Kas pole naljakas: Kert Kingo visati EKRE fraktsioonist välja

vana hea klassika
Külaline

Kas pole naljakas: Kert Kingo visati EKRE fraktsioonist välja

Postitus Postitas Külaline »

Ekres toimuv on ikka üks naljanumber: https://uudised.postimees.ee/8044131/ku ... ingo-valja

Küll on Martinil kibedad päevad. Mäss päise päeva ajal ja veel suvel, kui tema ju tavaliselt üldse puhkab. Nüüd tegele muudkui mingi jamaga ja ei jõua enam järgegi pidada, kes kõik välja tuleb visata.
Külaline

Varsti on see sama Reformierakonnas.
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Juun 2024 16:33 Varsti on see sama Reformierakonnas.
Mida sa jahud, kas üldse ei saa aru, kuipalju praegused olukorrad erinevad EKREs ja REFis? Ühes on tung parteijuhi kohale, kui eelmine minema läheb, teises viskab esimees konkurendid välja ja teised lahkuvad vabatahtlikult. Kuskohas sa näed refist lahkumist-väljaviskamist, pungumist? Oma unelmaid või omaette heietada, sellel pole reaalsusega mingit pistmist.
Külaline

Kohe lendavad ka Reformis liikmed, Pevkur lendab ka. See saab olema augustis kõik. Michaeli upitamine on alanud ja Kaja sõbrad tahetakse visata kõik üle parda.
Külaline

Lugesin EE-st pikka lugu EKRE käärimisest. Väga huvitav, kaugele see asi seal läheb. Lõpuks jäävadki järele ainult Mart, Martin ja Moonika.
Külaline

Lõpuks jääd ju sina
Külaline

Sorry, mina isiklikult pole kunagi mõistnud, miks ma peaks jooksma kellegi perekonna poolt juhitud erakonda. Mis ma seal olen?
Tõutäkk
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Tõutäkk »

Külaline kirjutas: 19 Juun 2024 18:02 Lugesin EE-st pikka lugu EKRE käärimisest. Väga huvitav, kaugele see asi seal läheb. Lõpuks jäävadki järele ainult Mart, Martin ja Moonika.
Eks Ekrest üks ususekt kujuneb perekond Helmed + jüngrid, kes pimesi jumaldavad.
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
Juustup

Postitus Postitas Juustup »

Tõutäkk kirjutas: 21 Juun 2024 18:48
Külaline kirjutas: 19 Juun 2024 18:02 Lugesin EE-st pikka lugu EKRE käärimisest. Väga huvitav, kaugele see asi seal läheb. Lõpuks jäävadki järele ainult Mart, Martin ja Moonika.
Eks Ekrest üks ususekt kujuneb perekond Helmed + jüngrid, kes pimesi jumaldavad.
Mina isiklikult pooldan EKREt, kuid partei nii mastaapne lagunemine on muidugi vägagi kurb. Minu hääl läks Jaagule, kuid hetkel ma kahetsen seda sügavalt. See uus loodav partei on minu hinnangul juba ette läbikukkunud isamaa taoline tatt, millel pole temperamenti. Kohati võib- olla kõlab see õelalt ning EKRE siseasju ma ei tea, kuid ma ei näe selle lõhestumise valguses mitte kellelgi erilist perspektiivi midagi uut ja toimivat alustada.
Mina toetan Martinit, pole mingi sülekoer või Helmete jünger, aga ta on arukas poliitik ja ajab õiget asja.

Jaagult võtaksin hääle tagasi.

/Juustup
Külaline

Juustup kirjutas: 22 Juun 2024 18:53
Mina isiklikult pooldan EKREt, kuid partei nii mastaapne lagunemine on muidugi vägagi kurb. Minu hääl läks Jaagule, kuid hetkel ma kahetsen seda sügavalt. See uus loodav partei on minu hinnangul juba ette läbikukkunud isamaa taoline tatt, millel pole temperamenti. Kohati võib- olla kõlab see õelalt ning EKRE siseasju ma ei tea, kuid ma ei näe selle lõhestumise valguses mitte kellelgi erilist perspektiivi midagi uut ja toimivat alustada.
Mina toetan Martinit, pole mingi sülekoer või Helmete jünger, aga ta on arukas poliitik ja ajab õiget asja.

/Juustup
Kui toetad Martinit, siis miks andsid hääle Jaagule? Mina näen küll perspektiivi, kus vähegi intelligentsem kontingent ekre valijast läheb uue erakonna taha ning teisele poole jääb Helme klann, kes ei pruugi varsti enam valimiskünnistki ületada.
ps. Martini arukus läheb küll täiesti kaduma kõva kisa, mööbeldamise ja tühja räuskamise vahel.
Juustup

Külaline kirjutas: 22 Juun 2024 19:06
Juustup kirjutas: 22 Juun 2024 18:53

/Juustup
Kui toetad Martinit, siis miks andsid hääle Jaagule? Mina näen küll perspektiivi, kus vähegi intelligentsem kontingent ekre valijast läheb uue erakonna taha ning teisele poole jääb Helme klann, kes ei pruugi varsti enam valimiskünnistki ületada.
ps. Martini arukus läheb küll täiesti kaduma kõva kisa, mööbeldamise ja tühja räuskamise vahel.
Andsin hääle Jaagule selleks et Martin Eestisse jääks ning erakonna juhina jätkaks.
See "Helme klanni" jutt on igastahes nõme, sest et nemad sellele erakonnale eluvaimu sisse puhusidki.

/Juustup
Külaline

Appi kuidas siis nüüd Kingo? Ta oli seal ju üks säravamaid meelelahutajaid ja Moonika pinginaaber?!!!??
Külaline

Revolver kirjutas: 22 Juun 2024 19:08 Mis sellel uue erakonna mõte on, uus E200 või uus Parempoolsed. Kui nad valitsusse saaks, siis kasutatakse neid ära nagu vana sokki ja visatakse minema nagu E200 läheb, enne neid läks ka Respublicaga, Rohelistega jt erakondadega.
Uue erakonna mõte on päriselt esindada konservatiivseid valijaid, mitte sitsida igavesti opositsioonis turtsudes, plärtsudes, kõiki mõnitades ja mööblit lõhkudes. Meil on koalitsioonivalitsused - seega midagi kõigi koalitsioonipartnerite programmidest tehakse ka ära. Jah, loomulikult mitte kõike aga see on siiski rohkem, kui mitte midagi. Kõvast kisast pole mingit kasu, või noh - perekonna sissetulekud on ka nii ikkagi kindlustatud.

Kui Martin juhib erakonda nagu Putin venemaad, siis mis peaks panema inimesi arvama, et ta peaministrina riiki juhiks kuidagi teisiti. Häirekellad ei hakka helisema?
Külaline

Revolver kirjutas: 22 Juun 2024 19:25 See ei saa olla ometi üllatus, kui kõiki erakondi selliselt juhitakse. Muidu võiks ju iga uus erakonnaga liituja kandideerida erakonna juhiks, mis on absurdne. Noh nagu sina oled pereisa ja su tütar toob väimehe majja ja väimees korraga arvab, võiks ju kohe perepeaks ka hakata ja sind ja sinu naist käsutama hakata. Ei kõla nagu okeilt eks.

Martinil pole häda midagi.

Sama nali selle E200 juhtuski. Alguses oli erakonna juht Kristina Kallas, siis tuli järsku Hussar ja tahtis ise erakonna juht olla ja lõpuks tuli tema asemele Tshakna ja kogu see erakond on omadega nii mülkas kui mülkas.
Meil juhitakse teisi erakondi siiski demokraatlikult ja selle liikmed otsustavad, millist juhatust ja juhikandidaati nad toetavad, mitte ei elimineerita kogu vastasleeri nädal enne valimisi. Kui sa oled pereisa, kes järsku hakkab avalikus kohas märatsema siis ehk ongi su tütrel õigus oodata, et see väimees lolliks läinud vanamehel püksitagumikust kinni haaraks ja püünelt maha rahunema tõmbaks. Perekond saab ikka toimida nii, et kõigil on sõnaõigus.
Külaline

On küll naljakas ja lisapüändiks on veel asjaolu, et peale Kingole EKRE fraktsioonist kinga andmist lahkusid pooled neist kinga andjatest ise EKRE erakonnast. Päris lõbus.
Külaline

Revolver kirjutas: 22 Juun 2024 19:51
Külaline kirjutas: 22 Juun 2024 19:47
Revolver kirjutas: 22 Juun 2024 19:25 See ei saa olla ometi üllatus, kui kõiki erakondi selliselt juhitakse. Muidu võiks ju iga uus erakonnaga liituja kandideerida erakonna juhiks, mis on absurdne. Noh nagu sina oled pereisa ja su tütar toob väimehe majja ja väimees korraga arvab, võiks ju kohe perepeaks ka hakata ja sind ja sinu naist käsutama hakata. Ei kõla nagu okeilt eks.

Martinil pole häda midagi.

Sama nali selle E200 juhtuski. Alguses oli erakonna juht Kristina Kallas, siis tuli järsku Hussar ja tahtis ise erakonna juht olla ja lõpuks tuli tema asemele Tshakna ja kogu see erakond on omadega nii mülkas kui mülkas.
Meil juhitakse teisi erakondi siiski demokraatlikult ja selle liikmed otsustavad, millist juhatust ja juhikandidaati nad toetavad, mitte ei elimineerita kogu vastasleeri nädal enne valimisi. Kui sa oled pereisa, kes järsku hakkab avalikus kohas märatsema siis ehk ongi su tütrel õigus oodata, et see väimees lolliks läinud vanamehel püksitagumikust kinni haaraks ja püünelt maha rahunema tõmbaks. Perekond saab ikka toimida nii, et kõigil on sõnaõigus.
Nagu näiteks? Isamaa erakonnas ju need hilisemad parempoolsed üritasid võimu haarata, visati ju ka välja. Keskerakonnast läksid ju ka paljud minema kui Kõlvart sai esimeheks, Reformierakonnas pereheitmise möll alles tuleb. Praegu ongi ajastu kus vanu tegijaid üritatakse eemale lükata ja ise erakondade juhiks saada, aga see väga ei õnnestu. Erakondi juhitakse siiski nagu ettevõtteid, on juhid kes juhivad.

Kaja sai ka reformierakonna juhiks ju tänu oma isale kes oli erakonna asutaja, teistes ju kandideerida ei lubatud, tal ei olnud ka nüüd ühtegi oponenti.
Vahe on selles, et need kes tahtsid kandideerisid! Ausalt ja demokraatlikult, ei osutunud valituks ning seejärel lahkusid, neid ei takistatud kandideerimast. Ratas ei visanud Kõlvartit välja enne valimisi, et tema enda toetatud Kiik iga hinna eest valituks osutuks. Kui enamus oli rääkinud, ei pidanud vähemusse jäänud võimalikuks enam koos jätkata. Seal on väga oluline vahe ja kui sa sellest aru ei saa, ei ole sinuga mõtet väidelda.
Külaline

Revolver kirjutas: 22 Juun 2024 20:06 Ratas isegi ei kandideerinud Kõlvarti vastu vaid tahtiski Isamaasse minna.
Isamaa kohta artikkel siin https://ekspress.delfi.ee/artikkel/9621 ... odooridest

Sa ei peagi väitlema kui hakkad solvuma. Solvumine ei ole väitlemine. Solvumine ei ole demokraatia vaid jalgadega trampimine.
Mainisin Ratast, kui erakonna juhti enne Kõlvartit, mitte kui tema vastaskandidaati juhi valimistel. Temal, kui juhil oli võimu välja visata kandidaat, keda ta ise ei toetanud aga erinevalt Helmest, ta ei teinud seda. Olen enam kui kindel, et Ratas valis Isamaa nn. õunte pealt, mitte pikaajalise plaanimise tulemina. Autokraatia ei imponeeri suuremale enamusele meie ühiskonnast, solvumisega pole siin absoluutselt mingit tegemist.
Juustup

EKRE on lihtsalt liiga aus ja brutaalselt ausate väljaütlemistega. Minule see meeldib. Ma vihkan keerutamist ja uimerdamist. Paraku EKRE populaarsuse langus ongi just nende tulised ja jõulised sõnavõtud.

/Juustup
Juustup

sool kirjutas: 22 Juun 2024 21:01
Juustup kirjutas: 22 Juun 2024 20:35 EKRE on lihtsalt liiga aus ja brutaalselt ausate väljaütlemistega. Minule see meeldib. Ma vihkan keerutamist ja uimerdamist. Paraku EKRE populaarsuse langus ongi just nende tulised ja jõulised sõnavõtud.

/Juustup
Nalja teed või? Ausus on küll viimane asi, mis ekre on. Brutaalselt ühele demograafilisele seltskonnale meeldida üritavate väljaütlemiatega jah, aga mitte ausate.
Nimeta mulle üks aus erakond ja saad kommi.

/Juustup
Juustup

sool kirjutas: 22 Juun 2024 22:41
Juustup kirjutas: 22 Juun 2024 22:30
sool kirjutas: 22 Juun 2024 21:01

Nalja teed või? Ausus on küll viimane asi, mis ekre on. Brutaalselt ühele demograafilisele seltskonnale meeldida üritavate väljaütlemiatega jah, aga mitte ausate.
Nimeta mulle üks aus erakond ja saad kommi.

/Juustup
Enne just hõiskasid, et ekre on aus, nüüd äkki, et “aga teised ka”. Sellega olen nõus, eesti poliitmaastik on enneolematult vilets. Ei olegi ausat, veel hullem, et enamus neist juhtidest pole ka targad.
Aga see ei tee ekret kuidagi ausamaks. Kōik nad on masendavad, aga ekre on neist kaugelt kõige hullem.
Ja muide, kirjutan seda endise valijana, siis kui Helmed veel veidi tagasi hoidsid oma verbaalset kõhulahtisust.
Ei ole see EKRE midagi kõige hullem- täiesti normaalne erakond on. Eesti poliitmaastik on lihtsalt alla käinud ja seda KK "kindlates kätes"
Ja see nn "verbaalne kõhulahtisus" on muideks vajalik, seda vahtu mida REF-id ajavad ei suuda keegi kuulata.

/Juustup
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider], Google [Bot] ja 8 külalist