Karm teema

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Anonymous kirjutas: 15 Dets 2024 11:07Ehket kui pole kõige meeldivam ja toredam, siis võib peksta. Tüüpiline vägivallatseja oled.
Mina ei ole vägivallatseja, aga kui sarnase jutu rääkijaga midagi juhtuma peaks, mina vist appi tõesti ei kiirustaks.
Külaline

Toome sellise elulise näite. Kui üks omapärane naabrinaine (nagu siin oli just ühes teises teemas) oma kõlareid paigaldades peaks näiteks hulkuva koera rünnaku kätte jääma ja 9 aastat terrori käes kannatanud naabritel oleks võimalus appi minna (riskides oma tervisega muidugi). Mis sa arvad, et nad tormaksid hetkegi kõhklemata appi? Ja kui nad ei läheks, oleksid nad ebainimlikud vägivalla toetajad ja naistevihkajad? Ma arvan, et oleks vale mitte appi minna, aga ma saaks ka täielikult aru, kui nad ei läheks.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Dets 2024 11:34 Toome sellise elulise näite. Kui üks omapärane naabrinaine (nagu siin oli just ühes teises teemas) oma kõlareid paigaldades peaks näiteks hulkuva koera rünnaku kätte jääma ja 9 aastat terrori käes kannatanud naabritel oleks võimalus appi minna (riskides oma tervisega muidugi). Mis sa arvad, et nad tormaksid hetkegi kõhklemata appi? Ja kui nad ei läheks, oleksid nad ebainimlikud vägivalla toetajad ja naistevihkajad? Ma arvan, et oleks vale mitte appi minna, aga ma saaks ka täielikult aru, kui nad ei läheks.
Kas sa mängid idiooti trollimise eesmärgil? Või oled päriselt?
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Dets 2024 11:18
Anonymous kirjutas: 15 Dets 2024 11:07Ehket kui pole kõige meeldivam ja toredam, siis võib peksta. Tüüpiline vägivallatseja oled.
Mina ei ole vägivallatseja, aga kui sarnase jutu rääkijaga midagi juhtuma peaks, mina vist appi tõesti ei kiirustaks.
Oled ju, kuna õigustad peksu. Kes sa oled siis?
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Dets 2024 01:12
Külaline kirjutas: 15 Dets 2024 00:45
Külaline kirjutas: 14 Dets 2024 20:51
Jälle mingi värd, kes vägivallatsejat kaitseb.
Aga seleta ära, miks nii on siis?
Misasi on? Et veerand meestest on vägivaldsed? Kuidas need naised selles süüdi on, et mingid värdid eksisteerivad?
Eks kõik saab alguse juba siit videost https://9gag.com/gag/a7o1MbA
Näed ise kes see värdi tegelikult on.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Dets 2024 11:56
Külaline kirjutas: 15 Dets 2024 11:18
Oled ju, kuna õigustad peksu. Kes sa oled siis?
Miks sa ise ründad, sildistad ja väänad mulle sõnu suhu? Kui selline väide sind nii pöördesse ajab, siis tundud ise hoopis mingi selektiivne naistevihakaja ja vaimne vägivallatseja olevat. Sellist tüüpi inimesed just ongi põhjuseks, miks osadele naistele kaasa ei tunta ja nende probleemidega mingit tegemist ei taheta teha. Tahad naisepeksu probleemile lahendust ( kui ikka tahad?), võid iseendast alustada.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Dets 2024 11:16
Anonymous kirjutas: 15 Dets 2024 09:36rusikaga näkku. Manipulatsioon toimub väga salakavalalt. Ja inimene ei saa ise algul arugi, mida temaga tehakse.
Ohvri aju töödeldakse niimoodi ära, et ta hakkab uskuma, et tema ise ongi süüdi selles, et mees peksab teda.
Kirjeldad osasid täiskasvanud naisi nagu mingeid arengupeetusega või süüdimatuid olendeid, keda on väga kerge mõjutada ja kontrollida. Sellise statistika valguses peaks küsima, kas sellise psüühikaga inimesed peaksid saama näiteks oma “töödeldud aju perioodil” valimas käia ja terve riigi ning kõigi teiste naiste ( ja meeste) saatust juhtida.
Täpselt nii see ongi! Täiesti terve mõistusega inimest on aja jooksul võimalik niimoodi äratöödelda, et ta hakkab ise ka uskuma, et on süüdi.

Imelik, et mõni inimene kuuleb sellisest asjast esimest korda!?

Just hiljuti oli siin foorumis mingi teema gaslightingust, kus mitmed (kindlasti täiesti normaalsed ja terve psüühikaga) naised kirjeldasid kooselu sellise mehega. Et lõpuks hakkad ise ka uskuma, et hoopis sina oled loll ja paha mitte see terrorist.

Hari ennast, Revolver!

https://nartsissism.ee/gaslighting-ehk-hamamine/
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Dets 2024 02:19
Egalitaar kirjutas: 15 Dets 2024 02:14
Külaline kirjutas: 15 Dets 2024 02:12
Ehk siis, sinu kogemuse kohaselt, naistest vägivallatsejaid on valdav enamus
Miks sa nii arvad?
Ma ei arva. Sa ise kirjutasid seda. Sind löödi 2korda naiste poolt, sina üldse mitte = naised enamasti värdjad, sina lilleke :)
Sa oled vägivaldne naine, siis foorumist arusaadav. Sul lähevad ka need käed kähku käiku, lilleke eks.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Dets 2024 12:08
Külaline kirjutas: 15 Dets 2024 01:12
Külaline kirjutas: 15 Dets 2024 00:45

Aga seleta ära, miks nii on siis?
Misasi on? Et veerand meestest on vägivaldsed? Kuidas need naised selles süüdi on, et mingid värdid eksisteerivad?
Eks kõik saab alguse juba siit videost https://9gag.com/gag/a7o1MbA
Näed ise kes see värdi tegelikult on.
Mida oligi arvata! Revolver isiklikult jälle platsis!

Kas teda tõesti ei saa kuidagi ära blokkida?
Külaline

Anonymous kirjutas: 15 Dets 2024 12:09 Hari ennast, Revolver!
Kes või mis on Revolver?
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Dets 2024 12:09
Külaline kirjutas: 15 Dets 2024 11:16
Anonymous kirjutas: 15 Dets 2024 09:36rusikaga näkku. Manipulatsioon toimub väga salakavalalt. Ja inimene ei saa ise algul arugi, mida temaga tehakse.
Ohvri aju töödeldakse niimoodi ära, et ta hakkab uskuma, et tema ise ongi süüdi selles, et mees peksab teda.
Kirjeldad osasid täiskasvanud naisi nagu mingeid arengupeetusega või süüdimatuid olendeid, keda on väga kerge mõjutada ja kontrollida. Sellise statistika valguses peaks küsima, kas sellise psüühikaga inimesed peaksid saama näiteks oma “töödeldud aju perioodil” valimas käia ja terve riigi ning kõigi teiste naiste ( ja meeste) saatust juhtida.
Täpselt nii see ongi! Täiesti terve mõistusega inimest on aja jooksul võimalik niimoodi äratöödelda, et ta hakkab ise ka uskuma, et on süüdi.

Imelik, et mõni inimene kuuleb sellisest asjast esimest korda!?

Just hiljuti oli siin foorumis mingi teema gaslightingust, kus mitmed (kindlasti täiesti normaalsed ja terve psüühikaga) naised kirjeldasid kooselu sellise mehega. Et lõpuks hakkad ise ka uskuma, et hoopis sina oled loll ja paha mitte see terrorist.

Hari ennast, Revolver!

https://nartsissism.ee/gaslighting-ehk-hamamine/
Mida ta harib.. Kas sa arvad, et need vägivallatsejad ei tea seda. Loomulikult teavad. Tema ka teab. See annab isegi rohkem sadistlikku rõõmu oma võimust ja teise alandusest.
Revolvril õnneks polegi naist, aga tema on ka ohutu töllike. Ohtlikud on need kõrgetel positsioonidel naisepeksjad, keda ühiskond imetleb. Samal ajal kui nad kinniste uste taga naist kägistavad.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Dets 2024 10:59 Need naised, keda mina isiklikult olen tundnud, kes on mehe käest kindlasti peksa saanud, pole ise ausalt öeldes ka just kõige meeldivamad ja toredamad inimesed olnud. Nii et isegi eriti kahju pole neist hakanud. Äkki peaks ise ka alguses normaalsem ja meeldivam inimene olema, siis teised inimesed tahaksid ka aidata ja tuleksid appi ning ei kahtlustaks pidevalt mingites valeväidetes.
Tsiteerin ühte lõiku artiklist (loodan, et see on ok), mis sobitub kui valatult sinu kommentaarile.

"Iga naistevastast vägivalda puudutava artikli all on platsis seltskond, kes asub asjaoludest sõltumata neidsamu vägivaldseid mehi kaitsma. Põhjuseks tuuakse naistepoolne vaimne vägivald, millest väidetavalt keegi ei räägi ning mis olevat piisav, et mees peaks naise vastu käe tõstma. „Krutivad ja torgivad seni, kuni mees kaotab kontrolli, ja pärast on hala lahti.“

Kaunissaare sõnul on vägivalla ja tülide puhul üks suur erinevus, mida tasub meeles hoida. „Igas peres tuleb ette konflikte, aga tavalistes tülides on mõlemad osapooled võrdsed ja võivad oma mõtteid ja tundeid hirmu tundmata väljendada,“ kirjeldab Kaunissaar. „Vägivaldses suhtes on üks pool võimupositsioonil ja teine tunneb hirmu. Selline dünaamika ei ole terve ega normaalne.“"
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Dets 2024 12:18
Külaline kirjutas: 15 Dets 2024 10:59 Need naised, keda mina isiklikult olen tundnud, kes on mehe käest kindlasti peksa saanud, pole ise ausalt öeldes ka just kõige meeldivamad ja toredamad inimesed olnud. Nii et isegi eriti kahju pole neist hakanud. Äkki peaks ise ka alguses normaalsem ja meeldivam inimene olema, siis teised inimesed tahaksid ka aidata ja tuleksid appi ning ei kahtlustaks pidevalt mingites valeväidetes.
Tsiteerin ühte lõiku artiklist (loodan, et see on ok), mis sobitub kui valatult sinu kommentaarile.

"Iga naistevastast vägivalda puudutava artikli all on platsis seltskond, kes asub asjaoludest sõltumata neidsamu vägivaldseid mehi kaitsma. Põhjuseks tuuakse naistepoolne vaimne vägivald, millest väidetavalt keegi ei räägi ning mis olevat piisav, et mees peaks naise vastu käe tõstma. „Krutivad ja torgivad seni, kuni mees kaotab kontrolli, ja pärast on hala lahti.“

Kaunissaare sõnul on vägivalla ja tülide puhul üks suur erinevus, mida tasub meeles hoida. „Igas peres tuleb ette konflikte, aga tavalistes tülides on mõlemad osapooled võrdsed ja võivad oma mõtteid ja tundeid hirmu tundmata väljendada,“ kirjeldab Kaunissaar. „Vägivaldses suhtes on üks pool võimupositsioonil ja teine tunneb hirmu. Selline dünaamika ei ole terve ega normaalne.“"
See oli igas mõttes nii hull artikkel kui olla saab. Hull selles mõttes, et kõik teavad, aga midagi ei tehta. Midagi ei muutu. Ja ongi hordides “ise on süüdi” parastajaid. Seda on ju nii ehedalt näha siitsamast teemastki.
Või KH teemast. Isegi video on, aga “ei ole vägivalda”. KH on tugev ja võimukas naine, aga kui palju on neid, kes seda ei ole.
Täiesti õudne teema.. ja see puudutab meid kõiki, sest vägivald sünnitab vägivalda. Ja see mõjutab ühiskonda..
Külaline

Kui ei ole meeldiv naine, siis minnakse temast lahku, mitte anta talle peksa. Kui ei ole tore ja normaalne naine, siis sellisega ei alustatagi suhet.

Hämming, ausalt! Veel masendavam, et tundud olema ise ka naisterahvas. Ehk siis naisterahvas õigustab naistevastast vägivalda.
Külaline

Anonymous kirjutas: 15 Dets 2024 12:18"Iga naistevastast vägivalda puudutava artikli all on platsis seltskond, kes asub asjaoludest sõltumata neidsamu vägivaldseid mehi kaitsma. Põhjuseks tuuakse naistepoolne vaimne vägivald, millest väidetavalt keegi ei räägi ning mis olevat piisav, et mees peaks naise vastu käe tõstma. „Krutivad ja torgivad seni, kuni mees kaotab kontrolli, ja pärast on hala lahti.“
Sa viitad ju hoopis muule, asjasse mitte puutuvale asjale. Need naised, kes vägivalla alla kannatavad, võiksid teiste(!) inimestega ka normaalsemalt suhelda. Mis nad oma kodus teevad, ma ei tea ja ega mind eriti ka ei huvita, aga kuidas nad oma kollektiivis või teiste lähikondlastega suhtlevad ja nendega käituvad, ei tekita just väga suurt soovi nendega lähemalt sõbrustada.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Dets 2024 12:29
Kui ei ole meeldiv naine, siis minnakse temast lahku, mitte anta talle peksa. Kui ei ole tore ja normaalne naine, siis sellisega ei alustatagi suhet.

Hämming, ausalt! Veel masendavam, et tundud olema ise ka naisterahvas. Ehk siis naisterahvas õigustab naistevastast vägivalda.
Sellest oli ka seal artiklis juttu. Et pole puudu naistest, kes sellesse mängu sisse mängivad. Ja see on vesi vägivalla veskile, valitaksegi naisadvokaadid ja naiskohtunikud. Seal on täiesti oma psühholoogia taga.
Külaline

Anonymous kirjutas: 15 Dets 2024 12:18"Iga naistevastast vägivalda puudutava artikli all on platsis seltskond, kes asub asjaoludest sõltumata neidsamu vägivaldseid mehi kaitsma. Põhjuseks tuuakse naistepoolne vaimne vägivald, millest väidetavalt keegi ei räägi ning mis olevat piisav, et mees peaks naise vastu käe tõstma. „Krutivad ja torgivad seni, kuni mees kaotab kontrolli, ja pärast on hala lahti.“
Sa viitad ju hoopis muule, asjasse mitte puutuvale asjale. Need naised, kes vägivalla alla kannatavad, võiksid teiste(!) inimestega ka normaalsemalt suhelda. Mis nad oma kodus teevad, ma ei tea ja ega mind eriti ka ei huvita, aga kuidas nad oma kollektiivis või teiste lähikondlastega suhtlevad ja nendega käituvad, ei tekita just väga suurt soovi nendega lähemalt sõbrustada.
Hoopis sina räägid millestki muust! See, kas kolleeg tundub sulle meeldiv või ebameeldiv, ei puutu teemasse. Endale ebameeldiva inimesega ei pea sõbrustama. Endale ebameeldiva inimesega ei pea suhtes olema.

Enda jaoks ebameeldivale inimesele ei pea peksa andma sellepärast, et ta sulle ei meeldi.

Üldsegi, teema on lähisuhte vägivallast, mitte sellest, et sul on töö juures mõni nõme kolleeg, kes sinu arvates väärikski oma mehe käest peksu, kuna ta on ju nii nõme...
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Dets 2024 12:34

Sellest oli ka seal artiklis juttu. Et pole puudu naistest, kes sellesse mängu sisse mängivad. Ja see on vesi vägivalla veskile, valitaksegi naisadvokaadid ja naiskohtunikud. Seal on täiesti oma psühholoogia taga.
Misasja? Et siis mõni naine läheb meelega vägivaldsesse suhtesse? Või, mis sa nüüd tahtsid öelda?
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Dets 2024 12:44

Misasja? Et siis mõni naine läheb meelega vägivaldsesse suhtesse? Või, mis sa nüüd tahtsid öelda?
Ei. Seda, et vägivallatsejad valivad enamasti kohtus enda esindajateks naised. Sest see mõjub kontekstis usaldusväärsemalt. Sest “kuidas naine kaitseb naistevastast vägivalda”. Aga kaitseb.
Ja sama, et naiskohtunik tahab mõjuda võimalikult sooneutraalsena ja seetõttu on tegelikult natuke kallutatud naise vastu.
See on kõik sealtsamast artikist, millele siin viidati.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Dets 2024 12:46
Külaline kirjutas: 15 Dets 2024 12:44

Postitus on kustutatud
Minu postitust tsiteeris ta. Ja mina tahtsin talle midagi öelda. Mida sina siin vahel mölised üldse?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: kiisu, Semrush [Bot] ja 3 külalist