Sa oled tõesti nii loll, et arvad, et vägivaldsele inimesele on vaja põhjust, et lüüa?Külaline kirjutas: ↑15 Dets 2024 19:28Täpselt sama tüütu kui see naiste pidev hala tappa saamise pärast. Osa mehi saab ka tappa ja õpib, et kui jõudu ei jätku, ei tasu möliseda.Külaline kirjutas: ↑15 Dets 2024 19:16Issand kui tüütu, jälle seesama plaat.Külaline kirjutas: ↑15 Dets 2024 18:57 Naine tohib alati meest lüüa ja nad löövadki. Naine võib alati meest solvata, toota kasvõi foorumiteemasid kus mehed on värdjad. Naised võivad seda kõike teha. Aga üha rohkem naisi ei peeta enam tänu sellele võrdväärilisteks. Üha vähem mehi peavad naistest lugu, sest naised kasutavad enda eeliseid ära ja meestel on raske sellele vastata. Kõik mida naine teeb, teeb ta tegelikult endale.
Nii lihtne ongi.
Karm teema
-
Külaline
-
Külaline
Aga sa oledki vägivaldne naine ja sina löödki mehi, esimesena!!!!Külaline kirjutas: ↑15 Dets 2024 19:40Sa oled tõesti nii loll, et arvad, et vägivaldsele inimesele on vaja põhjust, et lüüa?
-
Külaline
Mina ei ole vägivaldne naine, aga sinu pea kõikidest kirjutistest õhkub naistevastane vägivald, vaimselt vägivaldne oled sa nagunii.Külaline kirjutas: ↑15 Dets 2024 19:47Aga sa oledki vägivaldne naine ja sina löödki mehi, esimesena!!!!Külaline kirjutas: ↑15 Dets 2024 19:40Sa oled tõesti nii loll, et arvad, et vägivaldsele inimesele on vaja põhjust, et lüüa?Külaline kirjutas: ↑15 Dets 2024 19:28
Täpselt sama tüütu kui see naiste pidev hala tappa saamise pärast. Osa mehi saab ka tappa ja õpib, et kui jõudu ei jätku, ei tasu möliseda.
Nii lihtne ongi.
-
Külaline
Siiski oled sa vägivaldur. Mis asi üldse on naiste vastane vägivald?Külaline kirjutas: ↑15 Dets 2024 19:48Mina ei ole vägivaldne naine, aga sinu pea kõikidest kirjutistest õhkub naistevastane vägivald, vaimselt vägivaldne oled sa nagunii.
-
Külaline
Kuidas mina vägivaldur olen? Kas tõde on valus kuulata? Seetõttu üksi vahidki, ilma naise ja lasteta?Külaline kirjutas: ↑15 Dets 2024 19:50Siiski oled sa vägivaldur. Mis asi üldse on naiste vastane vägivald?
See, kuidas sa naistesse suhtud. Naine on alam olend jm su tavaline repertuaar.
-
Külaline
Juba sinu jutt on vägivalduri jutt.Külaline kirjutas: ↑15 Dets 2024 19:54Kuidas mina vägivaldur olen? Kas tõde on valus kuulata? Seetõttu üksi vahidki, ilma naise ja lasteta?![]()
-
Külaline
Vägivaldse kaaslase ja kaalutõusuga on sama teema - regeerida tuleb kohe esimesest "kõrvalekaldest".
Kui kaaslane (on ta siis mees või naine) esimest korda lööb, tuleb lugeda suhe lõppenuks. Igavesti ja muutmatult. Kui oled kilo juurde võtnud, tuleb kohe elustiili muuta, mitte oodata, kui ühele tuleb null taha. NIi lihtne see ongi.
Kui kaaslane (on ta siis mees või naine) esimest korda lööb, tuleb lugeda suhe lõppenuks. Igavesti ja muutmatult. Kui oled kilo juurde võtnud, tuleb kohe elustiili muuta, mitte oodata, kui ühele tuleb null taha. NIi lihtne see ongi.
-
Külaline
Kui see nii lihtne oleks, oleks me kõik peenikesed ja heas suhtes. Ju siis ikka nii lihtne ei ole.
-
Külaline
Jah, lihtsam on rääkida kui midagi teha.Külaline kirjutas: ↑15 Dets 2024 21:53Kui see nii lihtne oleks, oleks me kõik peenikesed ja heas suhtes. Ju siis ikka nii lihtne ei ole.
-
Külaline
Ja miks peab olema koos inimesega, kes ilma põhjuseta peksab?Külaline kirjutas: ↑15 Dets 2024 19:40Sa oled tõesti nii loll, et arvad, et vägivaldsele inimesele on vaja põhjust, et lüüa?
-
Külaline
Aga mida sa teed peale targutamise?
-
Külaline
Näiteks sellepärast, et see peksja ähvardab, et kui ära lähed, siis tapan su lapsed ja su ema ära?Külaline kirjutas: ↑16 Dets 2024 11:10Ja miks peab olema koos inimesega, kes ilma põhjuseta peksab?Külaline kirjutas: ↑15 Dets 2024 19:40Sa oled tõesti nii loll, et arvad, et vägivaldsele inimesele on vaja põhjust, et lüüa?Külaline kirjutas: ↑15 Dets 2024 19:28
Täpselt sama tüütu kui see naiste pidev hala tappa saamise pärast. Osa mehi saab ka tappa ja õpib, et kui jõudu ei jätku, ei tasu möliseda.
Nii lihtne ongi.
-
Külaline
Kui esimene kord saad peksa, on see peksja süü, teine kord saad peksa - enda süü!
Oleks aeg juba võtta vastutus omaenda elu eest. Mitte keegi ei pea täiskasvanud inimest päästma.
Oleks aeg juba võtta vastutus omaenda elu eest. Mitte keegi ei pea täiskasvanud inimest päästma.
-
Külaline
Kuidas see enda peksta laskmine mõjutab seda, et ta enda ähvardust sellest hoolimata täide ei vii? Sellel inimesel ju pole vaja põhjuseid.Külaline kirjutas: ↑16 Dets 2024 11:13Näiteks sellepärast, et see peksja ähvardab, et kui ära lähed, siis tapan su lapsed ja su ema ära?
-
Külaline
Vägivald ei ole ainult peks. Siia kuulub palju muud.Külaline kirjutas: ↑16 Dets 2024 11:10Ja miks peab olema koos inimesega, kes ilma põhjuseta peksab?Külaline kirjutas: ↑15 Dets 2024 19:40Sa oled tõesti nii loll, et arvad, et vägivaldsele inimesele on vaja põhjust, et lüüa?Külaline kirjutas: ↑15 Dets 2024 19:28
Nii lihtne ongi.
Eee.. milline saaks paarisuhtes olla põhjusega peksmine?Külaline kirjutas: ↑16 Dets 2024 11:10Ja miks peab olema koos inimesega, kes ilma põhjuseta peksab?Külaline kirjutas: ↑15 Dets 2024 19:40Sa oled tõesti nii loll, et arvad, et vägivaldsele inimesele on vaja põhjust, et lüüa?Külaline kirjutas: ↑15 Dets 2024 19:28
Nii lihtne ongi.
-
Külaline
Kas see on paha asi, kui keegi on ilma naise ja lasteta?Külaline kirjutas: ↑15 Dets 2024 19:54Kuidas mina vägivaldur olen? Kas tõde on valus kuulata? Seetõttu üksi vahidki, ilma naise ja lasteta?![]()
-
Külaline
Jah, inimene pole perekõlbulik. Väga paha.Külaline kirjutas: ↑16 Dets 2024 11:42Kas see on paha asi, kui keegi on ilma naise ja lasteta?Külaline kirjutas: ↑15 Dets 2024 19:54Kuidas mina vägivaldur olen? Kas tõde on valus kuulata? Seetõttu üksi vahidki, ilma naise ja lasteta?Külaline kirjutas: ↑15 Dets 2024 19:50
Siiski oled sa vägivaldur. Mis asi üldse on naiste vastane vägivald?![]()
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: kiisu ja 3 külalist