Kuhu iialgi ei reisiks?

käsitöö, kunst, raamatud jm
Greta

Kuhu iialgi ei reisiks?

Postitus Postitas Greta »

Millised on riigid kuhu kindlasti ei läheks?
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Iisrael, Jordaania, Liibüa, AÜE, Saudi Araabia, Afganistan, Korea, Iraak ja Iraan
Kris
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Kris »

Mustas Aafrikas on mõni riik kuhu läheks (Madagaskar nt) aga enamik riike kuhu pigem ei läheks. Sudaan, Eritrea, Kongo jne.
Greta

Postitus Postitas Greta »

Miks AÜE ja Koreasse ei läheks?
Upitis

Postitus Postitas Upitis »

USA. Olen kunagi käinud, aga nüüd ei veaks mind sinna enam ükski vägi.
Külaline

Venemaa loomulikult
kägu

Postitus Postitas kägu »

Terve Araabia poolsaar, suurem osa Aafrika riikidest, Afganistan, India, Pakistan, Põhja-Korea jne. Ma pole ka suurem asi reisisell. Parema meelega käin turvalistes ja tuttavlikes paikades, eksootikakogus on mul vist juba kätte saadud.
Tutiga Täi

Postitus Postitas Tutiga Täi »

Külaline kirjutas: 01 Juun 2024 21:02 Iisrael, Jordaania, Liibüa, AÜE, Saudi Araabia, Afganistan, Korea, Iraak ja Iraan
Huvitav, miks Jordaania selles nimistus on? Ma ise lisaks veel Tai, sealse militaardiktatuuri tõttu.
kurari
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas kurari »

Greta kirjutas: 01 Juun 2024 22:08 Miks AÜE ja Koreasse ei läheks?
Jah, ja millist Koread üleüldse mõeldud on? Lõuna-Korea on väga kõrgelt arenenud ja hoogsalt edasi arenev täiesti tavaline riik, kuhu võib vabalt reisida.
kaegu
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas kaegu »

Mul vist polegi selliseid kohti, kuhu kindlasti ei läheks. Üks või teine riik võib ajutiselt ohtlik või ebasoovitav olla, aga väärt vaatamist ja avastamist on pikas perspektiivis kõik.
Külaline

Ohtlikke riike ei hakka mainimagi, aga muidu Egiptus ja India, lihtsalt ei tõmba see räpasus.
Niiduk

Postitus Postitas Niiduk »

Miks ei läheks Araabia poolsaare riikidesse? Eriti näiteks AÜE - Dubai, Abu Dhabi ju täitsa normaalsed kohad, näiteks. Ja mis Madagaskaril viga on??
Mina ei reisiks räpastesse riikidesse, Indiasse, näiteks. Loomulikult ei reisiks ma ka ohtlikesse (poliitiliselt) riikidesse. Ja siis ei reisiks ma Austraaliasse, liiga palju mürgiseid elukaid, lihtsalt kardan neid, isegi kui ei kohta ühtegi.
Goa

Postitus Postitas Goa »

India on päris ok, eriti Mumbai pealinn, Goa ja Kerala samuti.

See metsik räpasus on pigem väiksemate kohtade teema, külad, väga arenemata piirkonnad kuhu ühelgi turistil mõistlik minna poleks ja kuhu ükski kohalik ise ka ei kipu.
India ilusad piirkonnad on sama ilusad kui paljud Euroopa linnad. Räpasuse arvamus on ilmselt tekkinud inimestel sellest, et on vaadatud dokke/pilte kõige õudsamatest küladest ja arvatud, et terve India on selline. Tegelikult oli üllatavalt puhas ja ilus. Linna kaubanduskeskused olid väga puhtad, koristajad käisid tihti kontrolli tegemas, kaubanduskeskustes oli turvakontroll, ümbrus oli ilus, kui ei teaks oleks arvanud, et mõnes Euroopa linnas. Kohvikud, restoranid samuti väga puhtad ja viisaka teenindusega. Endal oli räpasuse üle hirm, aga väga üllatav tegelikkus.
kolja

Postitus Postitas kolja »

Praegu on ainult Venemaa välistatud. Lihtsalt ei taha ühtegi senti anda fašistlikule riigile. Millest on natuke kahju, iseensest ju huvitav riik reisimiseks, õnneks olen seal juba kümmekond korda käinud, kuid oleks tahtnud ka Moskvast kaugemale minna.
Külaline

Goa kirjutas: 02 Juun 2024 13:09 India on päris ok, eriti Mumbai pealinn, Goa ja Kerala samuti.

See metsik räpasus on pigem väiksemate kohtade teema, külad, väga arenemata piirkonnad kuhu ühelgi turistil mõistlik minna poleks ja kuhu ükski kohalik ise ka ei kipu.
India ilusad piirkonnad on sama ilusad kui paljud Euroopa linnad. Räpasuse arvamus on ilmselt tekkinud inimestel sellest, et on vaadatud dokke/pilte kõige õudsamatest küladest ja arvatud, et terve India on selline. Tegelikult oli üllatavalt puhas ja ilus. Linna kaubanduskeskused olid väga puhtad, koristajad käisid tihti kontrolli tegemas, kaubanduskeskustes oli turvakontroll, ümbrus oli ilus, kui ei teaks oleks arvanud, et mõnes Euroopa linnas. Kohvikud, restoranid samuti väga puhtad ja viisaka teenindusega. Endal oli räpasuse üle hirm, aga väga üllatav tegelikkus.
Kas Mumbai kurikuulsad slummid on ka “väike koht” ja “päris ok”?
Goa

Postitus Postitas Goa »

Külaline kirjutas: 02 Juun 2024 16:04
Goa kirjutas: 02 Juun 2024 13:09 India on päris ok, eriti Mumbai pealinn, Goa ja Kerala samuti.

Kas Mumbai kurikuulsad slummid on ka “väike koht” ja “päris ok”?
Pole külastanud slumme lähemalt, kui ilusaid ja puhtamaid kohti on nii palju. Keegi ei sunni sinna minema
See on sama, kui keegi ütleks, et Tallinn on ilus ja puhas, ning siis keegi hüppaks põõsatagant "Aga Kolja vana prügikast Lasnamäe tühermaal?? Kas on ka päris ilus ja ok?" et mida siis proovida tõestada :D igas kohas on ilusaid ja puhtaid piirkondi kui ka pigem räpaseid ja räämas kohti.
Kris
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Kris »

Niiduk kirjutas: 02 Juun 2024 12:35 Miks ei läheks Araabia poolsaare riikidesse? Eriti näiteks AÜE - Dubai, Abu Dhabi ju täitsa normaalsed kohad, näiteks. Ja mis Madagaskaril viga on??
Mina ei reisiks räpastesse riikidesse, Indiasse, näiteks. Loomulikult ei reisiks ma ka ohtlikesse (poliitiliselt) riikidesse. Ja siis ei reisiks ma Austraaliasse, liiga palju mürgiseid elukaid, lihtsalt kardan neid, isegi kui ei kohta ühtegi.
Madagaskarisse just läheks. Dubai tundus igav, randa tahaks ka pigem rohelisemat ja ilusamat vaadet, ka ei meeldinud see meeletu kontrast: kohalikud ninani kinni kaetud ja siis poolpaljad vene bimbod igal pool ringi patseerimas ja poseerimas. Ja nt sinna läinud pakistaanlased-indialsed on paljud sisuliselt orja-staatuses. See kõik maitse ja suhtumise asi, aga mind isiklikult häiris. Ka saime südamerabanduse kui pidin niiöelda kesklinnast lapse vankriga kõndima 15 min hotelli ja ei saanud 2 x 4-realisest autoteest üle kuna polnud ülekäigurada ja sada autot sekundis mööda sõitmas. Pärast sain teada, et keegi Dubais jalgsi ei käigi kui veidi kaugemale vaja minna. Nüüd suurtemate lastega võiks minna ja a la kõrbematku vms teha, aga kui niiöelda sinnakanti juba minna ja poolel teel olla, siis sõidaks veidi edasi ja läheks pigem Taisse.
Kukesupp
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Kukesupp »

Hetkeseisuga Egiptus, India. Dubai ka ei pakuks huvi.
Nätakas

Postitus Postitas Nätakas »

Hakkab tunduma, et Šveits. Lihtsalt ei ole sellist raha kuskilt võtta. Pikem Norra tiir oleks ka keeruline.
jääkaru

Postitus Postitas jääkaru »

Nätakas kirjutas: 02 Juun 2024 22:18 Hakkab tunduma, et Šveits. Lihtsalt ei ole sellist raha kuskilt võtta. Pikem Norra tiir oleks ka keeruline.
Mulle vastupidi šveitsis just väga meeldis. Kallis ei olnudki, hea meelega läheks tagasi.

Ise ei läheks iial Aafrikasse, Aasiasse ega suuremasse osasse Ameerikast.
Kunagi pakuti tööalaselt tasuta kuuajalist reisi USAsse (Alabama), võtsin nädala mõtlemiseks ja siiski loobusin, kui sain teada, milline kliima mind seal kesksuvel ees oleks oodanud.

Vihkan kuumust. Gotland, Gröönimaa, Antarktika - need oleks minu jaoks.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist