Mida sa siin halastad, nohust pole keegi rääkinud.Külaline kirjutas: ↑27 Nov 2024 12:36Nohuga ei ole vaja minna perearsti konsultatsioonile, jumal halasta. Ravi on sümptomaatiline, ravid ennast ja istud kodus. Perearstile annad teada, et too avaks vajadusel haiguslehe ja siis ühtlasi pannakse visiidiaeg ka, jah kindlasti mitte samaks päevaks, sest nohu ei ole mingisugune erakorraline ja tervist ohustav probleem.Külaline kirjutas: ↑27 Nov 2024 12:09Milleks see näitestamine sulle hea on?![]()
"Elvi helistas Perearstikeskusesse teisipäeval kell 8.50, et saada aeg oma perearst Pähkel juurde. Perearstikeskusest pakuti talle esimest vaba aega konsultatsioonile tulemiseks nädal aega hiljem, järgmisel teisipäeval kell 13.40 või 15.20"?
Mõttetu näide ju? Ei?
Nüüd tõesta, et perearst sulle ise helistab!
Ehk meil kummalgi pole sellise infoga midagi peale hakata (kui veebis targutamine välja arvata). Elvi ei saa kiiremini perearstile ja minu (ega sinu) perearst ei hakka mulle helistama.
Mul on koroona
-
Külaline
-
Külaline
Sa teemaalgatust üldse lugesid või?Külaline kirjutas: ↑27 Nov 2024 13:27Mida sa siin halastad, nohust pole keegi rääkinud.Külaline kirjutas: ↑27 Nov 2024 12:36Nohuga ei ole vaja minna perearsti konsultatsioonile, jumal halasta. Ravi on sümptomaatiline, ravid ennast ja istud kodus. Perearstile annad teada, et too avaks vajadusel haiguslehe ja siis ühtlasi pannakse visiidiaeg ka, jah kindlasti mitte samaks päevaks, sest nohu ei ole mingisugune erakorraline ja tervist ohustav probleem.Külaline kirjutas: ↑27 Nov 2024 12:09
Milleks see näitestamine sulle hea on?![]()
"Elvi helistas Perearstikeskusesse teisipäeval kell 8.50, et saada aeg oma perearst Pähkel juurde. Perearstikeskusest pakuti talle esimest vaba aega konsultatsioonile tulemiseks nädal aega hiljem, järgmisel teisipäeval kell 13.40 või 15.20"?
Mõttetu näide ju? Ei?
Nüüd tõesta, et perearst sulle ise helistab!
Ehk meil kummalgi pole sellise infoga midagi peale hakata (kui veebis targutamine välja arvata). Elvi ei saa kiiremini perearstile ja minu (ega sinu) perearst ei hakka mulle helistama.
-
Külaline
Teema algatati 1,5 kuud tagasi, inimene on ammu terveks saanud. Siin on ammu teema edasi arenenud ja TA nohu ei puuduta enam kedagi.
-
Külaline
Uus vastus nohust tuli 5 päeva tagasi, kus soovitati perearsti ja siis hakkas järjestikkune tsiteerimine kuidas perearsti kätte ei saa, mille peale mina vastasin, et nohuga ei peagi ilmtingimata perearsti konsultatsioonile saama, ravi on sümptomaatiline.
Katsu ikka ise natuke järge pidada ja teemas püsida.
-
Külaline
Ja miks sa pole selle kohta kaebust esitanud? Või ainult aastate kaupa vingud, et kätte ei saa ja kõik?Külaline kirjutas: ↑27 Nov 2024 12:57Minu endist perearsti/-õde ei saa 5 päevaga kättegi!Anonymous kirjutas: ↑27 Nov 2024 12:34Tunne seadust. Patsient peab arsti vastuvõtule pääsema ravijärjekordade maksimummäära piires ja saama tervishoiuteenuse sellise aja jooksul, mil tema tervislik seisukord oluliselt ei halvene. Perearsti vastuvõtule peab pääsema ägeda terviseprobleemi korral samal päeval ning kõigil teistel juhtudel 5 päeva jooksul.
https://www.tervisekassa.ee/kontaktpunk ... huvitamine
-
Külaline
Ei saa järge pidada, kui see Ants siin suurelt nõu annab. Siis kerin kiirelt üle ja ju nii läheb ka mõni teemasse puutuv kommentaar kaduma.Anonymous kirjutas: ↑27 Nov 2024 14:07Uus vastus nohust tuli 5 päeva tagasi, kus soovitati perearsti ja siis hakkas järjestikkune tsiteerimine kuidas perearsti kätte ei saa, mille peale mina vastasin, et nohuga ei peagi ilmtingimata perearsti konsultatsioonile saama, ravi on sümptomaatiline.
Katsu ikka ise natuke järge pidada ja teemas püsida.
-
Külaline
Mis aastate? Purjus oled või?Anonymous kirjutas: ↑27 Nov 2024 18:30Ja miks sa pole selle kohta kaebust esitanud? Või ainult aastate kaupa vingud, et kätte ei saa ja kõik?
https://www.tervisekassa.ee/kontaktpunk ... huvitamine
Selle Elvi külalisele: eks loll saab kirikus ka peksa. Eriti suur lollus minu arvates on helistamine. Saatke email, hiljem lihtsam Terviseametile edasi saata, kui abi ei saa.Külaline kirjutas: ↑27 Nov 2024 12:34Tunne seadust. Patsient peab arsti vastuvõtule pääsema ravijärjekordade maksimummäära piires ja saama tervishoiuteenuse sellise aja jooksul, mil tema tervislik seisukord oluliselt ei halvene. Perearsti vastuvõtule peab pääsema ägeda terviseprobleemi korral samal päeval ning kõigil teistel juhtudel 5 päeva jooksul.Külaline kirjutas: ↑27 Nov 2024 12:09Milleks see näitestamine sulle hea on?![]()
"Elvi helistas Perearstikeskusesse ...
Märkusena: paraku peame leppima sellega, et paljud ei tea oma õigusi ("ning kõigil teistel juhtudel 5 päeva jooksul.") ja parimaks viisiks oma pahameele väljendamiseks on näiteks mingi foorum.
-
Külaline
Ega ikka ei istu küll iga nohu ja köhaga kodus. Ma oleks siis ammu töölt lahti lastud. Kui tunne enam-vähem, siis ravimid hommikul sisse ja tööle. Selleks ongi hea testid teha, et teada, kas on lihtsalt köha-nohu või midagi hullemat, isegi kui palavik on väike ja saaks tööle minna.
-
Külaline
Gripihaige nakatab juba nagunii enne sümptomeid ning sellega on nii halb olla, et tööle ei lähe. Koroona on nii lõdva haigus, et keegi seetõttu kodus nagunii ei istu.Külaline kirjutas: ↑28 Nov 2024 20:18Ega ikka ei istu küll iga nohu ja köhaga kodus. Ma oleks siis ammu töölt lahti lastud. Kui tunne enam-vähem, siis ravimid hommikul sisse ja tööle. Selleks ongi hea testid teha, et teada, kas on lihtsalt köha-nohu või midagi hullemat, isegi kui palavik on väike ja saaks tööle minna.
-
Külaline
Kellel lõdva, kellel mitte. Mõni on ikka väga jalust maas ja hingeldab kuu aega hiljemgi veel. On tohutu nõrkus ja kops kinni, mis siis et palavik ainult 37,3. Midagi ei jõua lihtsalt teha, nii nõrk oled.
-
Külaline
Siis sa ju ometi tööle ei liigu, eks, seega pole pointi ka mingeid teste teha.Külaline kirjutas: ↑28 Nov 2024 20:39Kellel lõdva, kellel mitte. Mõni on ikka väga jalust maas ja hingeldab kuu aega hiljemgi veel. On tohutu nõrkus ja kops kinni, mis siis et palavik ainult 37,3. Midagi ei jõua lihtsalt teha, nii nõrk oled.
-
Külaline
See, kellel koroona nii kergelt kulges, et pidas seda vaid kiirelt mööduvaks halvaks enesetundeks, ka ei testinud. Ja läks tööle või ei jätnud oma kodust pidu ära, külalisi ei hoiatanud. Ja nakatas kolleegid või sõbrad. Nendest mõni võib haigestuda väga raskelt.Külaline kirjutas: ↑28 Nov 2024 21:58Siis sa ju ometi tööle ei liigu, eks, seega pole pointi ka mingeid teste teha.Külaline kirjutas: ↑28 Nov 2024 20:39Kellel lõdva, kellel mitte. Mõni on ikka väga jalust maas ja hingeldab kuu aega hiljemgi veel. On tohutu nõrkus ja kops kinni, mis siis et palavik ainult 37,3. Midagi ei jõua lihtsalt teha, nii nõrk oled.
-
Külaline
Kõik haiged inimesed võivad teisi nakatada. Seega istu parem kodus.Külaline kirjutas: ↑29 Nov 2024 09:55See, kellel koroona nii kergelt kulges, et pidas seda vaid kiirelt mööduvaks halvaks enesetundeks, ka ei testinud. Ja läks tööle või ei jätnud oma kodust pidu ära, külalisi ei hoiatanud. Ja nakatas kolleegid või sõbrad. Nendest mõni võib haigestuda väga raskelt.Külaline kirjutas: ↑28 Nov 2024 21:58Siis sa ju ometi tööle ei liigu, eks, seega pole pointi ka mingeid teste teha.Külaline kirjutas: ↑28 Nov 2024 20:39
Kellel lõdva, kellel mitte. Mõni on ikka väga jalust maas ja hingeldab kuu aega hiljemgi veel. On tohutu nõrkus ja kops kinni, mis siis et palavik ainult 37,3. Midagi ei jõua lihtsalt teha, nii nõrk oled.
-
Külaline
Mina istungi. Aga enamus siiski ei istu.Külaline kirjutas: ↑29 Nov 2024 10:08Kõik haiged inimesed võivad teisi nakatada. Seega istu parem kodus.Külaline kirjutas: ↑29 Nov 2024 09:55See, kellel koroona nii kergelt kulges, et pidas seda vaid kiirelt mööduvaks halvaks enesetundeks, ka ei testinud. Ja läks tööle või ei jätnud oma kodust pidu ära, külalisi ei hoiatanud. Ja nakatas kolleegid või sõbrad. Nendest mõni võib haigestuda väga raskelt.Külaline kirjutas: ↑28 Nov 2024 21:58
Siis sa ju ometi tööle ei liigu, eks, seega pole pointi ka mingeid teste teha.
-
Külaline
Mina olen mures enda ja sõprade tervise pärast. Samuti oma vanade sugulaste tervise pärast.
Sellis ei ole küll midagi naeruväärset.
-
Külaline
Siin peab alati kõike pikalt seletama nagu lastele:D . Mõtlesin seda, et üks tegelane naeruvääristab testi tegijaid.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist