Kuidas saada juukseid paksemaks?

sh kaaluga seotud teemad
Külaline

Kuidas saada juukseid paksemaks?

Postitus Postitas Külaline »

Mul on eluaeg olnud õhukesed juuksed. Aga no praeguseks pole peaaegu üldse midagi.
Kas oskab keegi soovitada mingit toidulisandit, siirdamist, parukat, pikendusi?
Külaline

aja pea kiilaks
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Dets 2024 22:56aja pea kiilaks

Polegi eriti midagi ajada :)
cat
Kontakt:

Postitus Postitas cat »

No Elton John lasi endale juuksed pähe siirdada. Kui sul rahaga probleemi ei ole siis lase endale korralik parukas pähe siirdada.
Külaline

See on geneetiline. Endal pole siin eriti midagi teha. Paraku.

Vastupidises olukorras küll: nt. näljutades end ja jättes nõnda ka juuksed toitainete vaegusesse, hakkavad need välja langema ja hõrenevad.
Külaline

cat kirjutas: 15 Dets 2024 02:08No Elton John lasi endale juuksed pähe siirdada. Kui sul rahaga probleemi ei ole siis lase endale korralik parukas pähe siirdada.
Kahjuks see naistel eriti efektiivne ei ole.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Dets 2024 08:09
cat kirjutas: 15 Dets 2024 02:08No Elton John lasi endale juuksed pähe siirdada. Kui sul rahaga probleemi ei ole siis lase endale korralik parukas pähe siirdada.
Kahjuks see naistel eriti efektiivne ei ole.
Ma lugesin selle kohta. See pole isegi teabmis ulme kallis, aga naistel ei tööta jah nii hästi. Pealegi võetakse juukseid kuklalt, aga mul pole ju seal ka :) neid polegi kusagilt võtta, et teise kohta istutada..
Külaline

Kui ikka geneetiliselt antud ei ole, siis polegi midagi eriti teha.
Ainuke variant oleks leida oma kolmele karvale sobiv lõikus.
Või siis parukas. Tänapäeval tehakse väga ilusaid ja loomulikke.

Pikendused ei aitaks. Esiteks, kui neid pole kuhugi külge panna, siis jääb tulemus kole ja teiseks koormavad ka oma neid kolme karva ja lõpuks jääd ka neist ilma.
Külaline

No kanna siis mütsi. Tean ühte ameerika striimerit kes alati kannab pearätikut, sest tal 30 aastaselt on pool pead kiilas ja juuksed kasvavad ainult pea külgedel.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Dets 2024 12:52 No kanna siis mütsi. Tean ühte ameerika striimerit kes alati kannab pearätikut, sest tal 30 aastaselt on pool pead kiilas ja juuksed kasvavad ainult pea külgedel.
Eks ma kannangi. Aga ikka mõtlen, et äkki on mingi trikk, millega saaks juuksed pähe :)
Külaline

https://www.mlilukliinik.ee/et/seffihair
Külaline

Ma ostaks endale korraliku paruka.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Dets 2024 22:54 Mul on eluaeg olnud õhukesed juuksed. Aga no praeguseks pole peaaegu üldse midagi.
Söö palju rasvast liha, kala, muna. Väldi teraviljaprahti, kõike rohelist ja seemneid (sh kohvi ja teed). Väldi ka liigset juuksehooldust. Igapäevane šampoonitamine on umbes sama kui iga päev antibiootikumi süüa. Antibiootikum = anti elu. Kui toitumine on korras ei pea üldse šampooni kasutama, sest kõik mustus ja räpasus tuleb seespoolt.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Dets 2024 15:32
Külaline kirjutas: 14 Dets 2024 22:54 Mul on eluaeg olnud õhukesed juuksed. Aga no praeguseks pole peaaegu üldse midagi.
Söö palju rasvast liha, kala, muna. Väldi teraviljaprahti, kõike rohelist ja seemneid (sh kohvi ja teed). Väldi ka liigset juuksehooldust. Igapäevane šampoonitamine on umbes sama kui iga päev antibiootikumi süüa. Antibiootikum = anti elu. Kui toitumine on korras ei pea üldse šampooni kasutama, sest kõik mustus ja räpasus tuleb seespoolt.
Jumal küll, see kõik ei muuda omti juukseid paksemaks, eriti kui neid peaaegu üldse peas ei ole.
Ainus toimiv lahendus on korralik kallis parukas, neid tehakse ju ka inimjuustest ja näevad välja paremad veel kui enamike inimeste ehtsad juuksed. Lihtsalt rahast ei tohiks kahju hakata. TA ostku mingi väga korralik 1000-2000-eurone parukas ja elu on ilus. On ju piisavalt tähtis asi, et selline investeering teha. Mingi kalasöömisega võid 1 mm kuus oma juuksekasvu kiirendada või kaks karva juurde tekitada, mis sellest reaalaselt ja silmaganähtavalt kasu on? Absoluutselt mitte midagi.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Dets 2024 05:39 See on geneetiline. Endal pole siin eriti midagi teha. Paraku.

Vastupidises olukorras küll: nt. näljutades end ja jättes nõnda ka juuksed toitainete vaegusesse, hakkavad need välja langema ja hõrenevad.
Postituse teises pooles räägid omale vastu ja tood välja et hoopis toitumises on asi. Geenidest sõltub su juuksevärv, sellised asjad, kõik muu 'geneetiline' sõltub keskkonnast ja on paljuski inimese enda teha.
Külaline kirjutas: 26 Dets 2024 15:45
Jumal küll, see kõik ei muuda omti juukseid paksemaks, eriti kui neid peaaegu üldse peas ei ole.
Ainus toimiv lahendus on korralik kallis parukas, neid tehakse ju ka inimjuustest ja näevad välja paremad veel kui enamike inimeste ehtsad juuksed. Lihtsalt rahast ei tohiks kahju hakata. TA ostku mingi väga korralik 1000-2000-eurone parukas ja elu on ilus. On ju piisavalt tähtis asi, et selline investeering teha. Mingi kalasöömisega võid 1 mm kuus oma juuksekasvu kiirendada või kaks karva juurde tekitada, mis sellest reaalaselt ja silmaganähtavalt kasu on? Absoluutselt mitte midagi.
Kui sa nii rumal ignorant oled siis võibolla tõesti on parukas ainuke lahendus sulle.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Dets 2024 15:54
Külaline kirjutas: 15 Dets 2024 05:39 See on geneetiline. Endal pole siin eriti midagi teha. Paraku.

Postituse teises pooles räägid omale vastu ja tood välja et hoopis toitumises on asi. Geenidest sõltub su juuksevärv, sellised asjad, kõik muu 'geneetiline' sõltub keskkonnast ja on paljuski inimese enda teha.
Külaline kirjutas: 26 Dets 2024 15:45

Kui sa nii rumal ignorant oled siis võibolla tõesti on parukas ainuke lahendus sulle.
Hahahaa. Mina ei ole mitte rumal ignorant, vaid realist. Kui kala- ja munasöömisega saaks juukseid juurde tekitada, ei oleks parukatööstust olemas.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Dets 2024 16:11 Hahahaa. Mina ei ole mitte rumal ignorant, vaid realist. Kui kala- ja munasöömisega saaks juukseid juurde tekitada, ei oleks parukatööstust olemas.
"Hahahaa. Mina ei ole mitte rumal ignorant, vaid realist. Kui toitumisega saaks kaalust alla võtta ei oleks ozempicut olemas"
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Dets 2024 16:15
Külaline kirjutas: 26 Dets 2024 16:11 Hahahaa. Mina ei ole mitte rumal ignorant, vaid realist. Kui kala- ja munasöömisega saaks juukseid juurde tekitada, ei oleks parukatööstust olemas.
"Hahahaa. Mina ei ole mitte rumal ignorant, vaid realist. Kui toitumisega saaks kaalust alla võtta ei oleks ozempicut olemas"
Lollakas. Vabandust, aga lollakas. Toitumisel ja juustel ei ole mitte mingit seost, ära demagoogitse.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Dets 2024 17:51
Lollakas. Vabandust, aga lollakas. Toitumisel ja juustel ei ole mitte mingit seost, ära demagoogitse.
Aha, see ehitusmaterjal millest valmistatakse kõik keharakud, see mille najal sa kasvad ja elad ja millest sõltub kogu organismi toimimine, sellel ei ole kohe MITTE MINGIT seost sellega milline inimene välja näeb?

Loomulikult on. Enamus tervisemurede põhjuseks on vale toitumine. Juuksed on parim visuaalne viis kellegi üldise tervisliku seisundi hindamiseks. Pikad paksud juuksed on hea toitumise, mehelikkuse ja hea tervise märk. Kiilanemist/kiilast pead nähakse alati kui halba asja, haigust, kedagi haiget.

Läikivale kuplile loomulikult juuksed tagasi ei kasva. Paksus ja kohevus aga küll, ja kui juuste väljalangemine on tingitud valest toitumisest siis kasvavad need ka tagasi. Toitainevaegus ei ole midagi sellist, et mõnel inimesel jääb natuke midagi väheks, vaid tänapäeval on enamus inimesed enamus toitainetest puudulikud. Mõistad? Pea kõikidel on kõigest puudus. Aastate jooksul ainult kuhjub, keha hakkab rohkem silmnähtavalt manduma, kuid selleks ajaks saab juba neid probleeme vananemise kaela ajamisega ingoreerida.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Dets 2024 19:06
Külaline kirjutas: 26 Dets 2024 17:51

Aha, see ehitusmaterjal millest valmistatakse kõik keharakud, see mille najal sa kasvad ja elad ja millest sõltub kogu organismi toimimine, sellel ei ole kohe MITTE MINGIT seost sellega milline inimene välja näeb?

Loomulikult on. Enamus tervisemurede põhjuseks on vale toitumine. Juuksed on parim visuaalne viis kellegi üldise tervisliku seisundi hindamiseks. Pikad paksud juuksed on hea toitumise, mehelikkuse ja hea tervise märk. Kiilanemist/kiilast pead nähakse alati kui halba asja, haigust, kedagi haiget.

Läikivale kuplile loomulikult juuksed tagasi ei kasva. Paksus ja kohevus aga küll, ja kui juuste väljalangemine on tingitud valest toitumisest siis kasvavad need ka tagasi. Toitainevaegus ei ole midagi sellist, et mõnel inimesel jääb natuke midagi väheks, vaid tänapäeval on enamus inimesed enamus toitainetest puudulikud. Mõistad? Pea kõikidel on kõigest puudus. Aastate jooksul ainult kuhjub, keha hakkab rohkem silmnähtavalt manduma, kuid selleks ajaks saab juba neid probleeme vananemise kaela ajamisega ingoreerida.
Paksud juuksed on tõesti mehelikkuse märk :). Mu mehel on igavene suur pahmakas ja minul on 3 karva neljas reas.
Võib-olla ma olen juba lapsest saadik viletsalt söönud, sest mul pole igatahes kunagi eriti juukseid peas olnud.
Mulle natuke tundub, et viimastel aastatel on see läinud eriti hulluks. Aga ilmselt see on ka tunne ainult. Olen 40 ja mäletan, et 30’selt vaatasin juba, et kiilad laigud on sees.
Aga igavesed äbarikud on need juuksed alati olnud. Ilmselt tulebki lihtsalt kallis parukas tellida.
Uurisin seda siiapandud ilukliiniku linki ka. Aga mu meelest kõik need operatsioonid ikkagi eeldavad, et juuksed on välja langenud, mitte et meid pole kunagi olnudki.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist