Ma pakun omapoolse variandi, et see mees tahab sind südamest, täiega selliselt nagu oled.Tolmukübe kirjutas: ↑05 Dets 2024 10:16 Kahjuks on minu jutt hoopis risti vastupidine, mitte täpselt samasugune. See mees ei taha kindlasti ainult mind, vaid vastupidi, hoiab oma naise poole ilusti, vastasel juhul oleks ta ju minuga ühendust võtnud. Mis teda takistab? Ma ei tea, mis teda takistab, vbl käivadki suured tunded peal, mis siis mingi aja pärast ära kaovad (nagu ma eelnevalt kuskil kirjutasin). See siis takistabki, et tunded ja huvi läinud, kui kunagi olid suured tunded, ega nad ei pruugi siis igavesed olla. Mis siin keerulist on? Ma lihtsalt imestan, et nii suured tunded ja näe, ei järgnenudki midagi. Kui lõi põnnama, järelikult huvi nii suur pole, muidu oleks põnnamisest jagu saanud. Järelikult põnnamine on suurem, kui "armastus" minu vastu. Ega sinna ka midagi teha ei ole. Inimesed kardavad suuri tundeid, see on tavaline.
Kui tal oma naisega oleks kõik korras, siis tal polekski sinu vastu suuri tundeid tekkinudki. Ta näeb sinus midagi uskumatult erilist naist ja tunneb, et oled liiga ilus, et olla tõsi, et teie vahel saaks midagi olla. Ta ei kujutagi ette kuidas ta saaks sinusuguse naisega koos olla ja elatud ja temas olevate tunnetega hakkama saada. Need tunded lausa põletavad sees.
Kui tunded on suured, siis ei ole vaja oodata midagi ratsionaalset mõtlemist ja järeldada, et miks ta ei tee nii ja naa.
Ja muidugi ta olemasolev abielu. Et see ka vaja sel juhul kuidagi lahutatud saada. Keegi saab kindlasti haiget.
Mõistus ütleb üht ja tunded teist. Misiganes mõtted peast läbi käivad.
Lõpuks on lihtsam jätta asjad nii nagu on ja tunnetest üle saada.