Sõbrustamine mehe või naisega
-
Külaline
Pole õnnestunud meestega sõbrustada, selliseid mehi on ülivähe kes naisterahvaga sõbrustada tahavad.
-
Külaline
Südantsoojendav on olnud mitmelt kunagiselt kursavennalt, hobikaaslaselt ja lihtsalt tuttavalt mehelt (sõbralt?) jõulusoove saada.
Kui nüüd keegi hakkab siin mingit imalat juttu ajama, siis võib-olla tõesti on neil kõigil juba aastakümneid plaan mind muudkui aga voodisse saada, olgugi et nii mõnigi neist suisa teisel kontinendil elab ja me pole 10+ aastat isegi mitte näinud, aga mina pean seda siiski sõbrustamiseks.
Kui nüüd keegi hakkab siin mingit imalat juttu ajama, siis võib-olla tõesti on neil kõigil juba aastakümneid plaan mind muudkui aga voodisse saada, olgugi et nii mõnigi neist suisa teisel kontinendil elab ja me pole 10+ aastat isegi mitte näinud, aga mina pean seda siiski sõbrustamiseks.
-
Külaline
Oi jumal, Tolmukübe ei jätagi seda abielumeest iialgi rahule.
-
Külaline
Mul oli üks meessoost sõber. Tal naine kõik olemas ja puha. Lõpuks ikka tuli välja, et ajas ikkagi ligi. Täpelst nagu see Tolmukübe. Räägib aga platoonilisest sõprusest, aga tegelikult loodab vaikselt rohkemat.
-
Külaline
Minul on kaks “sõbrannat”, kes on mehed. Päris sõbrannasid ei olegi. Ja mitte, et “I’m not like other girls”, vaid lihtsalt kogemata on nii sattunud. Voodisse nad küll mind ei taha vedada. Ja käimegi kohvikus ja räägimegi igasuguseid naistekaid jutte.. tunnetest jms. Mu oma mees on machom ja ei viitsiks elu sees sellist naiste värki kuulata.
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑25 Dets 2024 11:38 Minul on kaks “sõbrannat”, kes on mehed. Päris sõbrannasid ei olegi. Ja mitte, et “I’m not like other girls”, vaid lihtsalt kogemata on nii sattunud. Voodisse nad küll mind ei taha vedada. Ja käimegi kohvikus ja räägimegi igasuguseid naistekaid jutte.. tunnetest jms. Mu oma mees on machom ja ei viitsiks elu sees sellist naiste värki kuulata.
Jama.
-
Külaline
Esiteks sellist varianti ei ole nagunii. Ja teiseks, ma olen üsna kindel, et nemad ütleks ka ära jah. Ei ole mingitki seksuaalset sädet seal vahel lihtsalt. Null.Külaline kirjutas: ↑25 Dets 2024 12:37Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑25 Dets 2024 11:38 Minul on kaks “sõbrannat”, kes on mehed. Päris sõbrannasid ei olegi. Ja mitte, et “I’m not like other girls”, vaid lihtsalt kogemata on nii sattunud. Voodisse nad küll mind ei taha vedada. Ja käimegi kohvikus ja räägimegi igasuguseid naistekaid jutte.. tunnetest jms. Mu oma mees on machom ja ei viitsiks elu sees sellist naiste värki kuulata.
-
Külaline
Ja kui see peaks ühel päeval juhtuma, et nemad mulle teevad sedatüüpi ettepaneku. Siis oleks täpselt sama olukord kui siis kui naissoost sõbranna teeb ettepaneku “veidi vallatleda”. Minu poolt ei. Ja suhe oleks ka rikutud.Külaline kirjutas: ↑25 Dets 2024 12:37Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑25 Dets 2024 11:38 Minul on kaks “sõbrannat”, kes on mehed. Päris sõbrannasid ei olegi. Ja mitte, et “I’m not like other girls”, vaid lihtsalt kogemata on nii sattunud. Voodisse nad küll mind ei taha vedada. Ja käimegi kohvikus ja räägimegi igasuguseid naistekaid jutte.. tunnetest jms. Mu oma mees on machom ja ei viitsiks elu sees sellist naiste värki kuulata.
Usun, et minu ettepanek neile rikuks samamoodi suhte ära.
-
Külaline
Minu emal tekkis ka kaks mees-telefonisõpra mõni aasta enne surma, siis kui ta enam päris adekvaatne ei olnud. Üks mees oli incel ja teine hull naistemees, kellel naised millegipärast kuigi kaua ei püsinud. Mõlemad olid pigem minu ealised.
-
Külaline
Ja ema arust olidki sõbrad. Nii nagu mõne arust siin on neil naistel meessoost "sõbrad". Naiste arust nad ongi sõbrad, aga meestele on see ikkagi mingi seksuaalse alatooniga.Külaline kirjutas: ↑25 Dets 2024 13:32 Minu emal tekkis ka kaks mees-telefonisõpra mõni aasta enne surma, siis kui ta enam päris adekvaatne ei olnud. Üks mees oli incel ja teine hull naistemees, kellel naised millegipärast kuigi kaua ei püsinud. Mõlemad olid pigem minu ealised.
-
Külaline
Igast romance skämme on. Päris hull lugu jah nendega. Kuigi ma päris elust ei tea selliseid, ainult interneti vahendusel.Külaline kirjutas: ↑25 Dets 2024 13:32 Minu emal tekkis ka kaks mees-telefonisõpra mõni aasta enne surma, siis kui ta enam päris adekvaatne ei olnud. Üks mees oli incel ja teine hull naistemees, kellel naised millegipärast kuigi kaua ei püsinud. Mõlemad olid pigem minu ealised.
Aga teemasse, siis pigem ei saa mina aru kuidas on võimalik olla”sõber” inimesega, keda sa pole kunagi kohanud.
-
Külaline
Aa, minule vist vastasid oma ema jutuga. No mul on üks neist sõpradest olnud ca 20 aastat ja teine peaaegu kümme. Ma ei tea, millal ma siis peaks neid lähenemiskatseid ootama hakkama?Külaline kirjutas: ↑25 Dets 2024 13:37Ja ema arust olidki sõbrad. Nii nagu mõne arust siin on neil naistel meessoost "sõbrad". Naiste arust nad ongi sõbrad, aga meestele on see ikkagi mingi seksuaalse alatooniga.Külaline kirjutas: ↑25 Dets 2024 13:32 Minu emal tekkis ka kaks mees-telefonisõpra mõni aasta enne surma, siis kui ta enam päris adekvaatne ei olnud. Üks mees oli incel ja teine hull naistemees, kellel naised millegipärast kuigi kaua ei püsinud. Mõlemad olid pigem minu ealised.
Naisega sõbrustamine on keeruline, sest hea vaimse klapi puhul võib tekkida juba tugevam tõmme, sh. füüsiline, ja see tuleb maha suruda kui naine on juba abielus. Kõhuliblikate tapmine on ebameeldiv tegevus. Ma pigem hakkan inimest hoopis vältima või muutun teadlikult jahedamaks. Ei ole perelõhkuja tüüpi.
-
Külaline
Päris korralik seksism. Mees siis ei tohigi naistega suhelda ilma seksita? Tegelikult ei tohi ka naine, kui mees ei ole valmis kohe abielluma. Mees ei võigi lihtsalt jutustada naisega kes teda näiteks ära kuulab ja kellega on kerge ja vaba olla. Nendest naistemeestest ja incelitest räägivad naised keda mehed üldse ei vaata, sest suhtumine on otsaette kirjutatud.Külaline kirjutas: ↑25 Dets 2024 13:37Ja ema arust olidki sõbrad. Nii nagu mõne arust siin on neil naistel meessoost "sõbrad". Naiste arust nad ongi sõbrad, aga meestele on see ikkagi mingi seksuaalse alatooniga.Külaline kirjutas: ↑25 Dets 2024 13:32 Minu emal tekkis ka kaks mees-telefonisõpra mõni aasta enne surma, siis kui ta enam päris adekvaatne ei olnud. Üks mees oli incel ja teine hull naistemees, kellel naised millegipärast kuigi kaua ei püsinud. Mõlemad olid pigem minu ealised.
Siis kirjutate kuidas teil ei ole ühtegi sõpra ega sõbrannat? Aga miks peaks olema? Te istute ju teisele kohe pähe oma kompleksidega.
-
Külaline
Naine olen. Mul on abikaasa, kaks parimat sõbrannat, kolm naissoost sugulast, kellega kõik asjad ja mured-rõõmud arutatud saab, Üks sõber oli ka aastaid, aga nüüd on suhtlus väga väheseks jäänud. Aga ta on gei. Ei ole mul usku kena naise mehe vahelisse sõprusesse. Kui naine on inetu, siis küll.
Ma ei kujutaks ette sõprust naise ja tänapäeva mõistes inceli vahel, sest viimane on ju misogünist kelle kõrvale põhimõtteliselt naiste jaoks ruumi ei jää - nende oma ego võtab terve ruumi endale.Külaline kirjutas: ↑25 Dets 2024 13:32 Minu emal tekkis ka kaks mees-telefonisõpra mõni aasta enne surma, siis kui ta enam päris adekvaatne ei olnud. Üks mees oli incel ja teine hull naistemees, kellel naised millegipärast kuigi kaua ei püsinud. Mõlemad olid pigem minu ealised.
-
Külaline
Mina olen see, kellel on kaks meessoost sõpra. Iluduseks ma ennast ei pea tõesti. Tavaline.Külaline kirjutas: ↑25 Dets 2024 14:10Naine olen. Mul on abikaasa, kaks parimat sõbrannat, kolm naissoost sugulast, kellega kõik asjad ja mured-rõõmud arutatud saab, Üks sõber oli ka aastaid, aga nüüd on suhtlus väga väheseks jäänud. Aga ta on gei. Ei ole mul usku kena naise mehe vahelisse sõprusesse. Kui naine on inetu, siis küll.
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑25 Dets 2024 14:10Naine olen. Mul on abikaasa, kaks parimat sõbrannat, kolm naissoost sugulast, kellega kõik asjad ja mured-rõõmud arutatud saab, Üks sõber oli ka aastaid, aga nüüd on suhtlus väga väheseks jäänud. Aga ta on gei. Ei ole mul usku kena naise mehe vahelisse sõprusesse. Kui naine on inetu, siis küll.
Päris ülbe suhtumine.
-
Külaline
Eks on ikka seda ka, et naine pole atraktiivne, siis ongi ainult sõber. Ja mina olen näiteks eksiga sõber. Muidu klappisime hästi, aga seksuaalset sobivust väga polnud. Siis räägimegi tihti paljudest asjadest ja veedame koos aega, kuigi meil on mõlemal kaaslased olemas.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist