Mis on hea suhte saladus?
-
Külaline
-
Külaline
Ma ei tea, äkki ka armastus? Või mis sina arvad, Tolmukübe?
-
Külaline
Ma teine. Mina olen suhtes u 30 a ilma armastuseta. Pole kunagi teise olnud armunud ega armastanud.
-
Külaline
Pikas perspektiivis on oluline iseloomude sobivus, suhtumine rahaasjadesse, mis peab olema sarnane, võrdne haridus, võrdne tööalane positsioon. Ma ei usu neid tuhkatriinulugusid eriti. Rikas haritud hea töökohaga mees kosib endale naiseks vaese põhikooliharidusega poe kassapidaja. See lihtsalt pikalt ei toimi.
-
Külaline
Armastus (ehk tunne) pole ühegi pikaajalise suhte aluseks. Pikaajaliste asjade taga on alati otsus ja valik, ehk tahe.
See, et valitakse sobiva iseloomu ja taustaga on loomulikult ka elementaarne, aga ainult sellel pikaajaline suhe ei püsi.
-
Külaline
Iseloomude sobivus niipalju, et partnerid oleks head "töökaaslased" ja suudaks rahulikult koos tegutseda ja igapäevaseid asju ajada.
Kõlab ebaromantiliselt võibolla. Sest paljud tahaksid kuulda, et ikka "armastus" ja "tunded" vms. , aga tegelikult, kui tundemöllu taga sobivust koos tegutseda ja igapäevaseid asju ajada ei ole, siis hea suhte lootust pole.
Kõlab ebaromantiliselt võibolla. Sest paljud tahaksid kuulda, et ikka "armastus" ja "tunded" vms. , aga tegelikult, kui tundemöllu taga sobivust koos tegutseda ja igapäevaseid asju ajada ei ole, siis hea suhte lootust pole.
-
Külaline
Haridus ei pea küll võrdne olema. Kuna Eestis on kõrgharidusega naisi rohkem kui mehi, siis kõigile kõrgharitud naistele ei jagugi kõrgharitud mehi. Omast kogemusest - kõrgharidisega naine ja kesk(eri)haridusega mees on üsna levinud ja täitsa toimiv kombo.Külaline kirjutas: ↑15 Dets 2024 18:00 Pikas perspektiivis on oluline iseloomude sobivus, suhtumine rahaasjadesse, mis peab olema sarnane, võrdne haridus, võrdne tööalane positsioon. Ma ei usu neid tuhkatriinulugusid eriti. Rikas haritud hea töökohaga mees kosib endale naiseks vaese põhikooliharidusega poe kassapidaja. See lihtsalt pikalt ei toimi.
-
Külaline
Austus on tõesti väga oluline, sellest oled sa õigesti aru saanud. Naistele on see ka tähtis, aga meestele on eriti oluline, et naine teda austaks.
Mis veel? Armastus, füüsiline tõmme, hea seks.
Kaaslane peab meeldima sellisena nagu ta on, mitte ei mõelda, et küll ma teda ümber kasvatan.
Mingid põhiasjad, eesmärgid peavad klappima. Kui üks tahab kindlasti lapsi ja teine on veendunud childfree, siis sellest küll head nahka ei tule.
-
Külaline
Selline kombo loomulikult toimib.Külaline kirjutas: ↑15 Dets 2024 18:43Haridus ei pea küll võrdne olema. Kuna Eestis on kõrgharidusega naisi rohkem kui mehi, siis kõigile kõrgharitud naistele ei jagugi kõrgharitud mehi. Omast kogemusest - kõrgharidisega naine ja kesk(eri)haridusega mees on üsna levinud ja täitsa toimiv kombo.Külaline kirjutas: ↑15 Dets 2024 18:00 Pikas perspektiivis on oluline iseloomude sobivus, suhtumine rahaasjadesse, mis peab olema sarnane, võrdne haridus, võrdne tööalane positsioon. Ma ei usu neid tuhkatriinulugusid eriti. Rikas haritud hea töökohaga mees kosib endale naiseks vaese põhikooliharidusega poe kassapidaja. See lihtsalt pikalt ei toimi.
-
Külaline
Siis on see sinu enda viga, midagi on sinu tundeelus teistmoodi. Aga sina pole mingi norm ometi. Teistel on teistmoodi. Kui su abikaasa on rahul, no tore on, siis elate veel surmani rahulikult koos.Külaline kirjutas: ↑15 Dets 2024 17:52 Ma teine. Mina olen suhtes u 30 a ilma armastuseta. Pole kunagi teise olnud armunud ega armastanud.
Ega ei pruugi ju teada kõrvaltvaataja, et naine 9kl haridusega kassapidaja tutvudes oli? haritud mees paneb sellise naise kohe õppima või upitab oma firmas mingile ametile ja kõrvaltvaataja ei tea, ütleme 3a pärast, mõhkugi, kusmiskuidas tutvuti.
-
Külaline
9kl puhul peab siiski Õhtukooli minema enne kui midagi asjalikumat saab õppida.
-
Külaline
Ega ühtset saladust ei olegi. Sest inimestel/paaridel on erinevad ootused, lootused ja nipid. Mis ühele toimib ei pruugi teistel toimida.
Ma mõtlesin suhet laiemalt, nt sõbrasuhe, sugulaste vahel suhtlemine jne. Aga romantilise suhte puhul ei peagi armastust olema, inimesed võivad niisama sobida ja siis koos elada. Mõni ei leiagi armastust, ega ta sellepärast pea üksikuks jääma. Kui austus on, viisakus on, üksteise heaks ka midagi tehakse - mis sa hing enam ihkad, ega kõike ei saa.. Peab realistlik olema.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Adierol, Mortal, Triibu ja 7 külalist