Mina ei saa aru ja sina ei oska seletada ka.Külaline kirjutas: ↑10 Dets 2024 12:28Madal, KUI madaaaal... Kui sa sellest vahest ausalt aru ei saa, siis ei ole sinuga mõtet kooselust, armastusest või normaalsest pereelust üldse rääkidagi. Järjekordne "hingeelu munanditasandil" avaldus. Õnneks on ka paremaid mehi.
Miks te kellegagi koos elate?
-
Külaline
Sina ei taha aru saada ja mina ei viitsi ega ei taha seletamisele oma energiat kulutada, kui mul sinust sooja ega külma pole, kuidas sina oma elu elad.
-
Külaline
Miks ma peaks vaevuma? Sind ju tegelikult ei huvita. Ole selline nagu tahad, minusse ei puutu see kuidagi. Minu mees nii ei arva ja mul kahju naistest, kes sinu otsa satuvad (pun intended).
Miks üldse siia kirjutad siis?Külaline kirjutas: ↑10 Dets 2024 13:54Miks ma peaks vaevuma? Sind ju tegelikult ei huvita. Ole selline nagu tahad, minusse ei puutu see kuidagi. Minu mees nii ei arva ja mul kahju naistest, kes sinu otsa satuvad (pun intended).
-
Külaline
Ma ei ole ülistaja, aga kui oma naisel on "selles kohas lukk ees" siis vahel on lihtsam korra vasakule põigata, kui oma naist lõputult manguda.
-
Külaline
99% on seal siiski põhjusega lukk ees.Külaline kirjutas: ↑10 Dets 2024 14:43Ma ei ole ülistaja, aga kui oma naisel on "selles kohas lukk ees" siis vahel on lihtsam korra vasakule põigata, kui oma naist lõputult manguda.
Õige/sobiva mehega seeda lukku sinna ette nii naljalt ikka ei panda.
Milleks üldse siis naist pidada?
Ela üksi, kasuta proste ja ära siis alanda oma mangumisega ennast.
Win-win kõigile asjaosalistele.
Nii palju kui mina olen kuulnud, siis enamus naistel varem või hiljem mingid "põhjused", mõnel otsekohe peale pulmi algavad põhjused.Külaline kirjutas: ↑10 Dets 2024 14:5099% on seal siiski põhjusega lukk ees.Külaline kirjutas: ↑10 Dets 2024 14:43Ma ei ole ülistaja, aga kui oma naisel on "selles kohas lukk ees" siis vahel on lihtsam korra vasakule põigata, kui oma naist lõputult manguda.
Õige/sobiva mehega seeda lukku sinna ette nii naljalt ikka ei panda.
Milleks üldse siis naist pidada?
Ela üksi, kasuta proste ja ära siis alanda oma mangumisega ennast.
Win-win kõigile asjaosalistele.
Enam pole vaja teeselda lihtsalt. Aga mitte kunagi mitte iial mitte ükski naine ei tunnista, et ta milleski süüdi on. See on täitsa võimatu.
-
Külaline
Nonii, on meie sama-plaadi-mees tuvastatud, WD40. Ainult veidi aega suutsid oma tavapärasest repertuaarist hoiduda, tuleb aga jälle. Miks ronivad kooleluteemasse need, kes ei kõlbagi kellegiga koos elama....?
-
Külaline
Jeahhh, sellest on abi küll kooselu hoidmisel. Masendav kaaderKülaline kirjutas: ↑10 Dets 2024 14:43Ma ei ole ülistaja, aga kui oma naisel on "selles kohas lukk ees" siis vahel on lihtsam korra vasakule põigata, kui oma naist lõputult manguda.
-
Külaline
Hakkas jah sama plaat käimaKülaline kirjutas: ↑10 Dets 2024 15:43 Nonii, on meie sama-plaadi-mees tuvastatud, WD40. Ainult veidi aega suutsid oma tavapärasest repertuaarist hoiduda, tuleb aga jälle. Miks ronivad kooleluteemasse need, kes ei kõlbagi kellegiga koos elama....?
Mina küll naisena tunnistasin, miks lukk ette läks, sai sellest ka aastaid jahutud ja lausa kirja pandud aga no kui kohale ei jõua, kaua sa jaksad eksole. Tundub, et mehel läks sel ajal kõrv(ad) lukku, kui ma asjadest rääkisin
Jajah, ikka mees kõiges süüdiKülaline kirjutas: ↑10 Dets 2024 17:26Hakkas jah sama plaat käimaKülaline kirjutas: ↑10 Dets 2024 15:43 Nonii, on meie sama-plaadi-mees tuvastatud, WD40. Ainult veidi aega suutsid oma tavapärasest repertuaarist hoiduda, tuleb aga jälle. Miks ronivad kooleluteemasse need, kes ei kõlbagi kellegiga koos elama....?
Mina küll naisena tunnistasin, miks lukk ette läks, sai sellest ka aastaid jahutud ja lausa kirja pandud aga no kui kohale ei jõua, kaua sa jaksad eksole. Tundub, et mehel läks sel ajal kõrv(ad) lukku, kui ma asjadest rääkisin![]()
-
Külaline
Kuidas saab küll sellest mu vastusest välja lugeda, et mees ikka süüdi?WD40 kirjutas: ↑10 Dets 2024 20:06Jajah, ikka mees kõiges süüdiKülaline kirjutas: ↑10 Dets 2024 17:26Hakkas jah sama plaat käimaKülaline kirjutas: ↑10 Dets 2024 15:43 Nonii, on meie sama-plaadi-mees tuvastatud, WD40. Ainult veidi aega suutsid oma tavapärasest repertuaarist hoiduda, tuleb aga jälle. Miks ronivad kooleluteemasse need, kes ei kõlbagi kellegiga koos elama....?
Mina küll naisena tunnistasin, miks lukk ette läks, sai sellest ka aastaid jahutud ja lausa kirja pandud aga no kui kohale ei jõua, kaua sa jaksad eksole. Tundub, et mehel läks sel ajal kõrv(ad) lukku, kui ma asjadest rääkisin![]()
miks ma ei imesta
Oh ma lömitasin ta jalge ees pikalt ja võimlesin oma "vigade" vabandamisega naba lausa paigast!
Kas mees on süüdi, kui naisel on päevad? Kas mees on süüdi, kui naine ei saa peal sünnitust kohe veritsevana seksida?
Need on asjad, millega midagi peale hakkata ei saa.
Aga oi sa ajad mu taas turri. Ma tean, et sa nagunii asjadest aru ei saa. Ja jumal tänatud, et ma nüüdseks oleks vallaline ja ei pea enam sellistega iga jumala päev tõtt vahtima.
Nartsissism on selle nimi. Õudne. Okse
-
Külaline
Aga kui nüüd mõlemad lukus, kas panete kõrvalt ka?Külaline kirjutas: ↑10 Dets 2024 17:26 Mina küll naisena tunnistasin, miks lukk ette läks, sai sellest ka aastaid jahutud ja lausa kirja pandud aga no kui kohale ei jõua, kaua sa jaksad eksole. Tundub, et mehel läks sel ajal kõrv(ad) lukku, kui ma asjadest rääkisin![]()
Ikka jah. Ega sina pole küll midagi iial valesti teinud. Täitsa võimatuKülaline kirjutas: ↑10 Dets 2024 20:57Kuidas saab küll sellest mu vastusest välja lugeda, et mees ikka süüdi?WD40 kirjutas: ↑10 Dets 2024 20:06Jajah, ikka mees kõiges süüdiKülaline kirjutas: ↑10 Dets 2024 17:26
Hakkas jah sama plaat käima
miks ma ei imesta
Oh ma lömitasin ta jalge ees pikalt ja võimlesin oma "vigade" vabandamisega naba lausa paigast!
Kas mees on süüdi, kui naisel on päevad? Kas mees on süüdi, kui naine ei saa peal sünnitust kohe veritsevana seksida?
Aga oi sa ajad mu taas turri. Ma tean, et sa nagunii asjadest aru ei saa. Ja jumal tänatud, et ma nüüdseks oleks vallaline ja ei pea enam sellistega iga jumala päev tõtt vahtima.
Nartsissism on selle nimi. Õudne. Okse![]()
-
Külaline
Jep. Ma sain lausa teise mehega lapse. Päriselt ka. Aga siis kui mina tema maha jätsin. Peale lahkuminekut hakkasid ka jutub minuni jõudma, kui palju "proste" ta meie kooselu jooksul prõmmis. Ma sinisilm olin 10 a truu ja korralik köögikata talle.Külaline kirjutas: ↑10 Dets 2024 21:04Aga kui nüüd mõlemad lukus, kas panete kõrvalt ka?Külaline kirjutas: ↑10 Dets 2024 17:26 Mina küll naisena tunnistasin, miks lukk ette läks, sai sellest ka aastaid jahutud ja lausa kirja pandud aga no kui kohale ei jõua, kaua sa jaksad eksole. Tundub, et mehel läks sel ajal kõrv(ad) lukku, kui ma asjadest rääkisin![]()
Kui kodus kõik korras, siis armukesel pole pilu. Nii see paraku onKülaline kirjutas: ↑10 Dets 2024 21:34Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑10 Dets 2024 21:29Jep. Ma sain lausa teise mehega lapse. Päriselt ka. Aga siis kui mina tema maha jätsin. Peale lahkuminekut hakkasid ka jutub minuni jõudma, kui palju "proste" ta meie kooselu jooksul prõmmis. Ma sinisilm olin 10 a truu ja korralik köögikata talle.
-
Külaline
Ei tea jah. Ilmselt see sama mõttemaailm ja suhtumine triggerdab vanad haavad.Külaline kirjutas: ↑10 Dets 2024 21:33Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑10 Dets 2024 20:57Kuidas saab küll sellest mu vastusest välja lugeda, et mees ikka süüdi?
Nartsissism on selle nimi. Õudne. Okse![]()
-
Külaline
Ja ega mehed ju ei vaju peale pulmi diivanile mugavusstsooni, mkmm...
Enam pole vaja punnitada, naist kallistada, põsemusigi anda, veel vähem kodutöödes osaleda, sest kodumasin on paigaldatud, halleluuja.
Huvitav, huvitav, miks see kodumasin küll enam seksida ei taha
Ei ole kuulnud küll ühestki mehest, kelle eesmärk oleks abielu.Külaline kirjutas: ↑10 Dets 2024 21:51Ja ega mehed ju ei vaju peale pulmi diivanile mugavusstsooni, mkmm...
Enam pole vaja punnitada, naist kallistada, põsemusigi anda, veel vähem kodutöödes osaleda, sest kodumasin on paigaldatud, halleluuja.
Huvitav, huvitav, miks see kodumasin küll enam seksida ei taha![]()
-
Külaline
Neid on palju. Abielu ja laps(ed) annab juurde tõsiseltvõetavust, usaldusväärsust jms. Pedofiilid on kanged abielluma näiteks.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 1 külaline