Visiitsuhe

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Visiitsuhe

Postitus Postitas Külaline »

Misasi on visiitsuhe? See, kui üks on välismaale tööle läinud ja teine jäi koju või see ka, kus inimesed suhtlevad, seksivad ja lähevad siis igaüks oma koju (mis võib olla kasvõi naabermajas)? Miks teisel juhul siis kokku ei kolita, kahe elamise asemel oleks odavam ühte pidada, kui nagunii koos ollakse. Või ei soovita oma kaaslast iga päev näha, aga mis suhe see selline on, kus teist nähagi ei soovi?

Ma olen segaduses, palun selgitust.
Külaline

Ma ise esimest nimetaks kaugsuhteks ja teist seksisuhteks.
Külaline

Küsimusele vastamise asemel punase pöidla laksamine on omamoodi tore, aga tahaks ikka vastust ka.
Külaline

:D tubli, pane siia ka.
Külaline

Revolver kirjutas: 21 Juun 2024 18:15 Visiitsuhtesse lähevad naised ikka lootuses sellega kui mees lõpuks ära võtab. Tavaliselt ikka ei võta, kui sellest aru saadakse, siis tunneb naine end kaltsuna, ära kasutatuna.
Tänapäeval on vastupidi. Naisel mõningad poldid ja igaüks neist loodab naisukese endale saada. Paljud ei saa, kibestuvad, osad liituvad mgtow liikumistega
Külaline

Revolver kirjutas: 21 Juun 2024 18:15 Visiitsuhtesse lähevad naised ikka lootuses sellega kui mees lõpuks ära võtab. Tavaliselt ikka ei võta, kui sellest aru saadakse, siis tunneb naine end kaltsuna, ära kasutatuna.
Mul on praegu esimest korda elus selline kogemus, kus külas käimiseks sobin, aga naiseksvõtu juttu ei tule ega tule. Pea 40 aastat sain ära elada selles illusioonis, et mehed sebivad mind sellepärast, et soovivad omale naiseks ja nüüd siis nii. On päris rõve tunne tõesti.
Külaline

Revolver kirjutas: 21 Juun 2024 18:22 Ma ei usu seda. Visiitsuhe on naiste teema kus mees ei võta seda naist endale naiseks. Mehed ei käi visiitsuhtes naise juures kes teda meheks ei võta.
Siis sa oled liiga vana, sellised asjad olid sinu nooruses.

Tänapäeval on lood vastupidised, võta kohtingurakendus lahti ja leiad ruttu päris nägusa mehe.
Üks mees ei taha suhet? Samal ajal saab teisega liini ajada. Noortel naistel mitu rauda tules, nad ei ole ühe vennikese taga kinni.

Milleks ühe mehe järgi joosta? Need ajad jäid kuhugi sinu nooruspõlve 80-90 aastastel kus selliseid rakendusi ei olnud ja pidi kinni hoidma kutist. Mänguväljad on ühtlustunud.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Juun 2024 18:25
Mul on praegu esimest korda elus selline kogemus, kus külas käimiseks sobin, aga naiseksvõtu juttu ei tule ega tule. Pea 40 aastat sain ära elada selles illusioonis, et mehed sebivad mind sellepärast, et soovivad omale naiseks ja nüüd siis nii. On päris rõve tunne tõesti.
No kui sulle see ei sobi, siis pead ütlema seda mehele ja kui ta siis vastab, et ei soovi jah ära võtta ja sulle see ei meeldi, siis tuleb suhe lõpetada. Mina näiteks ei taha mehega koos elada. Võib-olla mõnega tahaks, aga sellega, kellega praegu koos olen, ei taha. Tema tahab hirmsasti sisse kolida, sest elab ise üüripinnal, aga mina ei taha, et ta seda teeb. On olnud tülisid selles osas, aga mina tunnen, et kui ta sisse kolib, siis minu elukvaliteet halveneb. Pean arvestama teise inimesega, tema järelt koristama, süüa tegema, kulud tõusevad. Ei taha.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Juun 2024 18:30
Revolver kirjutas: 21 Juun 2024 18:22 Ma ei usu seda. Visiitsuhe on naiste teema kus mees ei võta seda naist endale naiseks. Mehed ei käi visiitsuhtes naise juures kes teda meheks ei võta.

Tänapäeval on lood vastupidised, võta kohtingurakendus lahti ja leiad ruttu päris nägusa mehe.
Üks mees ei taha suhet? Samal ajal saab teisega liini ajada. Noortel naistel mitu rauda tules, nad ei ole ühe vennikese taga kinni.

Milleks ühe mehe järgi joosta? Need ajad jäid kuhugi sinu nooruspõlve 80-90 aastastel kus selliseid rakendusi ei olnud ja pidi kinni hoidma kutist. Mänguväljad on ühtlustunud.
Selline asi läheks minu elupõhimõtega vastuollu ja mingit mitme raua teemat ei ole ega tule. Aga pole noor ka. Ma see eespool vastaja, kes soovib ühe mehe naine olla.
Külaline

Revolver kirjutas: 21 Juun 2024 18:33
Külaline kirjutas: 21 Juun 2024 18:30

Esiteks ma ei ole vana ja teiseks pole tänane maailm kuidagi erinev eilsest. Sa võid neid raudu tules hoida, aga üheöösuhted ei ole visiitsuhe. Visiitsuhe on ikka sügavam suhe. Mis mänguväljad on ühtlustunud? Sul on siis visiitsuhe kus mees käib sinu kodus sinuga seksimas ja nii näiteks juba 3 aastat? Ei ole ju nii. Mis 80-90 sa nüüd jälle pajatad, miks sa alati äärmustesse langed?
Oled muidugi, ükski noor mees ei räägi nii 😂, vähegi roogitav noor mees ei leiaks foorumi jaoks aegagi.
40-50 aastase inimese sõnavara kah
Mul on mees olemas, minu tähelepanekud on tulnud eakaaslaste suhtluseid jälgides. Ei nuteta kutti taga, tinder lahti ja minek. Kes kaua mõtlevad ja loodavad naisuke nende järel jookseb peavad pettuma ja terendab üksildane vanapoisipõlv
Lendorav
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Lendorav »

Külaline kirjutas: 21 Juun 2024 18:02 Misasi on visiitsuhe? See, kui üks on välismaale tööle läinud ja teine jäi koju või see ka, kus inimesed suhtlevad, seksivad ja lähevad siis igaüks oma koju (mis võib olla kasvõi naabermajas)? Miks teisel juhul siis kokku ei kolita, kahe elamise asemel oleks odavam ühte pidada, kui nagunii koos ollakse. Või ei soovita oma kaaslast iga päev näha, aga mis suhe see selline on, kus teist nähagi ei soovi?

Ma olen segaduses, palun selgitust.
Visiitsuhe on suhe kus inimesed on koos siis kui neile sobib. Koos ei elata, mõlemal on oma aeg, ruum ja elu väljaspool partnerit. Sobib inimestele, kel on suurem privaatsuse vajadus, kindlad harjumused ja majanduslik iseseisvus. Kes hindavad seda, et ei pea oma isiklikku ruumi pidevalt jagama, arvestama pidevalt teisega ega enda juba väljakujunenud harjumusi muutma.

Selline elukorraldus ei peagi kõigile sobima.
Külaline

Ja sina saad kohe näpuga näidata, et nää, l..s selline. Muidugi tuntakse end ära kasutatuna. Masendavad inimesed, kes nii teevad. Valetajad.
TurvaSiil
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas TurvaSiil »

Kustutasin portsu postitusi siit temast. Nii halvustavaid, kui ka teemaväliseid. Palun püsigem siiski teemas, sealjuures vältides kaasfoorumlaste tembeldamist erinevate halvutavate nimedega.
Tänan teid kõiki juba ette :)
TurvaSiil
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas TurvaSiil »

Vaidlete siin vales teemas praegu. Kui on ettepanekuid modereerimise osas, palun postitage need Kasutajaabi ja etepanekute alafoorumisse.
PS! Kui märkate kommentaare, mida arvate, et ei peaks siin olema, kasutage raporteerimise võimalust.
Katerin
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Katerin »

Ma kujutan ette, et visiitsuhe on umbes nagu sõbra omamine. Paljud keskealised on juba pere etapi elus läbi elanud, lapsed suured ja mehest lahutatud, aga hea oleks kellegagi vahel teatris ja matkamas käia ja külla kutsuda. Ei leia selles miskit halba, kui see on mõlema poole valik.
Külaline

[/quote]

Visiitsuhe on suhe kus inimesed on koos siis kui neile sobib. Koos ei elata, mõlemal on oma aeg, ruum ja elu väljaspool partnerit. Sobib inimestele, kel on suurem privaatsuse vajadus, kindlad harjumused ja majanduslik iseseisvus. Kes hindavad seda, et ei pea oma isiklikku ruumi pidevalt jagama, arvestama pidevalt teisega ega enda juba väljakujunenud harjumusi muutma.

[/quote]

Kõik arusaadav aga mul siiski veel üks küsimus. Mis piirini see oma aeg, ruum, elu jne on. Kas ma võin ka omada teisi partnereid. Näiteks kasvõi
vahelduse jaoks? Erutav mõnikord mõne seksika kutiga seksi teha. Kas peaksin seda nn visiitsuhte partenriga arutama? Või ei räägi talle üldse. Ta ei peaks minu tegemistest üldse mitte midagi teadma. Või peab? Tähtis on ainult hetk kui koos oleme.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Juun 2024 12:25

[/quote]

Kõik arusaadav aga mul siiski veel üks küsimus. Mis piirini see oma aeg, ruum, elu jne on. Kas ma võin ka omada teisi partnereid. Näiteks kasvõi
vahelduse jaoks? Erutav mõnikord mõne seksika kutiga seksi teha. Kas peaksin seda nn visiitsuhte partenriga arutama? Või ei räägi talle üldse. Ta ei peaks minu tegemistest üldse mitte midagi teadma. Või peab? Tähtis on ainult hetk kui koos oleme.
[/quote]
Ma pole küll tsiteeritav, aga vastan. Oleme koos ja naudime hetki, oleme teineteisele truud, ei seksi teistega. Pärast läheb igaüks oma koju.
Külaline

See on teie omavahelise kokkuleppe küsimus. Aga kindlasti peaks seda arutama, eriti kui seksite kondoomita. Ma ise olen aru saanud, et poolte inimeste arvates on kõige parem nii, et nemad võivad küll teistega seksida, aga partner on truu. Aru ma ei saa, miks nii, aga nii ta on. Isegi mitte eriti tõsise suhte puhul on inimesed solvunud, kui partneril on ka teisi suhteid.
Külaline

See pole mingi suhe kui mõlemad oma eraldi elu elavad. Ma ei ütle, et peaks kogu aeg külgepidi koos olema nagu siiami kaksikud, aga teineteise elust võiks ikka osa saada mitte lihtsalt kiire seks aeg-ajalt ja oma koopasse tagasi. Mul ei tekiks mingeid tundeidki niimoodi.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Juun 2024 12:32 See pole mingi suhe kui mõlemad oma eraldi elu elavad. Ma ei ütle, et peaks kogu aeg külgepidi koos olema nagu siiami kaksikud, aga teineteise elust võiks ikka osa saada mitte lihtsalt kiire seks aeg-ajalt ja oma koopasse tagasi. Mul ei tekiks mingeid tundeidki niimoodi.
Võib täitsa vabalt olla teise elus osaline, aga ei pea sellepärast kogu aeg koos elama. Ega see, et on visiitsuhe, ei tähenda, et koos ainult seksitaks. Käiakse ka reisimas koos, veedetakse vahel öid koos ühe või teise juures, käiakse üritustel koos jne. Imelik, et mõne arust on suhe ainult kooselu.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], kiisu, Semrush [Bot] ja 3 külalist