Liikluskahjude remont

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Liikluskahjude remont

Postitus Postitas Külaline »

Mu autole sõideti küljelt sisse ja läheb remonti.
Kuna remondini on veel aega, siis saan seni autot kasutada.
Peale avariid süttis ka üks tuluke armatuuril, mida varem polnud. Selle tähenduse saab alles diagnostikaga teada.
Kas liikluskindlustus katab ka sellised vigastused või ainult nähtavad plekimõlkimised? Kuidas nad kindlaks tedvad, kas see tuluke põles seal enne või peale avariid?

Kaua teil on avariist kuni auto parandamiseni aega läinud, kui süüdlane teada ja vaidluseid ei ole?
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Kui sina süüdi ei olnud, siis katab remondikulud teise auto kindlustus. Libedalt läheb asi siis, kui vaidlusi ei ole ja kui summa ei ole suur. Mulle kunagi sõitis kõrvalteelt inimene ette, vaidluskohta justkui ei olnud, tema jäi süüdi. Mul oli aasta vana auto ja sõitsin sündmuskohalt ära omal jõul kohe esindusse (umbes 2 km). Ehk minu auto ka juskui väga hullult katki polnud. Seal tehti mingi 3 päevaga kalkulatsioon ja siis hakkas üks ootamine pihta. Lõpuks kuu aega hiljem lubati esindusel remontima hakata, siis hakati juppe tellima. Mingid jupid tulid kiiresti, mingeid liiste ootsain veel mitu nädalat. Kokku läks mingi 60-70 päeva, enne kui auto jälle kätte sain. Vahepeal sõitsin kindlustuse asendusautoga (lepingus oli 30 päeva), siis rentisin oma raha eest, siis sain esindusest asendusauto, siis sain töökohast. Igavene jant oli. Kaua sul aega läheb seda oskab öelda vaid jumal taevas.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: elke, Google [Bot], kiisu, මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් ja 9 külalist