Kas eelistate suhtes olla või vallalise elu?
Kas eelistate suhtes olla või vallalise elu?
Paistab, et mina eelistasin kunagi vallalise elu, aga nüüd sobiks mingi suhe. Ei pea romantiline olema, nt sõbrasuhe vms. sobib ka. Vastassoost inimesega ma mõtlen.
-
Külaline
Oleneb suhtest loomulikult. Oma mehega eelistan koos olla. Kui meest poleks, eelistaks olla vallaline kui mõni tore mees silmapiirile satub. Aga 40+ vanuses on toredad mehed nagunii juba ära nabitud, nii et ilmselt oleks üksi.
-
Külaline
Ja milleks sulle on vaja sõbrasuhet vastassoost inimesega? Ja mis on sellel vallalisusega pistmist. Sõbrasuhte puhul sa pole suhtes.
-
Külaline
Pole küll see, kellelt küsiti, aga vähemalt minu puhul on küll nii, et kõik suhted rikastavad omamoodi. Meeste pundis midagi teha on hoopis teistmoodi, kui naiste pundis. Meeste pundis hakkab üks pidev, enamasti heatahtlik ärapanemine. Mulle selline huumor naisena meeldib. See on lihtsalt üks näide.Külaline kirjutas: ↑21 Dets 2024 17:14Ja milleks sulle on vaja sõbrasuhet vastassoost inimesega? Ja mis on sellel vallalisusega pistmist. Sõbrasuhte puhul sa pole suhtes.
-
Külaline
Üks asi on kellegagi sõbranaga aega veeta, aga teemaalagatus on: kas eelistate suhtes olla või vallaline? Kui sa oled sõber ükskõik kellega, aeg-ajalt suhteld temaga, siis seda ei nimetata suhtes olemiseks ja see inimene on ikka vallaline edasi. Teemaalgatajal on asjad suhteliselt segamini. On teinud teemasid, et tahab abielumehega suhtes olla, et sobib ka niisama suhtlus, samas temal on tagamõtteks ikka romantiline huvi.Külaline kirjutas: ↑21 Dets 2024 17:19Pole küll see, kellelt küsiti, aga vähemalt minu puhul on küll nii, et kõik suhted rikastavad omamoodi. Meeste pundis midagi teha on hoopis teistmoodi, kui naiste pundis. Meeste pundis hakkab üks pidev, enamasti heatahtlik ärapanemine. Mulle selline huumor naisena meeldib. See on lihtsalt üks näide.Külaline kirjutas: ↑21 Dets 2024 17:14Ja milleks sulle on vaja sõbrasuhet vastassoost inimesega? Ja mis on sellel vallalisusega pistmist. Sõbrasuhte puhul sa pole suhtes.
Mehed ei taha naistega mingit seltsimehelikku suhet. Mina küll ei taha ja ma ei tea ka kedagi meest, kes tahaks. Naistega on alalõpmata mingi jama, sest nad keeravad kõik emotsionaalseks.
Kui sa oled naisega "sõber", siis sa pead olema igas asjas tema "poolt", isegi kui tal pole õigus. See on viis kuidas naised sõbrustavad. Mehest sõbrale võid rahulikult öelda, et mine persse ja ära mögise, ning ikka sõber edasi olla. Mehed oskavad emotsioonid eraldi hoida. Võid rahulikult öelda, et "sa raisk oled jämedaks läinud nagu mauk ja haised ka, mine, raisk pesema!"
Sõber ütleb ainult, et "olen jah laisaks läinud, sul on õigus"
Kui sa oled naisega "sõber", siis sa pead olema igas asjas tema "poolt", isegi kui tal pole õigus. See on viis kuidas naised sõbrustavad. Mehest sõbrale võid rahulikult öelda, et mine persse ja ära mögise, ning ikka sõber edasi olla. Mehed oskavad emotsioonid eraldi hoida. Võid rahulikult öelda, et "sa raisk oled jämedaks läinud nagu mauk ja haised ka, mine, raisk pesema!"
Sõber ütleb ainult, et "olen jah laisaks läinud, sul on õigus"
-
Külaline
Kujuta ette tolmukübe, et sa sõidad linnaliini bussis üle viadukti ja samal ajal sõidab viadukti alt rong läbi. Mida sa sooviksid sel hetkel?
-
Külaline
Nüüd eelistan kindlalt vallalise elu, kuid mul on seljataga suhe ja on olemas lapsed. Täiesti üksinda olles sooviksin ilmselt suhet.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist