Miks te kellegagi koos elate?
Miks te kellegagi koos elate?
Ei ole ju kõik armastusest. Mina kugesin kunagi kuskilt, kuidas üks naine kirjutas, et ta endale kedagi ei leidnud, kes oleks meeldinud ja siis otsustas valida selle, kellele tema meeldib, 5a kestis selline kooselu. Nii võib ka, kui üksi ei taha olla. Kui on viisakas inimene, mis seal keerulist.. ?
-
Külaline
That’s kind of the pointKülaline kirjutas: ↑09 Dets 2024 15:44Postitus on kustutatudTolmukübe kirjutas: ↑09 Dets 2024 15:32 Ei ole ju kõik armastusest. Mina kugesin kunagi kuskilt, kuidas üks naine kirjutas, et ta endale kedagi ei leidnud, kes oleks meeldinud ja siis otsustas valida selle, kellele tema meeldib, 5a kestis selline kooselu. Nii võib ka, kui üksi ei taha olla. Kui on viisakas inimene, mis seal keerulist.. ?
-
Külaline
Kui natukenegi loogikat arendada, siis see keda ei armasta, ei soovi sellises suhtes elada. Kui teine ei armasta, ega siis mingit seksuaalset kontakti ka ei teki. Suhted lagunevad kuna armastus ja tunded kaovad ära.
Paljud paarid ju elavad koos ja ei seksi (enam), ei lagune neil midagi ära. Elavad nagu sõbrad, laste pärast, et koos eluasemelaenu tagasi maksta.. Ega ainult seks ei hoia.Külaline kirjutas: ↑09 Dets 2024 16:06 Kui natukenegi loogikat arendada, siis see keda ei armasta, ei soovi sellises suhtes elada. Kui teine ei armasta, ega siis mingit seksuaalset kontakti ka ei teki. Suhted lagunevad kuna armastus ja tunded kaovad ära.
-
Külaline
Kuidas sina nii hästi tead kuidas keegi elab? Võib-olla tõesti elatakse koos kuna mujale pole minna, siis talutakse üksteist.
-
Külaline
Mul sarnane olukord, et ei seksi enam. Koos olnud u 30 aastat. Sõbrad ei ole, armastust pole. Kas midagi hästi ka on ei meenu. Laste pärast vist koos. Aga niilihtsalt vist teisega ka elamist ei kujutaks ette, et kuidas see käib enam.
-
Külaline
Ei elagi. Ma pole nii vaene, et pean kellegi teisega koos elama, et üüri/laenu jagada.
Üksi elada on parim. Omaenda peremees.
Üksi elada on parim. Omaenda peremees.
-
Külaline
Lapsed ju suured juba. Miks enam nende pärast koos olla, kui seksi pole, armastust pole ja kõige hullem sõbrad ka pole. Miks koos?
-
Külaline
Ikka armastusest! Ei kujuta ette, et ilma selleta suudaksid koos elada. Esimene armumine ammu möödas, aga armastus on alles, seks on ka viimase peal 
-
Külaline
Kui ma kaaluksin kellegagi kooselu, oleks seks selle põhjuste seas üpris tagumisel kohal.Tolmukübe kirjutas: ↑09 Dets 2024 17:41Paljud paarid ju elavad koos ja ei seksi (enam), ei lagune neil midagi ära. Elavad nagu sõbrad, laste pärast, et koos eluasemelaenu tagasi maksta.. Ega ainult seks ei hoia.Külaline kirjutas: ↑09 Dets 2024 16:06 Kui natukenegi loogikat arendada, siis see keda ei armasta, ei soovi sellises suhtes elada. Kui teine ei armasta, ega siis mingit seksuaalset kontakti ka ei teki. Suhted lagunevad kuna armastus ja tunded kaovad ära.
-
Külaline
Inimesed on nii erinevad. Hetkel naudin üksi elamist, aga kui kellegagi koos elaksin, siis seks ja lähedus oleks seal ikka üsna olulisel kohal. Miks muidu koos olla? Üksi on ju oluliselt muretum majandada.Külaline kirjutas: ↑09 Dets 2024 20:48 Kui ma kaaluksin kellegagi kooselu, oleks seks selle põhjuste seas üpris tagumisel kohal.
-
Külaline
See see jama ongi, et enamasti naisterahvaste puhul on seks tagumisel kohal, aga meesterahvaste puhul esimesel kohal.
-
Külaline
Kõik on balansis. Naised kes seksi ei taha, neid mehed ei märka.
-
Külaline
Naistel ei ole seks tagumisel kohal, vaid mehed ise teevad ennast vastikuks, siis ei taha naine seksida. Mees ei näita välja mingit hoolimist, vedeleb kodus, kohtleb naist teenijana, jätab kogu koduse elu naise kaela. Kui ta siis veel ka joob ja on truudusetu, on see kindel viis naise seksiisu täiesti ära tappa. Samas mõne teise mehega seksiks naine meelsasti. Mitmed mehed on mulle rääkinud, et näe, minuga naine seksida ei tahtnud, aga kui lahku läksime, siis on tal mitu armukest ja seksib nii, et maa on must. Huvitav, kes siin süüdi on siis.
-
Külaline
Kahjuks ei taha sellise jutuga naist tõesti isegi kehvikmees, sest isegi tema loodab printsessi leida. Süüdi võid pidada keda tahad, lihtsalt sinu elu on sinu elu ja teiste elu on nende elu. Seksi või ära seksi, pole mõtet maailma selles süüdistada.Külaline kirjutas: ↑09 Dets 2024 21:53Naistel ei ole seks tagumisel kohal, vaid mehed ise teevad ennast vastikuks, siis ei taha naine seksida. Mees ei näita välja mingit hoolimist, vedeleb kodus, kohtleb naist teenijana, jätab kogu koduse elu naise kaela. Kui ta siis veel ka joob ja on truudusetu, on see kindel viis naise seksiisu täiesti ära tappa. Samas mõne teise mehega seksiks naine meelsasti. Mitmed mehed on mulle rääkinud, et näe, minuga naine seksida ei tahtnud, aga kui lahku läksime, siis on tal mitu armukest ja seksib nii, et maa on must. Huvitav, kes siin süüdi on siis.
Ei pea ju selle vastiku mehega koos elama. Praegu sa lihtsalt püüad ennast veenda, et sa ei seksi põhjusega.Külaline kirjutas: ↑09 Dets 2024 21:53Naistel ei ole seks tagumisel kohal, vaid mehed ise teevad ennast vastikuks, siis ei taha naine seksida. Mees ei näita välja mingit hoolimist, vedeleb kodus, kohtleb naist teenijana, jätab kogu koduse elu naise kaela. Kui ta siis veel ka joob ja on truudusetu, on see kindel viis naise seksiisu täiesti ära tappa. Samas mõne teise mehega seksiks naine meelsasti. Mitmed mehed on mulle rääkinud, et näe, minuga naine seksida ei tahtnud, aga kui lahku läksime, siis on tal mitu armukest ja seksib nii, et maa on must. Huvitav, kes siin süüdi on siis.
Kui sa selle oma unistuste mehe kätte saaksid äkki, kes on truu ja hooliv ning kohtleb sind igati hästi, siis ei seksiks sa ikka ja leiaksid ka sellele mingid põhjendused mehest üles.
Sest see oled sina.
Ole ikka aus.
-
Külaline
Tahtsin just sama tulla kirjutamaKülaline kirjutas: ↑10 Dets 2024 08:42Postitus on kustutatudWD40 kirjutas: ↑10 Dets 2024 08:29Ei pea ju selle vastiku mehega koos elama. Praegu sa lihtsalt püüad ennast veenda, et sa ei seksi põhjusega.Külaline kirjutas: ↑09 Dets 2024 21:53
Naistel ei ole seks tagumisel kohal, vaid mehed ise teevad ennast vastikuks, siis ei taha naine seksida. Mees ei näita välja mingit hoolimist, vedeleb kodus, kohtleb naist teenijana, jätab kogu koduse elu naise kaela. Kui ta siis veel ka joob ja on truudusetu, on see kindel viis naise seksiisu täiesti ära tappa. Samas mõne teise mehega seksiks naine meelsasti. Mitmed mehed on mulle rääkinud, et näe, minuga naine seksida ei tahtnud, aga kui lahku läksime, siis on tal mitu armukest ja seksib nii, et maa on must. Huvitav, kes siin süüdi on siis.
Kui sa selle oma unistuste mehe kätte saaksid äkki, kes on truu ja hooliv ning kohtleb sind igati hästi, siis ei seksiks sa ikka ja leiaksid ka sellele mingid põhjendused mehest üles.
Sest see oled sina.
Ole ikka aus.
Loomulikult tahavad naised seksida, aga naistel ei ole suva, kellega, selles on asi.
-
Külaline
Elatakse sellepärast mittesobivas kooselus, sest ei osata üksi olla. Või soovitakse mingit koormat kergendada. Olgu see siis hingeline või finantsiline koormus. Või lihtsalt PEAB mehe lõhn majas olema, sest muidu ühiskond mõistab hukka.
Ma nüüdseks 2a ja natuke peale elan üksi(lastega). On olnud üks 11a kestnud kooselu. Alguses oli ikka suur armastus. Roosad prillid ees jne. Lõpuks oli aga häbi(et pole hea naine) ja hirm(üksi hakkama saamise ees) ja nii seda kummi venitatud sai.
Aga reaalsus on see, et ma nüüd täiega naudin üksi lastega elamist. Sest kooseluks me kokku ei sobinud ja tõime lõpuks üksteise kõige koledamad küljed esile.
Ja selgus, et üksi elades leidsin ma hoopis iseenda.
Ma veel noor ka alles(enda arust) küll veel jõuab ka kellegi uuega kooselu proovida. Aga hetkel ma ei taha.
Ma nüüdseks 2a ja natuke peale elan üksi(lastega). On olnud üks 11a kestnud kooselu. Alguses oli ikka suur armastus. Roosad prillid ees jne. Lõpuks oli aga häbi(et pole hea naine) ja hirm(üksi hakkama saamise ees) ja nii seda kummi venitatud sai.
Aga reaalsus on see, et ma nüüd täiega naudin üksi lastega elamist. Sest kooseluks me kokku ei sobinud ja tõime lõpuks üksteise kõige koledamad küljed esile.
Ja selgus, et üksi elades leidsin ma hoopis iseenda.
Ma veel noor ka alles(enda arust) küll veel jõuab ka kellegi uuega kooselu proovida. Aga hetkel ma ei taha.
Ja mitme naisega sa ise seksinud oled?Külaline kirjutas: ↑10 Dets 2024 08:42Postitus on kustutatudWD40 kirjutas: ↑10 Dets 2024 08:29Ei pea ju selle vastiku mehega koos elama. Praegu sa lihtsalt püüad ennast veenda, et sa ei seksi põhjusega.Külaline kirjutas: ↑09 Dets 2024 21:53
Sest see oled sina.
Ole ikka aus.
Kui sa tahad seksida ainult vahel ja miljoni omadusega varustatud partneriga, kes teeb õigeid asju, siis sa TEGELIKULT ei taha eriti seksidaKülaline kirjutas: ↑10 Dets 2024 08:49Tahtsin just sama tulla kirjutamaKülaline kirjutas: ↑10 Dets 2024 08:42Postitus on kustutatudWD40 kirjutas: ↑10 Dets 2024 08:29
Ei pea ju selle vastiku mehega koos elama. Praegu sa lihtsalt püüad ennast veenda, et sa ei seksi põhjusega.
Sest see oled sina.
Ole ikka aus.![]()
Loomulikult tahavad naised seksida, aga naistel ei ole suva, kellega, selles on asi.
Mulle meeldib sõita jalgrattaga, aga ainult mäest alla ja siis kui tuul on tagant.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist