Partneri valik, kumba eelistate, ihnurit või laristajat?
Partneri valik, kumba eelistate, ihnurit või laristajat?
Kui on ainult kaks valikut. Laristaja on parem? Kulutab teie peale oma viimse penni? Kui eluase ähvardab haamri alla minna, siis võib maha jätta, ja uue leida? Aga kui eeldada, et nn armastus ka mängib rolli, et nii kergelt minema ei jaluta, kumba siis eelistate? Või kummaga teil tegemist on olnud ja kuidas siis lugu edasi läks.. ? Kas kordaksite.. ?
-
Külaline
-
Külaline
Kas sul pole oma eluga MITTTTTE MIDAGi paremat peale hakata kui uitmõttelisi sisutuid teemasid siia vorpida?
-
Külaline
Valikus on siia teemade vorpimine või siis oma unistuste mehele kirjutamine. Pigem las vorbib, saab see õnnetu mees vähemalt rahu.Külaline kirjutas: ↑06 Dets 2024 15:39 Kas sul pole oma eluga MITTTTTE MIDAGi paremat peale hakata kui uitmõttelisi sisutuid teemasid siia vorpida?
-
Külaline
Õnneks pole kohustust kumbagi valida, saab täiesti vabalt ka üksi elada.
-
Külaline
See pole sinu öelda milliseid teemasid teha.Külaline kirjutas: ↑06 Dets 2024 15:39 Kas sul pole oma eluga MITTTTTE MIDAGi paremat peale hakata kui uitmõttelisi sisutuid teemasid siia vorpida?
-
Külaline
Miks mina kui lugeja, ei tohi öelda, mida ma siit tahan lugeda, mida mitte? Teemaalgataja on mu meelest troll. Mitte selles mõistes, mida tavapäraselt öeldakse-mõeldakse, aga siiski. Väga väsitav ja üliebameeldiv.
-
Külaline
Sul on võimalus mitte neid teemasid avada. Või TA lausa blokeerida.
Aga paljudes nendes teemades inimesed siiski tahavad arutada, olgu algatus kui tobe tahes.
Tolmukübe on juustupi reinkarnatsioon siinses foorumis.Külaline kirjutas: ↑06 Dets 2024 15:39 Kas sul pole oma eluga MITTTTTE MIDAGi paremat peale hakata kui uitmõttelisi sisutuid teemasid siia vorpida?
-
Külaline
Ammu tundus nii. Muuseas, Juustup oligi siinse foorumi toode.
-
Külaline
Minu vastus kübemele. Ihnur on halb valik ja laristaja veel hullem. Ma vaataks miskit kolmandat.
Haha, me lastena õdedega mängisime selliseid mänge igavushetkedel: kui sa peaksid ühe kahest ära sööma, siis kas sa sööksid ära kausitäie koeraokset või peotäie elusaid vihmausse. Vali! Sa PEAD ühe valima!!!
Ma siis pigem sööksin ära peotäie elusaid vihmausse kui et valiksin elukaaslaseks haiglase laristaja või kitsi ihnuskoi.
Ma siis pigem sööksin ära peotäie elusaid vihmausse kui et valiksin elukaaslaseks haiglase laristaja või kitsi ihnuskoi.
-
Külaline
-
Külaline
Parem juba laristaja. Mul savi, mis ta oma rahaga teeb. Jääb kodutuks, siis läheb kuuse alla. Ihnur on veel jubedam. Elus pole mitte ainsatki toredat hetke.iiR kirjutas: ↑07 Dets 2024 10:44 Haha, me lastena õdedega mängisime selliseid mänge igavushetkedel: kui sa peaksid ühe kahest ära sööma, siis kas sa sööksid ära kausitäie koeraokset või peotäie elusaid vihmausse. Vali! Sa PEAD ühe valima!!!
-
Külaline
Laristaja iga kell.. oma raha saab ju kaitsta. Aga ihnuriga on elu lakkamatu psühhoterror. Lisaks on väiklus väga ebaatraktiivne.
-
Külaline
Kui on valida päris ekstreemse ihnuskoi ja ekstreemse laristaja vahel, siis ei valiks kumbagi, parem oleks üksi elu lõpuni.
Et kui teha skaala 0 - 10, kus 0 on äärmuslik ihnur ja 10 - äärmuslik laristaja, siis 0-1 ja 9-10 tegelasi välistaks kohe, tõesti sureks enne üksinduses.
Äärmuslikul laristajal on ju väga suure tõenäosusega ka võlad - kui leivad ühte kappi panna, siis see muutuks ka minu probleemiks. Siis ei saaks ühist kodu osta, sest talle ei anta kodulaenu. Ja kui isegi õnnestuks, siis varsti ta ei saaks enam oma osa maksta, kõik läheks võlgade katteks.
Äärmuslik ihnur on teistpidi väga halb variant, sest siuke tegelane ei raatsi ka vajalikule kulutada, mitte ainult elu nautimisele. Sellisel oleks talvel toas 15 kraadi, sest küte on kallis. Vett ei tohi ka raisata, duši all tohib korra nädalas käia. Toidud ka ainult kõige odavamad ja need ka soodukaga...
Minu mees on sellel skaalal kuskil 7/10, tutvudes oli 8/10. Minuga muutus mõistlikumaks
Mina olen kuskil äkki 4/10. Nii on isegi täitsa talutav. Endasuguse säästlikuma mehega (kooselu) kogemusi pole, oleks vast igavam.
Et kui teha skaala 0 - 10, kus 0 on äärmuslik ihnur ja 10 - äärmuslik laristaja, siis 0-1 ja 9-10 tegelasi välistaks kohe, tõesti sureks enne üksinduses.
Äärmuslikul laristajal on ju väga suure tõenäosusega ka võlad - kui leivad ühte kappi panna, siis see muutuks ka minu probleemiks. Siis ei saaks ühist kodu osta, sest talle ei anta kodulaenu. Ja kui isegi õnnestuks, siis varsti ta ei saaks enam oma osa maksta, kõik läheks võlgade katteks.
Äärmuslik ihnur on teistpidi väga halb variant, sest siuke tegelane ei raatsi ka vajalikule kulutada, mitte ainult elu nautimisele. Sellisel oleks talvel toas 15 kraadi, sest küte on kallis. Vett ei tohi ka raisata, duši all tohib korra nädalas käia. Toidud ka ainult kõige odavamad ja need ka soodukaga...
Minu mees on sellel skaalal kuskil 7/10, tutvudes oli 8/10. Minuga muutus mõistlikumaks
-
Külaline
Püha taevas, miks peaks üldse kellegagi ühise kinnisvara ostma? Kinnisvaral peaks ikka olema vaid 1 omanik.Külaline kirjutas: ↑08 Dets 2024 17:44 Kui on valida päris ekstreemse ihnuskoi ja ekstreemse laristaja vahel, siis ei valiks kumbagi, parem oleks üksi elu lõpuni.
Minu mees on sellel skaalal kuskil 7/10, tutvudes oli 8/10. Minuga muutus mõistlikumaksMina olen kuskil äkki 4/10. Nii on isegi täitsa talutav. Endasuguse säästlikuma mehega (kooselu) kogemusi pole, oleks vast igavam.
Mul oli tööandja kunagi selline. Pesime käsi, kui seebitas siis pidi vee kinni lükkama, sest muidug jooksis vesi asjata...Külaline kirjutas: ↑08 Dets 2024 17:44 Kui on valida päris ekstreemse ihnuskoi ja ekstreemse laristaja vahel, siis ei valiks kumbagi, parem oleks üksi elu lõpuni.
Minu mees on sellel skaalal kuskil 7/10, tutvudes oli 8/10. Minuga muutus mõistlikumaksMina olen kuskil äkki 4/10. Nii on isegi täitsa talutav. Endasuguse säästlikuma mehega (kooselu) kogemusi pole, oleks vast igavam.
-
Külaline
Muidu arusaadav, kui kõik nii teeksid ja vesi jookseks suure survega, ning soe vesi maksab ka midagi, siis võib kuluda suht palju raha. Kui ise maksma ei pea, siis suva, aga kui ise maksma hakkaks, siis mõtleb küll selle peale.Egalitaar kirjutas: ↑08 Dets 2024 20:41 Mul oli tööandja kunagi selline. Pesime käsi, kui seebitas siis pidi vee kinni lükkama, sest muidug jooksis vesi asjata...
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist