Kiitke oma autot

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Kiitke oma autot

Postitus Postitas Külaline »

Kiitke oma autot:
mis mark
väljalaskeaasta
automaat/manuaal
bensiin/diisel/hübriid
mis värvi
kas ostaksid sama auto uuesti
Külaline

Škoda
2024
Automaat
Hübriid/bensiin
Hall
Jah
Külaline

Subaru
täpselt ei mäleta, aga 2005 vist
automaat (enne selle ostu olin väga vastu, aga linnas ummikutes sõites ei kujutaks küll ennast enam ette pidevalt sidurit libistamas)
bensiin (uus on hübriid, aga kütusesäästust pole veel aru saanud, keskmine km kulu pole eriti palju väiksem, rendiautona kasutatud hübriidid, millel pole pidevat nelivedu, tunduvad küll üsna säästlikud)
värv on üsna suva, mingi muu mudeli puhul sobiks ka barbiroosa või erkkollane, mul selline tagasihoidlikum värv, sellel mudelil ni ekstreemset ette ei kujutaks. Valge on suht välistatud kui sama hinnaga muu värvi saaks, must on ka selline pigem ei võtaks, see ei kehti kõigi automarkide kohta, mõnele must sobib. Valge tundub selline autopedede värv, kogu aeg peab puhas ja läikiv olema.
Jah, ostsin, vana on veel varuautona kasutuses, muidu täitsa kobe, aga roostet hakkab siia-sinna tekkima.
Kas kolmandat korda uuesti sama ostaks ei oska veel kommenteerida, kuigi ligi 2a juba sõitnud, kommenteeriks peale 10+ aastat. Kui sinnani saab ilma remontideta läbi ja roostet ka veel pole, siis arvaks endiselt et hea ja kestev auto.
Külaline

Küll mõnele ikka meeldib padrata
Külaline

Mis puhul me neid kiitma peame, TA? Soovid autot osta?
Külaline

Opel
2013
automaat
diisel
pruun
Võimalik, et ostasin, antud auto sai ostetud, sest oli vaja sõitvat autot. Kokkuvõttes rahul. Bensukas vastaks mu vajadustele tegelikult paremini, eriti talvel.
Külaline

Üldiselt on minu jaoks tähtsam mootori võimsus ja hobujõud, kui värv ja väljalaskeaasta.
Külaline

Volkswagen Golf
1995
manuaal
bensiin
Värviline
100 korda jah! Üliäge auto
Külaline

Renault Megane
2016
diisel
punane
Parim auto, mis mul elus olnud on. Kas nüüd uue ostaks Megane, ei tea, aga Renaulti ostaksin kindlasti uuesti.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 3 külalist