Kumba eelistate, armumist või armastust?

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Tolmukübe
Kontakt:

Kumba eelistate, armumist või armastust?

Postitus Postitas Tolmukübe »

Midagi intensiivset, või rahulikku?
WD40

Postitus Postitas WD40 »

Tolmukübe kirjutas: 12 Dets 2024 09:48 Midagi intensiivset, või rahulikku?
Eelistame sularaha.
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Ma ei eelistaks kumbagi kui pole vastastikulist armumist või armastust.
Vastasel juhul on armumine paras piin ja vastik valus tunne, mida tuleb lihtsalt ära kannatada, sest muud varianti pole peale aja.
iiR
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas iiR »

Need pole ju eraldiseisvad asjad. Algul on üks ja kui hästi läheb, siis järgneb teine.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Dets 2024 10:21 Postitus on kustutatud
Mis see vanus siin rolli mängib?
Ma ka võiks justkui vanuse järgi neid asju teada, aga ei tea.
Pole kunagi olnud vastastikust armumist ja armastamist.
Ma ei teagi mis need on. Ei tea tahtagi. Pigem hirmutab.

On olnud ainult ühepoolsed armumised ja need on kõike muud kui head tunded. Intensiivne piin ja vastik valu mitu aastat.
Külaline

Armumisele ei pruugi alati armastust järgneda.

Mul oli suve alguses armumine, kõik äge ja võimas tunne aga kui oli võimalus inimest vähe lähemalt tundma õppida, läks armumine üle. Sest pidin nentima, et pole õige inimene ja osades olukordades lausa pettusin. Armumine oli nagu käega pühitud.
Ilmselt tuleb kasuks ka see, et esimene armumine oli lõppkokkuvõttes pikaleveninud halb kooselu ja kuna see oli esimene suur armastus, olid roosad prillid liiga kaua ees.

Nüüd ma juba piisavalt vana ja oskan ka ennast väärtustada ja tean, mis on õige minu jaoks ja kuidas luban endaga käituda.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Dets 2024 12:29 Armumisele ei pruugi alati armastust järgneda.

Mul oli suve alguses armumine, kõik äge ja võimas tunne aga kui oli võimalus inimest vähe lähemalt tundma õppida, läks armumine üle. Sest pidin nentima, et pole õige inimene ja osades olukordades lausa pettusin. Armumine oli nagu käega pühitud.
Ilmselt tuleb kasuks ka see, et esimene armumine oli lõppkokkuvõttes pikaleveninud halb kooselu ja kuna see oli esimene suur armastus, olid roosad prillid liiga kaua ees.

Nüüd ma juba piisavalt vana ja oskan ka ennast väärtustada ja tean, mis on õige minu jaoks ja kuidas luban endaga käituda.
Ühepoolsest armumisest tegid teisest sellised järeldused?
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Dets 2024 13:32
Külaline kirjutas: 12 Dets 2024 12:29 Armumisele ei pruugi alati armastust järgneda.

Ühepoolsest armumisest tegid teisest sellised järeldused?
Vot seda ma küll ei tea, kas tema ka armunud oli/on aga suhtleme ja kohtume aegajalt edasi siiamaani. Minul lihtsalt see armumise tunne läks üle. Vb oli tõesti ainult ühepoolne.
Ma olen temaga sellest rääkinud ka. Ta teab, et suhteks me kokku ei sobi(minupoolselt) ja mis põhjustel. Aga see teda ära ei hirmutanud.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Dets 2024 10:32
On olnud ainult ühepoolsed armumised ja need on kõike muud kui head tunded. Intensiivne piin ja vastik valu mitu aastat.
Oled siis oma armumisobjektidele piisavalt selgelt ja konkreetselt väljendanud ka oma tundeid? Või vaatasid niisama korra totaka naeratusega otsa ja järeldasid sellest, et mingit vastastikust varianti ei saagi olla?
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Dets 2024 16:27
Oled siis oma armumisobjektidele piisavalt selgelt ja konkreetselt väljendanud ka oma tundeid? Või vaatasid niisama korra totaka naeratusega otsa ja järeldasid sellest, et mingit vastastikust varianti ei saagi olla?
Teine on suhtes ja siis tuleb mingi naine oma armumisega, mis see vaene mees küll tegema peaks??? Lohutama??
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Dets 2024 16:41 Teine on suhtes ja siis tuleb mingi naine oma armumisega, mis see vaene mees küll tegema peaks??? Lohutama??
Sa ilmselt mõtled TA-d?
Ma keegi teine kes seda kirjutas.
Külaline

Anonymous kirjutas: 12 Dets 2024 10:21Postitus on kustutatud
Tolmukübe on 54 aastane vallaline naine, kes on eluarmastuse otsingul. Pole lootust kaotanud. Vist.
Külaline

Iga mõistlik ja adekvaatne inimene siiski ikkagi saab aru, kas armumine on ühepoolne või ei.
On muidugi erandeid. Näiteks armutakse täiesti võõrasse inimesse, kellega kunagi mingit kokkupuudet ei ole olnud. Ja sellisel jujul ju täiemõistuslik inimene ei lähe oma armumist talle kohe bätaki näkku ütlema. Hirmutab vaese ära niimoodi.
Kui aga ikka kibeleb, siis mõistlik on ehk lihtsalt tere ütlema minna ja kui esialgsele tutvumisele vastatakse, siis ehk VAIKSELT edasi uurida.

Tolmukübe aga on oma vastustega tõestanud, et tema sellest ilmselt aru ei saa. Muudkui treib uusi teemasid samasse aukku ja muudkui "mõtleb".
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Dets 2024 17:10
Iga mõistlik ja adekvaatne inimene siiski ikkagi saab aru, kas armumine on ühepoolne või ei.
On muidugi erandeid. Näiteks armutakse täiesti võõrasse inimesse, kellega kunagi mingit kokkupuudet ei ole olnud. Ja sellisel jujul ju täiemõistuslik inimene ei lähe oma armumist talle kohe bätaki näkku ütlema. Hirmutab vaese ära niimoodi.
Kui aga ikka kibeleb, siis mõistlik on ehk lihtsalt tere ütlema minna ja kui esialgsele tutvumisele vastatakse, siis ehk VAIKSELT edasi uurida.

Tolmukübe aga on oma vastustega tõestanud, et tema sellest ilmselt aru ei saa. Muudkui treib uusi teemasid samasse aukku ja muudkui "mõtleb".
Kummaline on ikka see mõtlemine ja eeldamine. Ega mehed naiste mõtteid ei loe, nii et mehed ei saa üldiselt naise armumisest midagi aru.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Dets 2024 17:12
Külaline kirjutas: 12 Dets 2024 17:10

Kummaline on ikka see mõtlemine ja eeldamine. Ega mehed naiste mõtteid ei loe, nii et mehed ei saa üldiselt naise armumisest midagi aru.
Ei loe muidugi. Vastupidi ka, naised mehe omi ka mitte.
Mehed ei saa aru siis, kui naine seda enda teada hoiab ja ennemalt ikka uurib, kas üldse tasub oma tundeid avaldada.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Dets 2024 17:04
Anonymous kirjutas: 12 Dets 2024 10:21Tolmukas, kuidas sa nii vanaks oled elanud ja nii tuhm eluasjades, et kõike siit küsima peab?
Tolmukübe on 54 aastane vallaline naine, kes on eluarmastuse otsingul. Pole lootust kaotanud. Vist.
Tolmukübe on 57 aastane vallaline mees, kes on eluarmastuse otsingul. Pole lootust kaotanud. Vist.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Dets 2024 22:02
Külaline kirjutas: 12 Dets 2024 17:04
Anonymous kirjutas: 12 Dets 2024 10:21Tolmukas, kuidas sa nii vanaks oled elanud ja nii tuhm eluasjades, et kõike siit küsima peab?
Tolmukübe on 57 aastane vallaline mees, kes on eluarmastuse otsingul. Pole lootust kaotanud. Vist.
Mees küll sellist jamapostitusi ei tooda, tegemist on ikkagi naisterahvaga.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Dets 2024 22:04 Mees küll sellist jamapostitusi ei tooda, tegemist on ikkagi naisterahvaga.
Vanust tal ka kindlasti nii palju pole. Max 25. Olgu, vb ka 30.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Dets 2024 01:05
Külaline kirjutas: 12 Dets 2024 22:04 Mees küll sellist jamapostitusi ei tooda, tegemist on ikkagi naisterahvaga.
Minu arust küll keskealine inimene, kes on lihtsalt kuskile arenguetappi kinni jäänud. Võib ka olla, et pole just päris normipiirne inimene. Ükskord seda oletati ja siis ta läks väga vihaseks. Seega võib olla tõsi.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Dets 2024 06:45
Külaline kirjutas: 13 Dets 2024 01:05
Minu arust küll keskealine inimene, kes on lihtsalt kuskile arenguetappi kinni jäänud. Võib ka olla, et pole just päris normipiirne inimene. Ükskord seda oletati ja siis ta läks väga vihaseks. Seega võib olla tõsi.
Mina rääkisin puhtalt käesoleva teema pealt, selliseid küsimusi arutavad väga noored inimesed. Muud tausta ei tea.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist