Oma kommentaaride kustutamine?

Külaline

Oma kommentaaride kustutamine?

Postitus Postitas Külaline »

Miks ei saa kustutada iseenda kommentaare, mida on tsiteeritud? Peaks ju olema võimalik teha nii, et siis kustub ka tsitaat ja asendub nt lausega "Kommentaar on kustutatud". Ma leian, et selline võimalus peaks kasutajal olema. Arvestades, et siin foorumis on nüüd vähe tegevust, postitajaid vähem ja uusi teemasid päevade kaupa ei ole, igasugune "piiramine" peletab veelgi kasutajaid eemale. Mina nt ei soovi nüüd enam eriti postitada ega kommenteerida, kui tean, mul puudub pmst võimalus pärast oma kommentaare hallata. Jah, ma võin muuta kommentaari nt tühikuks või punktiks, aga tsitaat jääb ju ikka alles. Isegi Redditis, kus on miljoneid kasutajaid, saab alati hiljem oma kommentaare kustutada. Milleks siinses minifoorumis selliseid piiranguid rakendada?
Külaline

Enne postitamist mõtle mitu korda järele, siis pole vaja ka enda kommentaare punktiks muuta. Igaühe suva järgi kustutatud ja punktikeseks muudetud kommentaarid segavad arutelu jälgimist, eriti kui teine on tsitaadiga millelegi konkreetselt vastanud. Kui siis tsitaat on kustutatud või punktistunud muutub ka vastus mõttetuks.
Külaline

Mina võin järele mõelda, aga see ei tähenda, et olukord hiljem ei muutu. Nt otsustavad 10 külalist, et neile minu jutt ei meeldi ja hakkavad vaidlema, aga ma ei soovi, et see kambakas minu suunas jätkuks. Või ma lihtsalt mõtlen ümber. Või mis iganes.
Varem oli siin küsimus, et kui keegi blokkida, läheb ka pilt segaseks, sellega tuleb adminni arvates leppida. Miks muude kustutamistega ei või?
Külaline

Enne mingi info avalikku foorumisse puistamist, võiks inimene ometi arvestada sellega, et teised ei pea temaga nõustuma ega takka kiitma. Erinevad teemad tekitavad erinevaid mõtteid, vastakaid arvamusi ja ka vaidlusi, see on loomulik. Miks üldse teemasid teha, kui ootad ainult, et sulle takka kiidetakse. Kõigil on ka samasugune õigus oma arvamust avaldada, isegi juhul kui sinule isiklikult need ei meeldi, see ei ole enam sinu otsustada, isegi mitte teemaalgatajana.
Külaline

Anonymous kirjutas: 07 Dets 2024 20:51see ei ole enam sinu otsustada, isegi mitte teemaalgatajana.
On küll.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Dets 2024 21:02 On küll.
See on eriti nõme käitumine.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Dets 2024 21:02
Anonymous kirjutas: 07 Dets 2024 20:51see ei ole enam sinu otsustada, isegi mitte teemaalgatajana.
On küll.
See on teiste inimeste arvamus- ja väljendusvabaduse piiramine avalikus ruumis. Kes sa enda arvates oled, et sellise õiguse leiad endal olevat?
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Dets 2024 21:15
Külaline kirjutas: 07 Dets 2024 21:02
On küll.
See on teiste inimeste arvamus- ja väljendusvabaduse piiramine avalikus ruumis. Kes sa enda arvates oled, et sellise õiguse leiad endal olevat?
Autor olen.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Dets 2024 21:31
Autor olen.
See pole blogi, kus sina autorina kunn oled. Foorum on nagu vestlus - kõik annavad oma võrdse kaaluga panuse, hoolimata sellest kes mistahes teemal vestlust alustas.
Külaline

ETTEPANEK: Oma postituse kustutamise võimalus võiks ikka olemas olla, aga see võimalus peaks olema täpselt nii kaua, kuni see postitus on teemas viimane.
Mupsik
Teerajaja

Postitus Postitas Mupsik »

1
Viimati muutis Mupsik, 20 Veebr 2025 22:35, muudetud 1 kord kokku.
Külaline

Mupsik kirjutas: 20 Veebr 2025 14:07 Kasutaja nime alt peaks see võimalus olema ju? Muutmine küll on.
Katsetan
Täitsa olemas on x ikooni alt. Külalisena jah pole võimalik kustutada.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Veebr 2025 13:50 ETTEPANEK: Oma postituse kustutamise võimalus võiks ikka olemas olla, aga see võimalus peaks olema täpselt nii kaua, kuni see postitus on teemas viimane.
Nii just ongi. Kui on viimane kommentaar, siis saab kustutada.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Veebr 2025 14:09Täitsa olemas on x ikooni alt. Külalisena jah pole võimalik kustutada.
Ja nüüd kõik x-ikooni otsima.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Veebr 2025 14:11
Külaline kirjutas: 20 Veebr 2025 14:09Täitsa olemas on x ikooni alt. Külalisena jah pole võimalik kustutada.
See kaob ära, kui sinu postitus enam viimane pole.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Veebr 2025 14:13
Külaline kirjutas: 20 Veebr 2025 14:11
See kaob ära, kui sinu postitus enam viimane pole.
Aga miks ei ole võimalik külalisena (aga sisse logituna) postitades oma kommentaari kustutada. Laikimised tunneb küll ära, et need on minu laigitud, ehkki märki juures pole. Miks ta siis minu postitusi ära ei tunne, et saaks kustutada?
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Mär 2025 11:16 Aga miks ei ole võimalik külalisena (aga sisse logituna) postitades oma kommentaari kustutada.
Aga miks kustutada tahad? Külalisena sind ei tea nagunii keegi.
Külaline

Mina isiklikult ei pea seda kustutamist vajalikuks. Siis võib teema väga lappesse minna. Esialgu viskad õhku mingi kommentaari või väite ja kui selle ümber pikk arutelu tekib ja see siis ühtäkki kustutatud on, ei saa need, kes hiljem lugema tulevad, muhvigi aru.

Ja eks ka see, et kui julged kohe öelda, siis pärast kustutamine on nagu natuke nõme.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Mär 2025 15:45 Mina isiklikult ei pea seda kustutamist vajalikuks. Siis võib teema väga lappesse minna. Esialgu viskad õhku mingi kommentaari või väite ja kui selle ümber pikk arutelu tekib ja see siis ühtäkki kustutatud on, ei saa need, kes hiljem lugema tulevad, muhvigi aru.

Ja eks ka see, et kui julged kohe öelda, siis pärast kustutamine on nagu natuke nõme.
Sa ei saa suuda kohe üldse arutelu jälgida. Praegu käib jutt üksnes nende postituste kustutamisest ja parandamisest, mis on teemas viimased. Seega ei ole ka mingit arutelu veel tekkinud.

Mina pooldan, sest ikka juhtub, et postitad ära ja siis hetk hiljem vaatad uue pilguga, kui palju kirjavigu on see vmt
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Mär 2025 10:36
Külaline kirjutas: 20 Mär 2025 15:45 Mina isiklikult ei pea seda kustutamist vajalikuks. Siis võib teema väga lappesse minna. Esialgu viskad õhku mingi kommentaari või väite ja kui selle ümber pikk arutelu tekib ja see siis ühtäkki kustutatud on, ei saa need, kes hiljem lugema tulevad, muhvigi aru.

Sa ei saa suuda kohe üldse arutelu jälgida. Praegu käib jutt üksnes nende postituste kustutamisest ja parandamisest, mis on teemas viimased. Seega ei ole ka mingit arutelu veel tekkinud.

Mina pooldan, sest ikka juhtub, et postitad ära ja siis hetk hiljem vaatad uue pilguga, kui palju kirjavigu on see vmt
Mulle tundub, et sa ise ei suuda jälgida 😀
Küsimis oli ju külalisena postitamisel kustutamisest. Siis puudub üldse võimalus. Kasutajana aga vaid siis saab, kui sinu postitus on viimane.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist