Esoteerikahullus

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 14 Dets 2024 12:19
Anonymous kirjutas: 14 Dets 2024 11:49 Iga päev on ülesanne teha ka midagi endale meeldivat. Jah, sellega peab vaeva nägema, aga kui sa seda kõike teed, on juba stressitase tunduvalt alanenud.
Selline rabelemine tekitaks isegi minule stressi :)
See on meeletu rabelemine tõesti. Inimesed vedelevad päevad otsa diivanil, joovad veini, söövad rämpsu ja siis halavad, et stress on, sest olen igav, paks ja alkoholisõltlane.
Külaline

Anonymous kirjutas: 14 Dets 2024 11:47
Kust sina seda tead?
Minul on diplomil majandusteadlane. Mõni punane õppejõud urises kadedusest, et teile kirjutatakse TEADLANE. Aga õigesti kirjutati, ma olen mõlema riigikorra ajal lobedasti hakkama saanud.
Kui sul pole mingeid teadussaavutusi ja su ametinimetus pole teadlane, siis sa polegi teadlane. Mõni töötab nooremteadurina, sest istub seal doktorantuuris sada aastat, et raha tuleks, aga pole tegelikult mitte midagi avastanud ega teinud, siis ta tegelikult teadlane ei ole. Kui inimene ise nimetab ennast teadlaseks on see sama hea, kui teine kirjutab enda kohta, et olen terapeut, aga mida see tegelikult tähendab, see nimetus ei ütle. Ma võin ennast universumi kunniks ka nimetada.
Kas sa mõtlesid, et ma nõukaaegse diplomi põhjal peangi ennast teadlaseks?? Tõsiselt või, et sellise targutuse kirjutasid?
Või mine tea ka, paber ei pidavat ju valetama :D
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Dets 2024 12:32
Anonymous kirjutas: 14 Dets 2024 11:47
Kust sina seda tead?
Minul on diplomil majandusteadlane. Mõni punane õppejõud urises kadedusest, et teile kirjutatakse TEADLANE. Aga õigesti kirjutati, ma olen mõlema riigikorra ajal lobedasti hakkama saanud.
Kui sul pole mingeid teadussaavutusi ja su ametinimetus pole teadlane, siis sa polegi teadlane. Mõni töötab nooremteadurina, sest istub seal doktorantuuris sada aastat, et raha tuleks, aga pole tegelikult mitte midagi avastanud ega teinud, siis ta tegelikult teadlane ei ole. Kui inimene ise nimetab ennast teadlaseks on see sama hea, kui teine kirjutab enda kohta, et olen terapeut, aga mida see tegelikult tähendab, see nimetus ei ütle. Ma võin ennast universumi kunniks ka nimetada.
Kas sa mõtlesid, et ma nõukaaegse diplomi põhjal peangi ennast teadlaseks?? Tõsiselt või, et sellise targutuse kirjutasid?
Või mine tea ka, paber ei pidavat ju valetama :D
Ja kust mina tean, mille põhjal sa ennast teadlaseks nimetad. Võib-olla on põhjust, võib-olla mitte. Kui keegi sinu teadlasestaatuses kahtleb, ju siis on põhjust, ega muidu ju kahtlusi ei tekiks. Kui inimene töötab ülikoolis professorina, tal on teadusgrupp, tal ilmub igal aastal teadustööd, siis ma arvan, et ei tekiks mingeid kahtlusi, kas teda võib teadlaseks nimetada või mitte. Aga millegipärast kahtlen, kas mõni professor kuskil foorumis infantiilselt kilkaks, et olen teadlane, kuigi näe, mõni on kade ja ei usu.
Külaline

Anonymous kirjutas: 14 Dets 2024 12:35Ja kust mina tean, mille põhjal sa ennast teadlaseks nimetad.
Kirjutasin ju mille põhjal.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Dets 2024 12:39
Anonymous kirjutas: 14 Dets 2024 12:35Ja kust mina tean, mille põhjal sa ennast teadlaseks nimetad.
Kirjutasin ju mille põhjal.
Mis sa kirjutasid siis, et oled saanud mõlema riigikorra ajal lobedalt hakkama? See on tõesti mõõdupuu.
Külaline

Anonymous kirjutas: 14 Dets 2024 12:41Mis sa kirjutasid siis, et oled saanud mõlema riigikorra ajal lobedalt hakkama? See on tõesti mõõdupuu.
Ilmselge, et see on diplomi õigsuse tõestuseks. Sa ei taibanud?
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Dets 2024 12:42
Anonymous kirjutas: 14 Dets 2024 12:41Mis sa kirjutasid siis, et oled saanud mõlema riigikorra ajal lobedalt hakkama? See on tõesti mõõdupuu.
Et sul kaheksakümnendatel on kuskile diplomile kirjutatud kvalifikatsioon majandusteadlane, siis see sinust teadlast ei tee. See on magistrikraadiga võrdsustatud kvalfikatsioon, ei midagi enamat. Igasugu naljakaid diplomeid on omal ajal välja antud. Ühte inimest tean, kellel on Venemaalt väljastatud diplom: arhitekt-veterinaar. Tegelikkuses ei ole ta kumbki.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Dets 2024 12:42
Ma olen sotsioloogiat ja psühholoogiat õppinud, aga ei ole sellepärast ei sotsioloog ega psühholoog. Teadlasel peab olema doktorikraad ja ta peab tegema teadustööd. Sinul pole kumbagi ja teadlane sa ei ole. Veel vähem oled sa seda mingi kaheksakümnendate diplomi tõttu.
Külaline

Anonymous kirjutas: 14 Dets 2024 13:01Ma olen sotsioloogiat ja psühholoogiat õppinud, aga ei ole sellepärast ei sotsioloog ega psühholoog. Teadlasel peab olema doktorikraad ja ta peab tegema teadustööd. Sinul pole kumbagi ja teadlane sa ei ole. Veel vähem oled sa seda mingi kaheksakümnendate diplomi tõttu.
See sul vist mingi häire, et sa sõnade taga mõtet ei taba?
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Dets 2024 13:38
Anonymous kirjutas: 14 Dets 2024 13:01Ma olen sotsioloogiat ja psühholoogiat õppinud, aga ei ole sellepärast ei sotsioloog ega psühholoog. Teadlasel peab olema doktorikraad ja ta peab tegema teadustööd. Sinul pole kumbagi ja teadlane sa ei ole. Veel vähem oled sa seda mingi kaheksakümnendate diplomi tõttu.
See sul vist mingi häire, et sa sõnade taga mõtet ei taba?
Sul on endal mingi häire. Kõigepealt siin õiendad, et ega sul ainult diplomi pärast see teadlase kutse pole, siis küsin, millega sa tõestad siis seda, et sa oled teadlane. jälle ainult kobised midagi ja haugud. Ükskord ütled, et sellepärast oled teadlane, et sul diplomi peal on majandusteadlane, sellist asja kirjutati diplomi peale kaheksakümnendatel. Selline inimene küll mingi teadlane ei ole. No pole imestada, et kui juba kaheksakümnendatel ülikooli lõpetasid, siis kõrge vanuse tõttu võib mõningased eripärad andeks anda.
Külaline

Anonymous kirjutas: 14 Dets 2024 17:49Kõigepealt siin õiendad, et ega sul ainult diplomi pärast see teadlase kutse pole
Iroonia on jah sinu jaoks liiga keeruline mõista.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Dets 2024 18:02
Anonymous kirjutas: 14 Dets 2024 17:49Kõigepealt siin õiendad, et ega sul ainult diplomi pärast see teadlase kutse pole
Ants jälle või? Paneb segast, aga alati on teised süüdi, et tema "pärlitest" ja "naljadest" aru ei saa.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Dets 2024 18:24
Ants jälle või? Paneb segast, aga alati on teised süüdi, et tema "pärlitest" ja "naljadest" aru ei saa.
Kahju et sind ära blokeerida ei saa.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Dets 2024 19:33
Sind ka ju ei saa, kui sa külalise nime alt kirjutad. Ole ikka edasi Revolver, Ants või kes sa täna parajasti oledki.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Dets 2024 20:30

Sind ka ju ei saa, kui sa külalise nime alt kirjutad. Ole ikka edasi Revolver, Ants või kes sa täna parajasti oledki.
Kuidas sina kui selgeltnägija siis vahet ei oska teha? Manifesteeri rohkem.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Dets 2024 20:33

Sõnade tähendust sa ka ei tunne kahjuks. No mis teha, vana ja rumal juba oled, tuleb andeks anda. Eks laupäeva õhtu ka, siis armastad ju napsitada ja siis tõuseb siin foorumis hüppeliselt sõimlevate postituste arv.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Dets 2024 20:51
Külaline kirjutas: 14 Dets 2024 20:33
Sõnade tähendust sa ka ei tunne kahjuks. No mis teha, vana ja rumal juba oled, tuleb andeks anda. Eks laupäeva õhtu ka, siis armastad ju napsitada ja siis tõuseb siin foorumis hüppeliselt sõimlevate postituste arv.
Endast räägid? Usun sind. Tõesti sinu kõik postitused on sõimlevad ja rumalad, isehakanud jurist.
Külaline

Hakkan lugema ja nii palju üldse mitte teemasse puutuvat möla.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Dets 2024 09:39 Mind pani mõtlema üks arstil käik. Arst oli töötervishoiu arst. Küsis, kuidas ma võitlen stressiga. Kuidas ma võitlen? Ma nagu peaks sellega võitlema, tegema midagi, et hoida end tasakaalus? Just tegema. Ma ei tee midagi. Teen lahti teleka või vaatan tiktokki. Aga äkki ongi mul nii suur stress, et ma ei suudagi millegagi tegelemist nautida ega midagi teha? Vabal ajal passin niisama ja oma arust puhkan. Ei tegele oma vaimuga. Aga äkki peaks. Peaks stressiga võitlema tegeledes mingi vaimse praktikaga?
Veider küsimus. Mul pole kunagi mingit stressi. Millega ma siis võitlema pean? Miks mul peaks üldse stress olema?
kolja
Kontakt:

Postitus Postitas kolja »

Anonymous kirjutas: 10 Dets 2024 17:31Kas see on mingi sõltuvus, või miks inimesed nendel koolitustel aastaid järjest käivad? Kas see vaimsus ei saa siis kunagi "valmis", et käid paaril koolitusel, saad sealt teadmised kätte ning saad kodus omaette neid harjutusi edasi teha? Miks aastaid sellistel üritustel käiakse?
2 põhjust, võivad esineda üksikult või korraga:
1) rumalus
2) vaimne häire
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: annaleen, Bing [Bot], Google [Bot], roosaroos, Triibu, මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් ja 7 külalist