Miks te kellegagi koos elate?

seks, suhted ja pereteemad
iiR
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas iiR »

WD40 kirjutas: 10 Dets 2024 10:09
Külaline kirjutas: 10 Dets 2024 08:49
Külaline kirjutas: 10 Dets 2024 08:42

Postitus on kustutatud
Tahtsin just sama tulla kirjutama :D
Loomulikult tahavad naised seksida, aga naistel ei ole suva, kellega, selles on asi.
Kui sa tahad seksida ainult vahel ja miljoni omadusega varustatud partneriga, kes teeb õigeid asju, siis sa TEGELIKULT ei taha eriti seksida :D

Mulle meeldib sõita jalgrattaga, aga ainult mäest alla ja siis kui tuul on tagant.
Oi kui tore! Kui keegi vajab mansplainingu õpikunäidet, siis siit saab.
Mees, kellega naised ei taha seksida, seletamas naistele, kes tahavad seksida, et nad tegelikult ei taha seksida.

Ja naisena selgitan naiste POV-i, et võrdlus jaglrattasõiduga oleks pigem: mulle meeldib sõita jalgrattaga, aga siis, kui sellel on rattad all, rehvid täis ja lenks küljes.
WD40

Postitus Postitas WD40 »

iiR kirjutas: 10 Dets 2024 10:46
Külaline kirjutas: 10 Dets 2024 08:49
Tahtsin just sama tulla kirjutama :D
Loomulikult tahavad naised seksida, aga naistel ei ole suva, kellega, selles on asi.
Kui sa tahad seksida ainult vahel ja miljoni omadusega varustatud partneriga, kes teeb õigeid asju, siis sa TEGELIKULT ei taha eriti seksida :D

Mulle meeldib sõita jalgrattaga, aga ainult mäest alla ja siis kui tuul on tagant.
Mees, kellega naised ei taha seksida, seletamas naistele, kes tahavad seksida, et nad tegelikult ei taha seksida.

Ja naisena selgitan naiste POV-i, et võrdlus jaglrattasõiduga oleks pigem: mulle meeldib sõita jalgrattaga, aga siis, kui sellel on rattad all, rehvid täis ja lenks küljes.
Ja mitme naisega sa oled seksinud, et nii täpselt tead mis nad tahavad?
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Egalitaar »

Tolmukübe kirjutas: 09 Dets 2024 17:41
Külaline kirjutas: 09 Dets 2024 16:06 Kui natukenegi loogikat arendada, siis see keda ei armasta, ei soovi sellises suhtes elada. Kui teine ei armasta, ega siis mingit seksuaalset kontakti ka ei teki. Suhted lagunevad kuna armastus ja tunded kaovad ära.
Paljud paarid ju elavad koos ja ei seksi (enam), ei lagune neil midagi ära. Elavad nagu sõbrad, laste pärast, et koos eluasemelaenu tagasi maksta.. Ega ainult seks ei hoia.
Täpselt nii. Elatakse koos, sest ollakse teineteisega harjunud ja hoolitakse teineteisest. Kirg läheb kiiresti mööda, ka armastus ei kesta igavesti, aga sõprus kestab teine kord elu lõpuni.

Suhtest ja meeldimisest. Isiklikult ei kujutaks ette, et oleksin suhtes või isegi elaksin koos mulle ebameeldiva inimesega. Enamus sellistest on minu jaoks ebameeldivad mitte niivõrd välimuse kuivõrd iseloomu poolest, seega mingit klappi ei saa nagunii tekkida.
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

WD40 kirjutas: 10 Dets 2024 11:06 Ja mitme naisega sa oled seksinud, et nii täpselt tead mis nad tahavad?
Sa küsid seda naiste käest. Kas nemad peavad naistega seksima, olles ise naised, et teada saada, mida naised tahavad? Kus see kuulus meeste loogika nüüd jäi su mõttelõngast?

Naised tahavad igasuguseid asju, igaüks veel ise asju. Kunagi, kui mees oli veel armas ja suhe uus ja kuum, seksisid need kurikuulsad frigiidsed mammid nagu nugised :) ja seksivad veel, kui mees oskab olla hea mees. Kui mees ei viitsi olla hea (just nii nagu sel naisel vaja on, et armastav ja kuum olla), siis naine ei viitsi varsti seksida.
WD40

Postitus Postitas WD40 »

Külaline kirjutas: 10 Dets 2024 11:25
WD40 kirjutas: 10 Dets 2024 11:06 Ja mitme naisega sa oled seksinud, et nii täpselt tead mis nad tahavad?
Sa küsid seda naiste käest. Kas nemad peavad naistega seksima, olles ise naised, et teada saada, mida naised tahavad? Kus see kuulus meeste loogika nüüd jäi su mõttelõngast?

Naised tahavad igasuguseid asju, igaüks veel ise asju. Kunagi, kui mees oli veel armas ja suhe uus ja kuum, seksisid need kurikuulsad frigiidsed mammid nagu nugised :) ja seksivad veel, kui mees oskab olla hea mees. Kui mees ei viitsi olla hea (just nii nagu sel naisel vaja on, et armastav ja kuum olla), siis naine ei viitsi varsti seksida.
Selles asi ongi. Mees peab olema sihuke ja teistsugune ning tegema seda, toda ja veel kolmandat, siis ehk naine ärkab ellu.
Aga mehe jaoks seda kõike pole vaja. Seksiks on vaja, et oleks naine. Kõik.

Kumb neist sinu hinnangul soovib seksida?
Külaline

Ei peagi teadma, mida kõik naised tahavad, aga OMA naisest võiks mees ikka natukene teada, mida see tahab, et oleksk mingigi lootus saada mehel seda, mida tema tahab! Ikka raske?
Külaline

WD40 kirjutas: 10 Dets 2024 11:33 Selles asi ongi. Mees peab olema sihuke ja teistsugune ning tegema seda, toda ja veel kolmandat, siis ehk naine ärkab ellu.

Minu hinnangul see mees võib soovida mida tahes, aga naist ta ei saa. Isegi kui kunagi sai seda naist, siis ta ei pidanud pingutama, et olla "sihuke ja teistsugune"? Lõdvaks on mees lasknud ennast, miks peaks naine sellist tahtma? Lõtv mees ei eruta kedagi.
Külaline

WD40 kirjutas: 10 Dets 2024 11:33

Selles asi ongi. Mees peab olema sihuke ja teistsugune ning tegema seda, toda ja veel kolmandat, siis ehk naine ärkab ellu.

No, hakkab looma. Mõnest asjast sa hakkad vaikselt nagu aru saama. Mees peab tõesti olema pandav selleks, et naine temaga seksida tahaks. Igaühega ei taha jah. Ja sellise mehega, kelle jaoks on "peaasi, et auk" ei taha tõesti enamus naised seksida.
Külaline

Anonymous kirjutas: 10 Dets 2024 08:42Mina vastan. Kuigi sa ei kirjutanud seda mulle. Väga loll jutt on sul :) Loomulikult naised tahavad seksida mehega, kes neid hästi kohtleb. Ja ei taha seksida mehega, kes neid hästi ei kohtle. See pole ju ometi raketiteadus.
Nii ta on. Kui mehel on paks rahakott, siis naised seksist juba ära ei ütle :D
Külaline

Anonymous kirjutas: 10 Dets 2024 08:42Võin sulle kinnitada, naised tahavad väga seksida, aga selleks, et naine tahaks, peab mees olema pandav.
Eks asi on kinni ka vanuses. Ma usun seda, et näiteks 55 aastane naine ja 60 aastane mees voodis mingit suuremat tulevärki ei korralda. Kuus korra kaks asjatavad ja sellest neile piisab.
Külaline

WD40 kirjutas: 10 Dets 2024 11:33Selles asi ongi. Mees peab olema sihuke ja teistsugune ning tegema seda, toda ja veel kolmandat, siis ehk naine ärkab ellu.
Ma olen nõus ja täiendan. Mehed pigem ei viitsi võimelda, sest turul leidub ka muid naisi, maksad 100-150 raha ja saad proovida uusi elamusi. Ladina Ameerika, Slaavi, Rumeenia jne
WD40

Postitus Postitas WD40 »

Külaline kirjutas: 10 Dets 2024 11:57

No, hakkab looma. Mõnest asjast sa hakkad vaikselt nagu aru saama. Mees peab tõesti olema pandav selleks, et naine temaga seksida tahaks. Igaühega ei taha jah. Ja sellise mehega, kelle jaoks on "peaasi, et auk" ei taha tõesti enamus naised seksida.
See sa juba selgeks, et naine ei taha seksida. Enne tuleb teda korralikult motiveerida. Tekkib ainult küsimus, miks pidevalt seda üht naist motiveerida, kui hind muudkui tõuseb ka veel?
Külaline

Jälle see prostide ülistaja. Sa ei saa naist, sa saad lihakeha korraks kasutada. Kui sulle sellest piisab, siis ok, kui on nõudlust, leiab ka pakkujaid. Jutt oli koosoelust ja abielust. Mis sinu jutus sellega haakub, prostisse tühjendamine pole ometi kooselu.
Barbara
Teerajaja

Postitus Postitas Barbara »

Mina elan oma mehega koos, sest ma kunagi valisin tema (ja tema valis minu) abikaasaks ja laste vanemaks, armastan teda ja mul on temaga ühine elu, mis on ka meie laste ühine elu.
WD40

Postitus Postitas WD40 »

Külaline kirjutas: 10 Dets 2024 12:04
WD40 kirjutas: 10 Dets 2024 11:33Selles asi ongi. Mees peab olema sihuke ja teistsugune ning tegema seda, toda ja veel kolmandat, siis ehk naine ärkab ellu.
Ma olen nõus ja täiendan. Mehed pigem ei viitsi võimelda, sest turul leidub ka muid naisi, maksad 100-150 raha ja saad proovida uusi elamusi. Ladina Ameerika, Slaavi, Rumeenia jne
Jah. Või ka uusi kodumaiseid naisi, kellel demo-mode peal on.
WD40

Postitus Postitas WD40 »

Külaline kirjutas: 10 Dets 2024 12:06 Jälle see prostide ülistaja. Sa ei saa naist, sa saad lihakeha korraks kasutada. Kui sulle sellest piisab, siis ok, kui on nõudlust, leiab ka pakkujaid. Jutt oli koosoelust ja abielust. Mis sinu jutus sellega haakub, prostisse tühjendamine pole ometi kooselu.
Mis siis kooselus täpsemalt teisiti on? Saad ka lihakeha korraks kasutada, kui kaks nädalat korralikult käitud?
Külaline

WD40 kirjutas: 10 Dets 2024 12:15 Mis siis kooselus täpsemalt teisiti on? Saad ka lihakeha korraks kasutada, kui kaks nädalat korralikult käitud?
Madal, KUI madaaaal... Kui sa sellest vahest ausalt aru ei saa, siis ei ole sinuga mõtet kooselust, armastusest või normaalsest pereelust üldse rääkidagi. Järjekordne "hingeelu munanditasandil" avaldus. Õnneks on ka paremaid mehi.
Külaline

WD40 kirjutas: 10 Dets 2024 11:06

WD40 on teises teemas agaralt kaitsmas naisepeskjast nartsisisti, kelle arust peakski lapsed emata kasvama. Sellise mehega pole mõtet isegi vaielda.
Külaline

WD40 kirjutas: 10 Dets 2024 12:05
Külaline kirjutas: 10 Dets 2024 11:57

See sa juba selgeks, et naine ei taha seksida. Enne tuleb teda korralikult motiveerida. Tekkib ainult küsimus, miks pidevalt seda üht naist motiveerida, kui hind muudkui tõuseb ka veel?
Absoluutselt ei peagi. Sinu juttu siit lugedes, siis naised tõesti sellest mitte midagi ei kaota kui sina nad rahule jätad. Käi prostides ja tõesti on kõik õnnelikud. Win-win-win
WD40

Postitus Postitas WD40 »

Külaline kirjutas: 10 Dets 2024 12:49
WD40 kirjutas: 10 Dets 2024 11:06

WD40 on teises teemas agaralt kaitsmas naisepeskjast nartsisisti, kelle arust peakski lapsed emata kasvama. Sellise mehega pole mõtet isegi vaielda.
Keda täpsemalt sa nimetad "naisepeksjast nartsissist"?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 7 külalist