Kolleeg, kes juhib tähelepanu vigadele, tehes ise vigu
-
Külaline
Kolleeg, kes juhib tähelepanu vigadele, tehes ise vigu
Olen uuel töökohal esimest nädalat ja õpin alles. Mõned pisivead on tulnud sisse, aga pikaaegsem kolleeg kipub manitsema ja samas kui vaatan, kuidas tema teeb, siis samuti vead sees. Mulle on kuidagi raske võtta neid õpetussõnu tõsiselt, kui ta ise hoopis vigu teeb ja samas mind manitseb. Mida arvata sellisest olukorrast?
-
Külaline
Ta soovib, et sina neid vigu ei teeks.Külaline kirjutas: ↑11 Dets 2024 18:08 Olen uuel töökohal esimest nädalat ja õpin alles. Mõned pisivead on tulnud sisse, aga pikaaegsem kolleeg kipub manitsema ja samas kui vaatan, kuidas tema teeb, siis samuti vead sees. Mulle on kuidagi raske võtta neid õpetussõnu tõsiselt, kui ta ise hoopis vigu teeb ja samas mind manitseb. Mida arvata sellisest olukorrast?
Kui räägid lapsele, et suitsetada ja alkot juua pole tervislik, aga ise jood ja suitsetad, siis sa lapsena ei võtakse seda tõsiselt?
-
Külaline
Pakun, et tunneb konkurentsi.
Miks peab uuel töökohal alles õppima? Äkki kolleeg tahtis aidata?
Ärevus?
Ärevus?
-
Külaline
Ma arvan, et see on umbes sama napakas jutt kui et ema küsib, miks sa kahe said ja sa vastad, et aga pinginaaber sai ka. Sinu ülesanne on oma tööd korrektselt teha, mitte mõelda, et kui kolleeg teeb vigu, miks mina siis teha ei või.Külaline kirjutas: ↑11 Dets 2024 18:08 Olen uuel töökohal esimest nädalat ja õpin alles. Mõned pisivead on tulnud sisse, aga pikaaegsem kolleeg kipub manitsema ja samas kui vaatan, kuidas tema teeb, siis samuti vead sees. Mulle on kuidagi raske võtta neid õpetussõnu tõsiselt, kui ta ise hoopis vigu teeb ja samas mind manitseb. Mida arvata sellisest olukorrast?
-
Külaline
Ma arvan, et teemaalgataja ei õigustagi, et ta võiks teha vigu. Pigem tundub, et sellel kolleegil on topeltstandardid, kui ootab teistelt seda, mida ise ei suuda täita.Külaline kirjutas: ↑11 Dets 2024 19:04Ma arvan, et see on umbes sama napakas jutt kui et ema küsib, miks sa kahe said ja sa vastad, et aga pinginaaber sai ka. Sinu ülesanne on oma tööd korrektselt teha, mitte mõelda, et kui kolleeg teeb vigu, miks mina siis teha ei või.Külaline kirjutas: ↑11 Dets 2024 18:08 Olen uuel töökohal esimest nädalat ja õpin alles. Mõned pisivead on tulnud sisse, aga pikaaegsem kolleeg kipub manitsema ja samas kui vaatan, kuidas tema teeb, siis samuti vead sees. Mulle on kuidagi raske võtta neid õpetussõnu tõsiselt, kui ta ise hoopis vigu teeb ja samas mind manitseb. Mida arvata sellisest olukorrast?
-
Külaline
Kui talle on usaldatud uue kolleegi väljaõpetaminse, siis ta üle küla soss-sepp ei saa ikka olla. Uuenda pole ka nagu põhjust vastu tänitama hakata, ürita siis ise teha vähem vigu ja ongi korras.
-
Külaline
Kui töökoht sobib, ära hakka jaurama. Anna aega.
-
Külaline
Õigustab ju, kui ütleb, et vanem kolleeg manitseb, et ta vigu ei teeks, aga teemalgatajal on raske seda tõsiselt võtta. Minu jaoks ikka täiega veider, et inimesel on nagu kiusatus vigu teha, kuna teine teeb ka. Täielik lasteaed. Ma muretseks ikka sellepärast, et võimalikult hästi oma tööd teha, mitte et kuidas viilida saaks.Külaline kirjutas: ↑11 Dets 2024 19:16Ma arvan, et teemaalgataja ei õigustagi, et ta võiks teha vigu. Pigem tundub, et sellel kolleegil on topeltstandardid, kui ootab teistelt seda, mida ise ei suuda täita.Külaline kirjutas: ↑11 Dets 2024 19:04Ma arvan, et see on umbes sama napakas jutt kui et ema küsib, miks sa kahe said ja sa vastad, et aga pinginaaber sai ka. Sinu ülesanne on oma tööd korrektselt teha, mitte mõelda, et kui kolleeg teeb vigu, miks mina siis teha ei või.Külaline kirjutas: ↑11 Dets 2024 18:08 Olen uuel töökohal esimest nädalat ja õpin alles. Mõned pisivead on tulnud sisse, aga pikaaegsem kolleeg kipub manitsema ja samas kui vaatan, kuidas tema teeb, siis samuti vead sees. Mulle on kuidagi raske võtta neid õpetussõnu tõsiselt, kui ta ise hoopis vigu teeb ja samas mind manitseb. Mida arvata sellisest olukorrast?
-
Külaline
Siis tee ise lihtsalt paremini kui vanem kolleeg ja küll see varsti paistab. Mingit lasteaeda "aga sina teed kaaa!" pole küll mõtet etendama hakata, las ta mängib siis kogenut ja tähtsat vanemat kolleegi.
-
Külaline
Kas sa eelistaks, et ta ei maini sulle vigu ja harjudki mitte tähelepanelik olema? Vigadest õpitakse ja sul on võimalus tulevikus olla parem kui tema.
-
Külaline
Miks näägutad sedasi?Külaline kirjutas: ↑12 Dets 2024 19:24 Kas sa eelistaks, et ta ei maini sulle vigu ja harjudki mitte tähelepanelik olema? Vigadest õpitakse ja sul on võimalus tulevikus olla parem kui tema.
-
Külaline
Kas tegevus toimub mingis õmblusvabrikus?
-
Külaline
Kui sa juba nädala ajaga oled oma vanemast kolleegist targem ja parem, siis on kaks võimalust:
oled kas üliandekas ja väga kiire õppija, või
oled kergelt ebaadekvaatse minapildiga ja liiga enesekindel.
Õpi, mis teine sulle õpetab ja tee ise paremini. Kui tema teeb vigu, siis miks see sinusse puutub? Sina paistad lõpuks võrdluses ju parem, kui tema teeb vigu, mida sina ei tee.
oled kas üliandekas ja väga kiire õppija, või
oled kergelt ebaadekvaatse minapildiga ja liiga enesekindel.
Õpi, mis teine sulle õpetab ja tee ise paremini. Kui tema teeb vigu, siis miks see sinusse puutub? Sina paistad lõpuks võrdluses ju parem, kui tema teeb vigu, mida sina ei tee.
-
Külaline
What? Sa oled ikka inimsuhete mõistmisest väga väljas
-
Külaline
Ei saapavabrikus. Mina teen kolm paari saapaid päevas, aga kolleeg teeb viis paari saapaid päevas.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist