Kas on vahet eesti naisel ja muust rahvusest naisel?

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Külaline

Kas on vahet eesti naisel ja muust rahvusest naisel?

Postitus Postitas Külaline »

Kes elanud eesti ja muust rahvusest naisega, mis vahe on?
Külaline

Muidugi on. Slaavi naised on kirglikud ja armukadedad. Hispaania ja itaalia naised on hästi vabameelsed ja julged, tulevad kohe ise suhtlema. Kreeka naistel on nats kongus nina, suitsetavad palju.
Külaline

See peaks seletama vahe https://9gag.com/gag/axyB9KW
Külaline

Mul üks sõber elas hispaania naisega ja ei pidanud kaua vastu. Teda häiris see, et kui elasid naisega koos, siis pidid kogu tema suguvõsa enda ellu võtma. Ei saanud oma koju näiteks oma maitse järgi diivanit või külmkappigi osta, terve suguvõsaga pidi mitu nädalat mööda poode jõlkuma ja mehel mingit sõnaõigust ei olnud, tal oli ainult kohustus see kinni plekkida, mis naine koos oma suguvõsaga välja valis. Kogu aeg keegi külas, rahus olla ei saanud mitte kunagi. Mul endal itaalia mehega sarnane kogemus, et ei saanud mehega eriti aega veeta, alati keegi külas või ise külas. Kui olime kahekesi, rippus ta tundide viisi telefoni otsas, muudkui plärises väga pikalt igast asjast. Näiteks sõitsime autoga ja ta nägi autoaknast mingit oma eksnaise vana armukest ja kohe helistas sõbrale ja jutustas sellest mingi 40 minutit. Eestlase jaoks on see alguses tore, aga pärast päris väsitav. Lisaks on need suured suhtlejad väga pealiskaudsed ükskõik millise probleemi lahendamisel ja teine häiriv asi on hilinemine. Seda rääkis mu tuttav mees oma hispaanlanna kohta, et hakkab alati liiga hilja sättima, siis kihuta autoga nagu hull ja lõpuks jääd ikka ligi tund aega igale poole hiljaks, Mul selle itaallasega oli täpselt sama. Mina olin alati õigel ajal valmis, aga see jõi kohvi, nautis elu, siis hakkas ennast valmis panema, kõik riided olid kadunud, pärast sõitsime mägiteedel niimoodi, et pidin oksendama ja lõppkokkuvõttes jäime ikka alati hiljaks.
Külaline

Mis teha kui eestlane sellise vaikiv möku on, kõik teised rahvad suhtlevad, ameeriklased, prantslased jpt.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Dets 2024 13:25 Mis teha kui eestlane sellise vaikiv möku on, kõik teised rahvad suhtlevad, ameeriklased, prantslased jpt.
Ja ise oled millise rahva esindaja?
Külaline

Kui romantiline naine, Veneetsias ja puha https://9gag.com/gag/aZZr7Qp
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Egalitaar »

Mulle on jäänud mulje, et eesti naine on suhtlemises kaugelt liiga tagasihoidlik ja jahe.
Külaline

Egalitaar kirjutas: 17 Dets 2024 22:26 Mulle on jäänud mulje, et eesti naine on suhtlemises kaugelt liiga tagasihoidlik ja jahe.
Mehed on täpselt samasugused (ei nimetaks isegi tagasihoidlikkuseks, vaid kohati lausa mühakluseks), ju siis rahvuslik omapära, mitte mingi eesti naistele omane asi.
WD40

Postitus Postitas WD40 »

Külaline kirjutas: 18 Dets 2024 06:47
Egalitaar kirjutas: 17 Dets 2024 22:26 Mulle on jäänud mulje, et eesti naine on suhtlemises kaugelt liiga tagasihoidlik ja jahe.
Mehed on täpselt samasugused (ei nimetaks isegi tagasihoidlikkuseks, vaid kohati lausa mühakluseks), ju siis rahvuslik omapära, mitte mingi eesti naistele omane asi.
Nojah, Eesti mehed tulevad Eesti naise seest.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Dets 2024 00:28 Muidugi on. Slaavi naised on kirglikud ja armukadedad. Hispaania ja itaalia naised on hästi vabameelsed ja julged, tulevad kohe ise suhtlema. Kreeka naistel on nats kongus nina, suitsetavad palju.
See on müüt. Nii palju oleneb inimesest. Need venelannad, keda mina tunnen on palju leebema natuuriga, kui mu eesti tuttavad. See kreeka naiste kongus nina on lihtsalt lapsejutt.
Külaline

Tagasihoidlikkus iseloomustab nii Eesti meest kui ka naist. Positiivse poole pealt keskmine eestlane pole haiglaselt armukade ja laseb partneril hingata. Muude rahvaste puhul väga tavapärane, et kogu aeg kontrollitakse kaaslase igat käiku ja kogu aeg helistatakse, et aru anda, kus sa oled ja mida sa teed. Euroopas vaatad ringi, siis teatud rahvusest inimestel on telefon nagu kleebitud kõrva külge. Jutukus on selline kahe otsaga asi. Vahel tore, aga vahel tüütu.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 2 külalist