Jah, ilmselgelt on sõbrad teineteise jaoks seksuaalselt mitte atraktiivsed.Külaline kirjutas: ↑25 Dets 2024 14:42 Eks on ikka seda ka, et naine pole atraktiivne, siis ongi ainult sõber. Ja mina olen näiteks eksiga sõber. Muidu klappisime hästi, aga seksuaalset sobivust väga polnud. Siis räägimegi tihti paljudest asjadest ja veedame koos aega, kuigi meil on mõlemal kaaslased olemas.
Sõbrustamine mehe või naisega
-
Külaline
-
Külaline
Sellepärast peabki naine kole olema, sest ilusaga ei suuda normaalne mees lihtsalt sõber olla.
-
Külaline
Okei, võib-olla. Minu väide on ainult see, et minul on kaks meest, kes on juba palju aastaid mu sõbrad. Ja seksuaalset alatooni meie suhetes ei ole. Ju ma siis olen kole, sellele ma ei saa ju vastu vaielda. Ilu on vaataja silmades
-
Külaline
Ka koledast välimusest hoolimata võib ühel hetkel meessoost sõber ikkagi ära armuda ja tahab füüsilist lähedust.
Ja mis sõbra asju te siis koos teete? Nemad teenindavad sind, kui midagi vaja on, võin kihla vedada. Vastupidi mitte iial.Külaline kirjutas: ↑25 Dets 2024 15:08Okei, võib-olla. Minu väide on ainult see, et minul on kaks meest, kes on juba palju aastaid mu sõbrad. Ja seksuaalset alatooni meie suhetes ei ole. Ju ma siis olen kole, sellele ma ei saa ju vastu vaielda. Ilu on vaataja silmades![]()
-
Külaline
Isiklikult eelistan inimest ja tema olemust soole. Hetkel aktiivne sõpruskond siiski naistega, aga palju aastaid on sinna ka mehi kuulunud. Ja on (vaimsel tasandil) väga lähedasi suhteid meestega olnud. Täna ütleks, et parim sõber on minu abikaasa - keegi teine ei tea minust rohkem kui tema.
Paaril korral on olnud seda tunnet, et mõni sõber ehk tahaks midagi enamat teha, aga pole nemad otse välja öelnud ega tegutsenud ning ega minagi pisut teistmoodi pilgu või oletuse baasil midagi ütlema hakka. Ühe korra kohta olen tõesti ka hiljem inimeselt endalt kinnituse saanud, et ta oleks tahtnud, aga elu läks edasi ja meie suhtlus sellest ei muutunud.
Paaril korral on olnud seda tunnet, et mõni sõber ehk tahaks midagi enamat teha, aga pole nemad otse välja öelnud ega tegutsenud ning ega minagi pisut teistmoodi pilgu või oletuse baasil midagi ütlema hakka. Ühe korra kohta olen tõesti ka hiljem inimeselt endalt kinnituse saanud, et ta oleks tahtnud, aga elu läks edasi ja meie suhtlus sellest ei muutunud.
Seda enam, et tõepoolest koledaid inimesi on suhteliselt vähe, enamus on keskpärased. Sama muide käib meeste kohta. Natuke liiga suur nina, natuke liiga pikk nägu, natuke liiga lai lõug, natuke liiga tüse jne. Tavapärasus, mitte inetus. Siin tuleb mängu inimene kui tervik. Ja eks tervikusse saab juba armuda.Külaline kirjutas: ↑25 Dets 2024 15:10 Ka koledast välimusest hoolimata võib ühel hetkel meessoost sõber ikkagi ära armuda ja tahab füüsilist lähedust.
-
Külaline
Pigem võib napsi tarvitanud mees teha "ilusaks muutunud" naisele teha siivutuid ettepanekuid. Kuigi seni oldi sõbratasandil.Külaline kirjutas: ↑25 Dets 2024 15:10 Ka koledast välimusest hoolimata võib ühel hetkel meessoost sõber ikkagi ära armuda ja tahab füüsilist lähedust.
-
Külaline
Siis saab sõprusest seksisõprus. Seksisõprus on üks sõpruse vorme
-
Külaline
Võimalik ka, et pikemalt suheldes muutub sõbranna nii igapäevaseks, et mingit tõmmet ei tekigi.. Nagu vana abielupaar.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: kiisu, Semrush [Bot] ja 3 külalist