Milline on hea verivorst?

köök, kodu korrashoid ja aed
Vasta
Külaline

Milline on hea verivorst?

Postitus Postitas Külaline »

Loen seda ja kõigil sada viga, häda
https://www.ohtuleht.ee/toidutare/11190 ... erivorstid
Külaline

Pole palju aastaid verivorsti söönud.
Külaline

Ju see esimene. Seda vähemalt kõik maitsjad ostaksid vaatamata vigadele.
Külaline

Paar Nõo oma vist jah enam-vähem
Külaline

Wõro Tooma verivorstid on head.
Mulle meeldivad vaid peenikesed. Pikad või lühikesed, vahet pole. Oskari pöialpoiss on ka hea.
Paksud lähevad küpsetades puruks ja pudruks ära.
Külaline

Puruks pole mul paksud vorstid kunagi läinud. Küpsetan ahjus, viimased 10 minutit grilli all.
Õhukesi teen lauagrillis, need meeldivad ka.
Külaline

Mina armastan üldse verikäkki. Viilutan ja praen võis krõbedaks.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Nov 2024 20:34 Mina armastan üldse verikäkki. Viilutan ja praen võis krõbedaks.
Mina ka, aga see on täiesti teine asi. Lapsepõlves praeti võis, vahel valati pärast veidi piima peale. Mõlemat moodi meeldis.
Verivorstidega on nii, et kui maitse pole väga hea, saab salateid lisaks võtta. Pohlamoos, marineeritud kõrvits, hapukoore-sibulasalat vm, mis maitseb.
Mees sööb vahel sinepiga.
Vastikud on sellised, mis küpsetades tühjaks jooksevad. Kas siis on rasva liiga palju või ei tea mida, aga ahjust välja tulles on vorst kokku vajunud ja pool sisu on kuhugi kadunud. Kortsus nahk ainult.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Nov 2024 20:44
Külaline kirjutas: 23 Nov 2024 20:34 Mina armastan üldse verikäkki. Viilutan ja praen võis krõbedaks.
Mina ka, aga see on täiesti teine asi. Lapsepõlves praeti võis, vahel valati pärast veidi piima peale. Mõlemat moodi meeldis.
Verivorstidega on nii, et kui maitse pole väga hea, saab salateid lisaks võtta. Pohlamoos, marineeritud kõrvits, hapukoore-sibulasalat vm, mis maitseb.
Mees sööb vahel sinepiga.
Mina söön võis praetud verikäkiviile kodujuustu ja kõrvitsasalatiga. Või praekapsaga. Lihtsalt keele viib alla.
Külaline

Lapsena fännasin verikäkki tohutult. Kuna olen aastaid Eestist ära, siis pole seda söönud raudselt 20 aastat. Olen jõulude paiku kodumaale tulemas, seega huvitaks väga milline verikäkk oleks maitselt parim? Tänud, kui vastad.
Külaline

Olen paar korda ostnud verikäkki, on kuiv jahupudru. Kaugel lapsepõlves söödud omatehtud verikäkist. Omatehtud vereleib oli veel parem.
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Nov 2024 00:38
Lapsena fännasin verikäkki tohutult. Kuna olen aastaid Eestist ära, siis pole seda söönud raudselt 20 aastat. Olen jõulude paiku kodumaale tulemas, seega huvitaks väga milline verikäkk oleks maitselt parim? Tänud, kui vastad.
Minu lemmik on Karni verikäkk suitsulihaga. Aga kui aus olla, siis pole veel sellist kohanud, mis EI maitseks.
Mauno
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Mauno »

Ei ole enam mitu aastat viitsinud nende uudistoodetega katsetada, vana hea kõige tavalisem Rsakvere verivorst ei ole veel pettumust valmistanud ja on kindla peale minek.
Külaline

Kuna söön verivorsti/käkki aastaringlset, siis jõuöludevaheliselt perioodil ongi Rahvere pea ainus, mida saada on. Harjunud juba, maitse ka ok. Väga erilised imelisanditega on tavaliselt pettumused. Gluteenivabale olid hea üllatus Villemi verivorstid tatraga (Rannarootsi lihaverivorstid ei maitse, kuigi need ka jahu-tanguvabad).
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Egalitaar »

Selline mille koorik krõmpsub, ja seest on pole liiga tihke.
Külaline

Mulle meeldivad kõik, kui nad on krõbedad. Viimati praadisin pöialpoisi verivorste. Peenikesi. Väga head olid. Aga avastasin, et olen varem verivorste praadinud vist valesti. Nad on läinud lõhki. Nüüd aga ei keeranud oma pliiti 12 peale, vaid praadisin 9 peal ja mingi 15 -20 minutit.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Nov 2024 09:28 Mulle meeldivad kõik, kui nad on krõbedad. Viimati praadisin pöialpoisi verivorste. Peenikesi. Väga head olid. Aga avastasin, et olen varem verivorste praadinud vist valesti. Nad on läinud lõhki. Nüüd aga ei keeranud oma pliiti 12 peale, vaid praadisin 9 peal ja mingi 15 -20 minutit.
Kahvliga paar auku sisse teha, siis ei lähe lõhki(ahjus vähemalt küll. Aga palju ei tasu torkida, sest muidu jookseb rasv välja ja jääb kuiv.
Kuumaõhufritüüris jääb ka hea krõbe. Lõhki ei läinud. Tegin Nõo Tooma verivorste seal. Jäid isegi paremad kui tavalises ahjus.
Külaline

Üks asi, mida ma PKst õppisin - verivorstid pannakse külma ahju ja soojenevad koos ahjuga, siis ei lähe lõhki, pole vaja torkida.
Teeme juba aastaid nii ja ikka päris tihti, igasuguseid oleme proovinud. Ükski pole lõhkenud.
Külaline

loen ikka hea valevorst
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline