Koduste tööde jaotus mehe ja naise vahel
-
Marukaru
Koduste tööde jaotus mehe ja naise vahel
Kuidas jaotate kodused tööd? Kas teil on nn progressiivne mees, kellel pole probleemi ise süüa teha, nõusid pesta, tolmu imeda, riideid pest ja kuivatama riputada või on kõik need tööd naise õlul?
Kuidas on teie kodus ja kas olete rahul?
Endal mees teeb 90% ajast söögid, 80% ajast nõudepesu, prügi viimine, taara viimine 60% ajast, toidupoe käigud 90% ajast
Ise teen pesupesemist, tolmu imemist ja pühkimist pindadelt, wc puhastus.
Endal mees teeb 90% ajast söögid, 80% ajast nõudepesu, prügi viimine, taara viimine 60% ajast, toidupoe käigud 90% ajast
-
Marukaru
On selles midagi halba, kui tahta uut foorumit elustada? Minule pakuvad need teemad huvi. See, et sinu jaoks neil sisu pole on sinu mure, ära kliki siis
!
-
Külaline
Sul siis ikka mees armastab sind, kohe väga?Marukaru kirjutas: ↑02 Juun 2024 15:38 Endal mees teeb 90% ajast söögid, 80% ajast nõudepesu, prügi viimine, taara viimine 60% ajast, toidupoe käigud 90% ajast
Meil ei tee kumbki praktiliselt mitte midagi.
-
Külaline
Minule meeldib see teema.
Mul teeb mees kõik kodused asjad välja arvatud pesupesemine ja koera eest hoolitsemine.
pesuga majandan mina, sest ma tahan ise kontrollida, mida ja kuidas pesta.
Ja no koer on algusest peale kokkulepitult minu koer.
Aga muudest asjadest.. ma ei tee omale ise kohvi või võileiba ka.. Ootan, et mees tuleks ja teeks.. vat olen siuke imelik.
Raha, mis ei tule passiivsest tulust, teenin mina. Mees tööl ei käi.
Mul teeb mees kõik kodused asjad välja arvatud pesupesemine ja koera eest hoolitsemine.
pesuga majandan mina, sest ma tahan ise kontrollida, mida ja kuidas pesta.
Ja no koer on algusest peale kokkulepitult minu koer.
Aga muudest asjadest.. ma ei tee omale ise kohvi või võileiba ka.. Ootan, et mees tuleks ja teeks.. vat olen siuke imelik.
Raha, mis ei tule passiivsest tulust, teenin mina. Mees tööl ei käi.
-
Marukaru
kellelgi on 9 postitust armukadeduse teemas, tasub seda teistele õpetatut siis ikka meeles hoida!
Näed leidsidki midagi muud ka peale armukadeduse
-
Marukaru
Tahaks lootaKülaline kirjutas: ↑02 Juun 2024 15:59Sul siis ikka mees armastab sind, kohe väga?Marukaru kirjutas: ↑02 Juun 2024 15:38 Endal mees teeb 90% ajast söögid, 80% ajast nõudepesu, prügi viimine, taara viimine 60% ajast, toidupoe käigud 90% ajast
-
Külaline
Sa loodad, ehk ei tea? Kas ta sulle ikka ütleb, et armastab sind?Marukaru kirjutas: ↑02 Juun 2024 16:10 Tahaks loota![]()
![]()
, minu koormus ja stress on suurem ja tema work-life tasakaal on palju parem, muidu teeksin ise rohkem. Tema tööpäevad lõppevad palju varem, seega kõigile optimaalsem lahendus.
-
Külaline
100% teeb naine, ehk mina, sest meest majapidamises ei ole. Samas on see koduste tööde hulk nii väike, et selle üle ohkimine on kummaline.
-
Vastus
See oli mõeldud, et noh, ilmselgelt. Ütleb kogu aeg, hommikul ärgates, hommikul ära minnes. Aga minu jaoks see ameerikalik komme “i laav juu” vastumeelne. Selline juustuneKülaline kirjutas: ↑02 Juun 2024 17:30Sa loodad, ehk ei tea? Kas ta sulle ikka ütleb, et armastab sind?Marukaru kirjutas: ↑02 Juun 2024 16:10 Tahaks loota![]()
![]()
, minu koormus ja stress on suurem ja tema work-life tasakaal on palju parem, muidu teeksin ise rohkem. Tema tööpäevad lõppevad palju varem, seega kõigile optimaalsem lahendus.
-
Külaline
Jah nii on.Vastus kirjutas: ↑02 Juun 2024 18:09 See oli mõeldud, et noh, ilmselgelt. Ütleb kogu aeg, hommikul ärgates, hommikul ära minnes. Aga minu jaoks see ameerikalik komme “i laav juu” vastumeelne. Selline juustuneseega minupoolest võiks isegi mitte öelda, ei peagi ütlema
Ikka vahetevahel südamest ütleks, et ma armastan sind ja tundega. Siis oleks nagu päris armastusega.
-
Mia
Minu mees teeb iga tööpäeva hommikul meie perele putru, ülejäänud söögid, pesu pesemise ja koristuse teen mina. Lapsed koristavad oma tuba ise. Mulle sobib, kuna töötan kodus ja teen need jooksvalt.
-
Külaline
Mul ka meest pole, aga vastata tahaks ikkaKülaline kirjutas: ↑02 Juun 2024 17:43 100% teeb naine, ehk mina, sest meest majapidamises ei ole. Samas on see koduste tööde hulk nii väike, et selle üle ohkimine on kummaline.
Nõud peseb masin, pesu peseb ja kuivatab masin. Põrandad pühib masin, aknad peseb masin. Prügikasti viin ise välja. Mõnikord teen süüa ka, iga päev ei viitsi.
-
Kägu perekoolist
Minule meeldib süüa teha, nii et söögi teen 99% ajast mina. Mees teeb väga harva, kui mina väga väsinud olen, siis pelmeene vmt lihtsat. Mees jällegi koristab pärast sööki laua, paneb nõud masinasse, koristab köögi. Nõud masinast võtame kuidas juhtub, aga pigem mina. Pesu masinasse paneb ja kuivama paneb pigem mees, vahel mina ka. Tolmu imeb jmt ka pigem mees, kui viitsin siis mina ka. Mina olen sellise tööde jaotusega rahul. Vahel mõtlen, et ehk peaksin ise rohkem tegema, aga peale sööki kööki koristama mees mind ei lase, ütleb et kui mina teen süüa, siis pärast koristamine on tema kohustus. Ja lisaks väidab, et talle meeldib korda luua. Natuke siiski tundub, et mul on nii vaba aega rohkem. Mina töötan kodukontoris ja söögi teen tööga paralleelselt valmis. Sööme, kui mees koju jõuab ja siis edasi on minul vaba aeg, kuni mees köögis toimetab.
-
Leevike
90% töödest teen mina. Mees samas teenib 100% sissetulekust. kui enne laste sündi käisin tööl siis teenisin rohkem kui mees, aga tegin endiselt ca 90%. Olen enda jaoks otsustanud et kui lähen tööle tagasi siis võtame koristaja. Antud hetkel tunduks kuidagi absurd. Aga kui aus olla siis viskab meeletult üle mõnikord.
Kui lapsed väiksemad, siis tegin stseene et ta rohkem midagi teeks, aga tolku neist polnud ja loodetud muutust ei tulnud.siis
Süüa ta ei tee kuna seda keegi ei sooviks ka süüa. Tolmuimejaga mõnikord teeb, poes käib ka aga see võtab kaks korda rohkem aega kui vaja mitme päeva asjad osta et siis pigem mitte. Nõudepesumasinat tühjendab ka aegajalt ja kui kodus õhtust sööme koos siis koristab laua/köögi. Riided, söök, aed, koristus minu peal.
Kui lapsed väiksemad, siis tegin stseene et ta rohkem midagi teeks, aga tolku neist polnud ja loodetud muutust ei tulnud.siis
Süüa ta ei tee kuna seda keegi ei sooviks ka süüa. Tolmuimejaga mõnikord teeb, poes käib ka aga see võtab kaks korda rohkem aega kui vaja mitme päeva asjad osta et siis pigem mitte. Nõudepesumasinat tühjendab ka aegajalt ja kui kodus õhtust sööme koos siis koristab laua/köögi. Riided, söök, aed, koristus minu peal.
-
Elupuu
Kes siis teeb? Koduabiline käib poes, kokkab, peseb pesu ja koristab?Külaline kirjutas: ↑02 Juun 2024 15:59Sul siis ikka mees armastab sind, kohe väga?Marukaru kirjutas: ↑02 Juun 2024 15:38 Endal mees teeb 90% ajast söögid, 80% ajast nõudepesu, prügi viimine, taara viimine 60% ajast, toidupoe käigud 90% ajast
-
Külaline
[/quote]
Kes siis teeb? Koduabiline käib poes, kokkab, peseb pesu ja koristab?
[/quote]
Poes ei käida ega kokata, sest käiakse väljas söömas, pesu visatakse igakordselt minema ja polegi midagi koristada sest eluase on ka lage
[/quote]
Poes ei käida ega kokata, sest käiakse väljas söömas, pesu visatakse igakordselt minema ja polegi midagi koristada sest eluase on ka lage
-
Külaline
Ma jätan selle teie eest saladuseks kuidas tegelikult on.Külaline kirjutas: ↑02 Juun 2024 22:51
Poes ei käida ega kokata, sest käiakse väljas söömas, pesu visatakse igakordselt minema ja polegi midagi koristada sest eluase on ka lage![]()
-
kägu
Tegelikult on nii nagu meie pereski, totaalne seapesa. Kui mõni külaline ootamatult sisse astuks, oleks
-
Külaline
Minu maja on ka sassis. Lapsepõlvekodu oli alati korras. Mulle meeldib kui on korras, aga no ei oska mina seda hoida ja tekitada.
Maja on väike ka, nii et see on ilmselt keerulisem kui oleks avaras elamises, aga ikkagi. Mõni saaks, aga mina ei oska
Haa, meil ei tee kumbki nii palju.Marukaru kirjutas: ↑02 Juun 2024 15:38 Kuidas jaotate kodused tööd? Kas teil on nn progressiivne mees, kellel pole probleemi ise süüa teha, nõusid pesta, tolmu imeda, riideid pest ja kuivatama riputada või on kõik need tööd naise õlul?
Ma koristan, kui külalised tulevad või liiga sassis hakkab tunduma, väiksemad oma mänguasjad jm panevad õnneks ise enne magamaminekut ära, selle suutsin neile titena sisse harjutada, mu suurim võit emaduses.
Süüa teen ka mina või käime väljas söömas.
Toidupoes käin 75% mina.
Pesu pesen mina.
Aga mu mees on kuldsete kätega ehitaja ja parandaja, kodu on tema ehitatud. Muruniitmine, prügimajandus, kõik autode jmt seotu on tema peal. Lastega on ta minuga väga võrdne lapsevanem alates nende sünnist olnud, v-a neile riiete ostmine.
Ja ta mitte kunagi ei vingu mu kallal ega käsuta mind.
Ta tuleb alati kõiges appi, kui ma ühe korra mainin, et ise ei saa/taha/viitsi/jõua.
Ta on lihtsalt väga hea ja mittenärvidelekäiv mees.
Nii et mulle sobib.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 5 külalist