Eelmäng
Eelmäng
Mitu meest on teinud teile eelmängu? Püsisuhtes esineb rohkem, või seal ka mehed ei viitsi? Juhusuhtes ma usun, satuvad sellised vennad, kelle ainus eesmärk on maha ja taha, et ise kätte saaks, ei neid teie rahuldatus huvita, on mul õigus?
-
Külaline
Miks lähed juhusuhetesse?
-
Külaline
Kui lähed inimesega esimest korda voodisse, siis sa ju ei tea, kas see jääb ainsaks korraks või tuleb veel teine ja kolmas kord. Kui väga hästi läheb, siis isegi abielu, mis kestab aastaid.
Muidugi on ka variant, et lähed teadvalt seda ühte korda seksi tegema.
-
Külaline
Veel on ka variant, et ei raiska ennast eri voodites. Pole kuulnud?Külaline kirjutas: ↑27 Dets 2024 10:18Kui lähed inimesega esimest korda voodisse, siis sa ju ei tea, kas see jääb ainsaks korraks või tuleb veel teine ja kolmas kord. Kui väga hästi läheb, siis isegi abielu, mis kestab aastaid.
-
Külaline
Kuidas ei tea? Kui inimestel on suured tunded, miks peaks see ainsaks jääma?Külaline kirjutas: ↑27 Dets 2024 10:18Kui lähed inimesega esimest korda voodisse, siis sa ju ei tea, kas see jääb ainsaks korraks või tuleb veel teine ja kolmas kord. Kui väga hästi läheb, siis isegi abielu, mis kestab aastaid.
-
Külaline
Kas sul kulub seal midagi ära või? Kui seks on ebarahuldav, siis teist korda ei tule.Külaline kirjutas: ↑27 Dets 2024 10:47Veel on ka variant, et ei raiska ennast eri voodites. Pole kuulnud?Külaline kirjutas: ↑27 Dets 2024 10:18Kui lähed inimesega esimest korda voodisse, siis sa ju ei tea, kas see jääb ainsaks korraks või tuleb veel teine ja kolmas kord. Kui väga hästi läheb, siis isegi abielu, mis kestab aastaid.
-
Külaline
Mina tahan küll eelmängu teha. Väga tahan, et naisel oleks hea olla. See on mulle väga tähtis.
-
Külaline
Eeldan, et ise ka teada annad mis, kuidas meeldib.Külaline kirjutas: ↑27 Dets 2024 11:18 Kui seks on ebarahuldav, siis teist korda ei tule.
Mitte, et tee nagu sulle meeldib.
-
Külaline
Kuidas sul on lood eelmänguga?Külaline kirjutas: ↑27 Dets 2024 11:40 Tolmukübe kas sa oled siin mingi palgatud troll?
-
Külaline
Püsisuhtes ka kehvasti. Kui tal on isu siis tahab kohe. Kui nii palju pole, siis teeb eelmängu, aga mind see ei eruta kui ma näen, et tal isu pole.
-
Külaline
Aga ise ka midagi teed, et teisel hea oleks?Külaline kirjutas: ↑27 Dets 2024 12:07 Püsisuhtes ka kehvasti. Kui tal on isu siis tahab kohe. Kui nii palju pole, siis teeb eelmängu, aga mind see ei eruta kui ma näen, et tal isu pole.
Mina lõpuks tüdinesin üldse ära, et teha midagi.
-
Külaline
Paljugi, mis ta tahab. Ega siis ilma eelmänguta ei pea teda seksima laskma.Külaline kirjutas: ↑27 Dets 2024 12:07 Püsisuhtes ka kehvasti. Kui tal on isu siis tahab kohe. Kui nii palju pole, siis teeb eelmängu, aga mind see ei eruta kui ma näen, et tal isu pole.
-
Külaline
Peaaegu kõike teen, mis ta küsib. Free use 24/7, bdsm pidudel käime, võib seksida kellega iganes soovib. Viimati kinkisin talle eksootilise reisi aasiasse.Külaline kirjutas: ↑27 Dets 2024 12:11Aga ise ka midagi teed, et teisel hea oleks?Külaline kirjutas: ↑27 Dets 2024 12:07 Püsisuhtes ka kehvasti. Kui tal on isu siis tahab kohe. Kui nii palju pole, siis teeb eelmängu, aga mind see ei eruta kui ma näen, et tal isu pole.
-
Külaline
Aga peaks käima?Külaline kirjutas: ↑28 Dets 2024 09:48Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑28 Dets 2024 01:06Peaaegu kõike teen, mis ta küsib. Free use 24/7, bdsm pidudel käime, võib seksida kellega iganes soovib. Viimati kinkisin talle eksootilise reisi aasiasse.Külaline kirjutas: ↑27 Dets 2024 12:11
Aga ise ka midagi teed, et teisel hea oleks?
-
Külaline
Miks ta peaks kui tal praegugi vabadus. Ja ma ei tee seda tema hoidmiseks, minul on samasugune vabadus. Ja meil on tore. Mind erutab free use isegi rohkem kui tedaKülaline kirjutas: ↑28 Dets 2024 09:48Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑28 Dets 2024 01:06Peaaegu kõike teen, mis ta küsib. Free use 24/7, bdsm pidudel käime, võib seksida kellega iganes soovib. Viimati kinkisin talle eksootilise reisi aasiasse.Külaline kirjutas: ↑27 Dets 2024 12:11
Aga ise ka midagi teed, et teisel hea oleks?
-
Külaline
Sama siin, mind erutab naabrinaine näiteks. Kutsub enda juurde appi pirni vahetama ja pärast küsib, kuidas ma saan sulle tasuda...Külaline kirjutas: ↑28 Dets 2024 14:31Mind erutab free use isegi rohkem kui teda
-
Külaline
Mõttetud äraarvamis (eel-)mängud. Mõnda vist erutab.
-
Külaline
Kuidas sa siis tead kui palju on potentsiaali normaalsele seksuaalelule kui luua selle inimesega pikem suhe kui sa seda ei tea? Päris valus luua suhe kui pärast seksielu on väga halb.Külaline kirjutas: ↑27 Dets 2024 10:47Veel on ka variant, et ei raiska ennast eri voodites. Pole kuulnud?Külaline kirjutas: ↑27 Dets 2024 10:18Kui lähed inimesega esimest korda voodisse, siis sa ju ei tea, kas see jääb ainsaks korraks või tuleb veel teine ja kolmas kord. Kui väga hästi läheb, siis isegi abielu, mis kestab aastaid.
-
Külaline
Võõraga on vahekord nagunii üsnagi halb. Ta ei tea, mis sulle meeldib, on keskendunud endale, võõraga sa ei tunne ennast mugavalt ja hästi. See igaühega voodisse hüppamine pole suhte loomisel küll eriti hea strateegia.Külaline kirjutas: ↑29 Dets 2024 13:24Kuidas sa siis tead kui palju on potentsiaali normaalsele seksuaalelule kui luua selle inimesega pikem suhe kui sa seda ei tea? Päris valus luua suhe kui pärast seksielu on väga halb.Külaline kirjutas: ↑27 Dets 2024 10:47Veel on ka variant, et ei raiska ennast eri voodites. Pole kuulnud?Külaline kirjutas: ↑27 Dets 2024 10:18
Kui lähed inimesega esimest korda voodisse, siis sa ju ei tea, kas see jääb ainsaks korraks või tuleb veel teine ja kolmas kord. Kui väga hästi läheb, siis isegi abielu, mis kestab aastaid.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 2 külalist