Kas teil on nii, et enda peale kulutada ei raatsi, aga lähedase peale raatsite?
Kas teil on nii, et enda peale kulutada ei raatsi, aga lähedase peale raatsite?
Minul oleneb. Osa asju ma muidugi raatsin enesele, aga mõnda asja ei raatsi, samas lähedase jaoks kahju pole. Kuidas selline käitumine suhtele võib mõjuda?
-
Külaline
Minut ja teema, vägev!
-
Külaline
Mina ostan asju vajadusepõhiselt. Kui on vaja, siis lähen poodi ja ostan. Endale, lastele. Kui annad raha välja, siis hiljem tuleb raha ringiga tagasi.
-
Külaline
Blokeeri ära tolmukübe, siis peaks kõik tema teemad sulle tühja lehena näima, kellegi teise kommentaare saad lugedaKülaline kirjutas: ↑14 Dets 2024 14:06Minut ja teema, vägev!
-
Külaline
Millisele suhtele? Sul pole ju suhet.
-
Külaline
Ta ehk püüab luua suhet, mis selles halba on? Näiteks ostis kena kingituse kellelegi, tahab rõõmu valmistada.
-
Külaline
Äkki enne suhe ja siis kingitus. Nats imelik kellelegi kink osta, kui suhet polegi. Loodan, et see pole vähemalt see abielumees, kellele aastaid kirjutatakse.Külaline kirjutas: ↑15 Dets 2024 07:39Ta ehk püüab luua suhet, mis selles halba on? Näiteks ostis kena kingituse kellelegi, tahab rõõmu valmistada.
-
Külaline
Suhe on ka pereliikmete vahel. Ema, isa, õde, vend ja lapsed. Ei ole suhe ainult mehe ja naise vahel.
Mina oma laste peale raatsin küll tunduvalt rohkem kulutada kui enda peale. Ja meie suhtele mõjub see pigem hästi.
Mina oma laste peale raatsin küll tunduvalt rohkem kulutada kui enda peale. Ja meie suhtele mõjub see pigem hästi.
-
Külaline
Lastele ei raatsi väga. Boyfriendile raatsin kyll.
-
Külaline
ma sel aastal esmakordselt avastasin, et ega ei taha küll kulutada (mehe) lastele. lapsed üsna nõudlikud ja tänamatud. tellisin kingid ära ja ... tagastasin. nagunii vingus mokk vastu vahtimas, vähemalt eelarve plussis
ja nad on sellised ka oma ema ja isa kinkidega -jah, ilmselt ära hellitatud. hellitatud inimeste poolt, kellel nende kasvavaid soove pole võimalik täita. st kui väiksemad olid, piisas 100 eurostest tossudest kingiks, aga nüüd on tarvis Apple tooteid jms, neid enam pole raha võimaldada ja ongi vahva draama.
-
Külaline
Mul lapsena polnudki eriliselt kalleid kingisoove, tahtsin neid mänguasju mis oli teistel lastel. Minu vanemad kinkisid mingit jama. Tahtsin lapsena roolikelku, ei raatsitud osta kuigi minu vanematel raha oli. Teised lapsed said, eks me enne nääre unistasime mida näärimees võiks tuua. Tahtsin salvokat, ei ostetud. Sain villaseid sokke. Nii need aastad läksid, lõpuks ei kingitud enam midagi, kui olin 13 aastane. Suurena polegi mina välja suutnud mõelda miks osad vanemad on laste suhtes nii kadedad, kas nende enda lapsepõlve pärast, neile vanemad midagi ei kinkinud. Põhimõtte pärast või lihtsalt ei viitsitud poodides kolada ja lapsele midagi põnevat osta.
-
Külaline
Terve sügise pidasin aru, kas osta endale 180 eurot maksvad talvesaapad, loobusin, pidasin kalliks. Novembri lõpus rääkis täisaealine laps, kuidas talle meeldivad ühed 170 eurosed saapad. No ostsin siis talle. Ja üldse polnud rahast kahju.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: kiisu ja 4 külalist