Kodus ilma rinnahoidjata
-
Külaline
Kodus ilma rinnahoidjata
Või teil ei tule pähegi, et mitte selga panna? Kui ei kanna, kas mees paneb tähele, või pole tal vahet, on seljas või ilma? Kodus peab ju ennekõike mugav olema, ilma kopsukata on mugavam, kuidas mehele mõjub, kui kopsukat seljas pole? Või ei mõju talle üldse?
-
Külaline
Suurerinnalistel ei ole ilma rinnahoidjata mugavam. Ja sinu teemad lähevad tõesti aina tobedamaks, seda peab ka mainima. Võiksid selle AI-ga vestlemise juurde jääda.Külaline kirjutas: ↑30 Nov 2024 09:38 Või teil ei tule pähegi, et mitte selga panna? Kui ei kanna, kas mees paneb tähele, või pole tal vahet, on seljas või ilma? Kodus peab ju ennekõike mugav olema, ilma kopsukata on mugavam, kuidas mehele mõjub, kui kopsukat seljas pole? Või ei mõju talle üldse?
-
Külaline
Sinusuguste vastajate pärast ei tahagi varsti keegi siin teemat teha. AI saadab su ka minema kui sa seal nii vastaksid.Külaline kirjutas: ↑30 Nov 2024 10:32Ja sinu teemad lähevad tõesti aina tobedamaks, seda peab ka mainima. Võiksid selle AI-ga vestlemise juurde jääda.
-
Külaline
Ju ta on 17-aastane, kes esimese peikaga koos elama hakkas.Külaline kirjutas: ↑30 Nov 2024 10:32Suurerinnalistel ei ole ilma rinnahoidjata mugavam. Ja sinu teemad lähevad tõesti aina tobedamaks, seda peab ka mainima. Võiksid selle AI-ga vestlemise juurde jääda.Külaline kirjutas: ↑30 Nov 2024 09:38 Või teil ei tule pähegi, et mitte selga panna? Kui ei kanna, kas mees paneb tähele, või pole tal vahet, on seljas või ilma? Kodus peab ju ennekõike mugav olema, ilma kopsukata on mugavam, kuidas mehele mõjub, kui kopsukat seljas pole? Või ei mõju talle üldse?
-
Külaline
Kui mingeid nähtavaid rindu pole, mida hoida ja rinnahoidja on seljas pigem rindade tekitamiseks, siis päris iikindlasti on mugavam. Ei oska kommenteerida, kumb meestele rohkem meeldib.
-
Külaline
Suurerinnalisel on ilma rinnahoidjata mugavam, rinnahoidja soonib jne. Kuidas meestele meeldib suurte tissidega ilma rinnahoidjata, seda ei oska öelda.
-
Külaline
Ilma püksata on ka tegelikult mugavam. Seelik sauhti üle pea ja siiga-saaga.
-
Külaline
Mina ei kanna kodus enamasti rinnahoidjat ega alukaid, kannan kleite või pluusi-seelikut.
-
Külaline
Ja kuidas on lood siiga-saagaga?Külaline kirjutas: ↑30 Nov 2024 14:59 Mina ei kanna kodus enamasti rinnahoidjat ega alukaid, kannan kleite või pluusi-seelikut.
-
Külaline
Kui suvel käivad paljud naised, siiski pigema noored naised, ilma rinnahoidjata ja see on ok. On? Kas talvel on rinnahoidjata käimine midagi erilisemat, seksikat, provotseerivat? Või on see hoopis vulgaarne nii suvel kui talvel?
-
Külaline
Kuidas mees sellesse suhtub?Külaline kirjutas: ↑30 Nov 2024 14:59 Mina ei kanna kodus enamasti rinnahoidjat ega alukaid, kannan kleite või pluusi-seelikut.
-
Külaline
Nii on jah, igal juhul on keegi teine süüdi.Külaline kirjutas: ↑30 Nov 2024 16:06Hea küsimus ja ehk igaühe otsustada, aga millegi pärast suudab naine oma valikus lõputult teisi süüdistada. Võtame mehed, mõned käivad suvel lühikeste pükstega ja nad ei kanna selle all alukaid, kas mehed süüdistavad selles teisi? Kas nad peavad seda seksikaks või provotseerivaks? Mkmk, lihtsalt mugavus. Aga naine sedasi elada ei oska, tal on vaja igast asjast mingi häda välja kiskuda kus keegi teda ära kasutab, kannab ta siis rinnahoidjaid või ei kanna. Kui ei kanna rinnakaid siis kiimased mehed vahivad, kui kannab siis jälle ahistamine... Mina ei näe üheski naistega seotud küsimustes õiget valikut.Külaline kirjutas: ↑30 Nov 2024 15:51 Kui suvel käivad paljud naised, siiski pigema noored naised, ilma rinnahoidjata ja see on ok. On? Kas talvel on rinnahoidjata käimine midagi erilisemat, seksikat, provotseerivat? Või on see hoopis vulgaarne nii suvel kui talvel?
-
Külaline
Kas ainult mehi võib halvustada?Külaline kirjutas: ↑30 Nov 2024 16:47 Postitus on kustutatud
-
Külaline
Siin on üldse mingi teemast välja jahumine aktiveerunud.
Mulle kodus, vabal päeval, meeldib pigem kehale puhkust anda ja käin ilma. Palja ihu peal on hommikumantel seljas üleüldse kasvõi terve päev, kui välja ei pea minema.
Aga selline ma pole, et niikui koju saan, siis esimese asjana kisun rinnahoidja ära. Tean, et selliseid inimesi on.
Kui ma ikka selle selga panen, siis võtan alles magama minekul selle ära.
Aga vabal päeval seda selga ei topi.
Meest mul pole, seega selle teemaga üldse probleemi pole. Lastel savi, mis mul särgi all on
Mulle kodus, vabal päeval, meeldib pigem kehale puhkust anda ja käin ilma. Palja ihu peal on hommikumantel seljas üleüldse kasvõi terve päev, kui välja ei pea minema.
Aga selline ma pole, et niikui koju saan, siis esimese asjana kisun rinnahoidja ära. Tean, et selliseid inimesi on.
Kui ma ikka selle selga panen, siis võtan alles magama minekul selle ära.
Aga vabal päeval seda selga ei topi.
Meest mul pole, seega selle teemaga üldse probleemi pole. Lastel savi, mis mul särgi all on
-
Külaline
Mina olen selline
-
Külaline
Mul üks sõbranna on selline. Ütles, et ahistab. Aga viisakusest teiste vastu ikka kannab väljaspool kodu
-
Külaline
TA olen. Mina olen ka selline. Mul ka nagu ahistab või pigistab vms, no ei ole eriti mugav, ilma on ikka asi korras ja rahu majas. Tänaval peab käima, aga nii kui ma uksest sisse saan.. Nagunii vahetan koduriiete vastu, mis sest rinnahoidjastki enam selga jätta.Külaline kirjutas: ↑30 Nov 2024 21:05Mul üks sõbranna on selline. Ütles, et ahistab. Aga viisakusest teiste vastu ikka kannab väljaspool kodu![]()
-
Külaline
Mulle tundub, et osadel on vales mõõdus või odav rinnajoidja. Ma olen igasuguste imelike materjalide, pigistavate, ahistavate riiete ja jalanõude suhtes ülitundlik, aga oma rinnahoidjatega võiksin ka magada kui vaja. Ostke mugav ja sobivas mõõdus eksemplar.
-
Külaline
Mul suur rind ja kasutan spordirinnahoidjat. Ja see on üsna ahistav tõesti. Kodus alati ilma.
-
Külaline
Mul on C-korv. Minu jaoks isiklikult on valus ja ebamugav olla ilma rinnahoidjateta. Pealegi, mul on tunne, et rind venib siis välja, kui toestust ei ole.
Kes tunnevad ahistust ja pigistamist, soovitan soetada kvaliteetne rinnahoidja. Minul on viimased rinnahoidjad kõik Triumphi omad, ja need on tõesti mugavad.
Kes tunnevad ahistust ja pigistamist, soovitan soetada kvaliteetne rinnahoidja. Minul on viimased rinnahoidjad kõik Triumphi omad, ja need on tõesti mugavad.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist