Karm teema
-
Külaline
Miks need naised, kes pidevalt erinevate meeste käest muudkui peksa saavad, lihtsalt omavahel koos ei ela, kui üksi nii raske on. Mõned inimesed vist pole loodud meestega koos elama, lihtsalt on nii hullud s…amagnetid. Mis häda neid mehi muudkui endale koju tassida on, kes siis lõuga annavad. Ja siis ei juleta veel midagi öelda ka… Üksteise peale käib naistel kōva lõugade laksutamine ja katkematu klatš, aga kui kui mehe käest molli saadakse, siis on äkki hirmus häbi ei tule piuksugi ja vaikitakse vaguralt nagu haud.
-
Külaline
Jälle mingi värd, kes vägivallatsejat kaitseb.Külaline kirjutas: ↑14 Dets 2024 20:15 Miks need naised, kes pidevalt erinevate meeste käest muudkui peksa saavad, lihtsalt omavahel koos ei ela, kui üksi nii raske on. Mõned inimesed vist pole loodud meestega koos elama, lihtsalt on nii hullud s…amagnetid. Mis häda neid mehi muudkui endale koju tassida on, kes siis lõuga annavad. Ja siis ei juleta veel midagi öelda ka… Üksteise peale käib naistel kōva lõugade laksutamine ja katkematu klatš, aga kui kui mehe käest molli saadakse, siis on äkki hirmus häbi ei tule piuksugi ja vaikitakse vaguralt nagu haud.
-
Külaline
Aga seleta ära, miks nii on siis?Külaline kirjutas: ↑14 Dets 2024 20:51Jälle mingi värd, kes vägivallatsejat kaitseb.Külaline kirjutas: ↑14 Dets 2024 20:15 Miks need naised, kes pidevalt erinevate meeste käest muudkui peksa saavad, lihtsalt omavahel koos ei ela, kui üksi nii raske on. Mõned inimesed vist pole loodud meestega koos elama, lihtsalt on nii hullud s…amagnetid. Mis häda neid mehi muudkui endale koju tassida on, kes siis lõuga annavad. Ja siis ei juleta veel midagi öelda ka… Üksteise peale käib naistel kōva lõugade laksutamine ja katkematu klatš, aga kui kui mehe käest molli saadakse, siis on äkki hirmus häbi ei tule piuksugi ja vaikitakse vaguralt nagu haud.
-
Külaline
Misasi on? Et veerand meestest on vägivaldsed? Kuidas need naised selles süüdi on, et mingid värdid eksisteerivad?Külaline kirjutas: ↑15 Dets 2024 00:45Aga seleta ära, miks nii on siis?Külaline kirjutas: ↑14 Dets 2024 20:51Jälle mingi värd, kes vägivallatsejat kaitseb.Külaline kirjutas: ↑14 Dets 2024 20:15 Miks need naised, kes pidevalt erinevate meeste käest muudkui peksa saavad, lihtsalt omavahel koos ei ela, kui üksi nii raske on. Mõned inimesed vist pole loodud meestega koos elama, lihtsalt on nii hullud s…amagnetid. Mis häda neid mehi muudkui endale koju tassida on, kes siis lõuga annavad. Ja siis ei juleta veel midagi öelda ka… Üksteise peale käib naistel kōva lõugade laksutamine ja katkematu klatš, aga kui kui mehe käest molli saadakse, siis on äkki hirmus häbi ei tule piuksugi ja vaikitakse vaguralt nagu haud.
-
Külaline
Värdjaid mehi ja naisi on ühepalju.Külaline kirjutas: ↑15 Dets 2024 01:12Misasi on? Et veerand meestest on vägivaldsed? Kuidas need naised selles süüdi on, et mingid värdid eksisteerivad?
"Mis pere sees jääb pere sisse" on kahjuks väga levinud loosung. See puudutab eriti seksuaalset ärakasutamist.
Mis puutub perevägivalda, siis ühepalju ei ole, aga vahe on marginaalne.
PS: Mina näiteks, mehena, ei ole elu sees löönud ühtegi naist, aga mind on löönud naised kahel korral. Lihtsalt sõnad lõppesid otsa ja käed läksid käiku.
Viimati muutis Egalitaar, 15 Dets 2024 02:10, muudetud 1 kord kokku.
-
Külaline
Defineeri ärakasutamine!
Lapseealise ärakasutamist. Kas vajab enamat selgitust?
-
Külaline
Ehk siis, sinu kogemuse kohaselt, naistest vägivallatsejaid on valdav enamus
Miks sa nii arvad?Külaline kirjutas: ↑15 Dets 2024 02:12Ehk siis, sinu kogemuse kohaselt, naistest vägivallatsejaid on valdav enamus
-
Külaline
Ossa! Vägivalla toimumise eeldus on, et teine pool tunneb hirmu. Tavaline naine on 60 kg. Sa oled 40 kg? Äkki lähed trenni või midagi?
Elementaarne ju. Ka need juhtumid jäetakse pere sisse.
-
Külaline
Ei ole sellist eeldust. Mees võib taluda naise kõrvakiile vähimagi hirmuta, vaikselt vastu kobisedes. Aga see liigitub ikkagi vägivallaks.Külaline kirjutas: ↑15 Dets 2024 02:17Ossa! Vägivalla toimumise eeldus on, et teine pool tunneb hirmu. Tavaline naine on 60 kg. Sa oled 40 kg? Äkki lähed trenni või midagi?
Minu isiklik kogemus ei liigitu statistikaks, ju mul oli lihtsalt ebaõnne kohtuda vägivaldsete naistega, olemata ise vägivaldne. Minu varasem märkus aga põhines statistikal.Külaline kirjutas: ↑15 Dets 2024 02:19Ma ei arva. Sa ise kirjutasid seda. Sind löödi 2korda naiste poolt, sina üldse mitte = naised enamasti värdjad, sina lilleke![]()
PS: Muide, minu isiklikud eluvaatlused ütlevad, et naistele meeldivad robustsed, nahhaalsed ja vägivaldsed mehed. See samuti ei liigitu statistikaks. Võib olla lihtsalt darvinsimiks.
Viimati muutis Egalitaar, 15 Dets 2024 02:28, muudetud 1 kord kokku.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 4 külalist