Lahjendustabletid
Lahjendustabletid
Kas keegi on neid kasutanud? Kuidas oli? Kõrvaltoimeid? Mina olen ainult võtnud rohelise tee tablette, ei aidanud. Mõju polnud ja kõrvaltoimeid ka polnud.
Ärge Teie neid küll võtma hakake, ilmselt on juba midagi väga ära lahjenenud. Aga proovige lahtistitablette!
-
Külaline
Ikka rasvaladu, mis muud
-
Külaline
Kui kirjutada guuglisse roheline tee kaalulangetus, siis näed, millised toredad artiklid välja tulevad, ikka üks lootust andvam, kui teine. Kõike ei saa uskuda, mida kirjutatakse, aga kust mina teadsin, et tõele ei vasta, jäin ainult oma rahast ilma.Külaline kirjutas: ↑08 Dets 2024 15:24 Mis kõrvaltoimeid (ja üldse toimet) rohelisel teel ikka olla saab
-
Külaline
Ainus toimiv lahjendustablett on Rybelsys. Ja loomulikult toimib, võtab isu ära, sööd vähe ja kaal "lahjendub".
Aitäh info eest.Külaline kirjutas: ↑08 Dets 2024 15:51 Ainus toimiv lahjendustablett on Rybelsys. Ja loomulikult toimib, võtab isu ära, sööd vähe ja kaal "lahjendub".
Konkreetsele ravimile viitamine rikub Ravimiseadust. Olen varasemalt juba viidanud.Külaline kirjutas: ↑08 Dets 2024 15:51 Ainus toimiv lahjendustablett on Rybelsys. Ja loomulikult toimib, võtab isu ära, sööd vähe ja kaal "lahjendub".
-
Külaline
Võib olla mõeldakse tablette, mis kõhu lahti võtavad. Kui kõht on kogu aeg lahti, siis ei saa inimene paksuks minna või kuidas?
Võibolla raseduse lahjendamiseks? Kolmikute asemel kaksikud? Äkki oksendamistabletid maohappe lahjendamiseks?
-
Külaline
Kujutad ette, kui kõht on kogu aeg lahti, ikka saab inimene paksuks minna. Kust selline omapärane (tahaks muidugi öelda teise sõnaga) mõte küll tuleb?
-
Külaline
Minu meelest lahjendamine tähendab mingi aine lahjemaks muutumist. Esimeseks pakuks lahjendajaks vett, aga et veetabltte pole olemas (vähemalt selles mõistes), siis mingit muud inertset ainet, mis midagi muud lahjemaks muudab. Söetablett võiks vist ka kõlvata, see imab nagunii kõik võimaliku enda sisse.
-
Külaline
Mina mõnikord mõtlen, et Tolmukübe on AI, kes on pandud kunstlikult foorumit elavdama.
Ei ole võimalik, et mõni inimene on nii produktiivne. Ja need laialivalguvad, lapsikud, sisuta teemaalgatused, kus mingi osa jutust on justkui tõlkes kaduma läinud või mõni sõna on lausa valesti kirjutatud või lihtsalt vales kontekstis kasutatud...
Kangesti meenutab mulle ühte fb lehekülge, mille nimeks "Vihmavari". Seal on ka AI-ga genereeritud imalad jutukesed ja serveeritud nii, nagu keegi päris Eesti inimene räägiks oma lugu. Inimese pilt ka ilusti juures. Teinekord on seal ka täiesti vigast "google translatet". Aga vaatamata sellele leidub hulk inimesi, kes täiesti tõsimeeli kommenteerivad ja annavad murekirja autorile nõu, stiilis pea püsti! Pildi järgi sa oled ilus naine! Jäta maha see lontrus mees!
Ei ole võimalik, et mõni inimene on nii produktiivne. Ja need laialivalguvad, lapsikud, sisuta teemaalgatused, kus mingi osa jutust on justkui tõlkes kaduma läinud või mõni sõna on lausa valesti kirjutatud või lihtsalt vales kontekstis kasutatud...
Kangesti meenutab mulle ühte fb lehekülge, mille nimeks "Vihmavari". Seal on ka AI-ga genereeritud imalad jutukesed ja serveeritud nii, nagu keegi päris Eesti inimene räägiks oma lugu. Inimese pilt ka ilusti juures. Teinekord on seal ka täiesti vigast "google translatet". Aga vaatamata sellele leidub hulk inimesi, kes täiesti tõsimeeli kommenteerivad ja annavad murekirja autorile nõu, stiilis pea püsti! Pildi järgi sa oled ilus naine! Jäta maha see lontrus mees!
-
Külaline
Ma olen ka sama mõelnud. Ma loodan, et ongi AI, sest päris kurb oleks, kui sellise mõttemaailma ja jutuga inimne päriselt eksisteeriks. Sama kehtib ühe teise kasutaja kohta.Külaline kirjutas: ↑14 Dets 2024 09:52 Mina mõnikord mõtlen, et Tolmukübe on AI, kes on pandud kunstlikult foorumit elavdama.
Korra käis peast läbi ka mõte, et Tolmukübe on vana Juustup. Juust samamoodi treis sarnaseid teemasid foorumi "elavdamiseks".
-
Külaline
Kusjuures, mul on ka see mõte peast läbi käinud. Seda ei usu ma iialgi, et Juustup pärast blokeeringu lõppemist enam tagasi ei ole tulnud.
-
Külaline
wd?Külaline kirjutas: ↑14 Dets 2024 10:06Ma olen ka sama mõelnud. Ma loodan, et ongi AI, sest päris kurb oleks, kui sellise mõttemaailma ja jutuga inimne päriselt eksisteeriks. Sama kehtib ühe teise kasutaja kohta.Külaline kirjutas: ↑14 Dets 2024 09:52 Mina mõnikord mõtlen, et Tolmukübe on AI, kes on pandud kunstlikult foorumit elavdama.
Korra käis peast läbi ka mõte, et Tolmukübe on vana Juustup. Juust samamoodi treis sarnaseid teemasid foorumi "elavdamiseks".
-
Külaline
MhmhKülaline kirjutas: ↑14 Dets 2024 10:38wd?Külaline kirjutas: ↑14 Dets 2024 10:06Ma olen ka sama mõelnud. Ma loodan, et ongi AI, sest päris kurb oleks, kui sellise mõttemaailma ja jutuga inimne päriselt eksisteeriks. Sama kehtib ühe teise kasutaja kohta.Külaline kirjutas: ↑14 Dets 2024 09:52 Mina mõnikord mõtlen, et Tolmukübe on AI, kes on pandud kunstlikult foorumit elavdama.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 4 külalist