Kas olete vanuses 40 ja enam tingimusteta armastanud?

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Pardifilee, sa oled lausa kolmekordne kosmonaut, ära sedagi unusta mainimast.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Juun 2024 14:47
Külaline kirjutas: 20 Juun 2024 14:08
Külaline kirjutas: 20 Juun 2024 13:22 ei taha jääda võlgu ehk siis minna ise teinekord aitama.
Sest mehed kipuvad arvama, et kui nemad teevad naisele mingi teene, siis naine peab neile "teeneid" tegema. Vanasti arvati ka meeste poolt (pole need praegugi veel välja surnud!), et joogi väljategemise "teene" on juba kokkuleppe "vastuteeneks" seksi näol. Sellises maailmas on naised ettevaatlikud igasuguseks meeste tänuvõlglaseks jäämisega ja eelistavad olla tasa, et neilt mehed midagi nõudma ei hakkaks. Ja kui need on head tuttavad naised, siis naiselikku abi võid alati küsiuda, mitte eeldada kitsarinnaliselt, et "nad nagunii ei tule".
Oh jeerum, kõik mehed ei taha teid voodisse ja juttu polnud mingi jookide välja tegemisest, ära hakka jälle unistama. Aidatakse üksteist tutvuse, altruismi poolest jne. Teil käib siin lõputu sentide lugemine ja see teeb teid nii rumalaks.
Aga aita siis, tee seda! Sa ei loe kunagi teiste sente, südamerahuga elad teiste kulul. Ise võiks ka midagi ära teha.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Juun 2024 14:57 Pardifilee, sa oled lausa kolmekordne kosmonaut, ära sedagi unusta mainimast.
Ma ei tea, mis kolmanda Eesti mehed siin liiguvad, kelle jaoks on uskumatu, et naine:
* võib omada kinnisvara
* jaksab töömehi palgata
* on normaalkaalus ja tervislike eluviisidega
* suudab aasta otsa kaine olla (see oli kohe eriline pärl siin).

Hoidku jumal, et ma päriselus ühegi siinse mehega kokku puutuma ei peaks. Trauma tükiks ajaks.
Barbara
Teerajaja

Postitus Postitas Barbara »

Külaline kirjutas: 20 Juun 2024 14:47 Oh jeerum, kõik mehed ei taha teid voodisse ja juttu polnud mingi jookide välja tegemisest, ära hakka jälle unistama. Aidatakse üksteist tutvuse, altruismi poolest jne. Teil käib siin lõputu sentide lugemine ja see teeb teid nii rumalaks.
Õpi natukene analoogiaid ja elujuhtumisi laiemalt vaatama, muidu teeb see SIND nii rumalaks. Tuttavad naised hoiavad sind raha andmisega ohutus kauguses, tee sellest endale järeldused.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Juun 2024 15:28
Külaline kirjutas: 20 Juun 2024 14:57 Pardifilee, sa oled lausa kolmekordne kosmonaut, ära sedagi unusta mainimast.
Ma ei tea, mis kolmanda Eesti mehed siin liiguvad, kelle jaoks on uskumatu, et naine:
* võib omada kinnisvara
* jaksab töömehi palgata

Hoidku jumal, et ma päriselus ühegi siinse mehega kokku puutuma ei peaks. Trauma tükiks ajaks.
Uskumatu on see, kuidas naine on valmis kulutama 4 kohalisi summasid, aga tal ei ole isa, venda, onu, klassivenda, sõpra kes aitaks teda ja jääks see raha alles? Hoidku jumal sinu eest, sa laristaks tohutud rahad maha. Aga eks netis ongi hea kiidelda kui ise elad ema juures tagatoas.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Juun 2024 16:34
* võib omada kinnisvara
* jaksab töömehi palgata

Uskumatu on see, kuidas naine on valmis kulutama 4 kohalisi summasid, aga tal ei ole isa, venda, onu, klassivenda, sõpra kes aitaks teda ja jääks see raha alles? Hoidku jumal sinu eest, sa laristaks tohutud rahad maha. Aga eks netis ongi hea kiidelda kui ise elad ema juures tagatoas.
Ma saan aru, et sinu jaoks on tegemist mitme kuu palgaga. Minu jaoks oli tegemist lihtsalt kolimisega kaasneva ühekordse kuluga. Lisaks ma soovin, et õnnetuse korral kindlustus mu kulud kataks. Kui ma lasen mingil lehmalellepojal oma juhtmeid ühendada ja seal midagi kärssama läheb, siis saan korteri renoveerimise eest kõvasti rohkem maksta kui töömees maksis, sest kindlustus keriks näpu püsti.
Külaline

* võib omada kinnisvara
* jaksab töömehi palgata

Minul näiteks ei ole isa, venda, onu ja klassivennad jäävad aastakümnete taha, meest ka pole. Mõned sõbrad ikka on ja appi nad vajadusel tulevad. Aga ikkagi mingi tasu eest, ka sõprade aega tuleb väärtustada.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Juun 2024 16:49 Eks naise elu ongi üks lõputu tülitsemine ja jagelemine. Järgmises elus oled mees, küll siis mõistad seda.
Tõsiselt loodan, et mingit järgmist elu ei tule. Ma pole soovinud siiagi ellu sündida, aga mingid inimesed otsustasid ükskord seksida ja nüüd pean mina sellepärast iga hommik üles ärkama ja tööle minema.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Juun 2024 16:53
Külaline kirjutas: 20 Juun 2024 16:49 Eks naise elu ongi üks lõputu tülitsemine ja jagelemine. Järgmises elus oled mees, küll siis mõistad seda.
Tõsiselt loodan, et mingit järgmist elu ei tule. Ma pole soovinud siiagi ellu sündida, aga mingid inimesed otsustasid ükskord seksida ja nüüd pean mina sellepärast iga hommik üles ärkama ja tööle minema.
Arvan sammuti nii, ei mõista neid kes lapsi soovivad. Milleks, kui rahakott puuga seljas pole. Täielik rabelemine
Külaline

* võib omada kinnisvara
* jaksab töömehi palgata

Arvan, sina elad kellegi tagatoas? miks muidu see tagatuba nii hinge peal on. Iga meesisend on automaatselt osav santehnik, elektrik, plaatija? Minul ja minu abikaasal on odavam see teenus sisse osta kui ise selle peale aega kulutada.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Juun 2024 17:00

* võib omada kinnisvara
* jaksab töömehi palgata

Arvan, sina elad kellegi tagatoas? miks muidu see tagatuba nii hinge peal on. Iga meesisend on automaatselt osav santehnik, elektrik, plaatija? Minul ja minu abikaasal on odavam see teenus sisse osta kui ise selle peale aega kulutada.
Mida iganes eks. Sina ja sinu väljamõeldud mehed.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Juun 2024 17:05
Külaline kirjutas: 20 Juun 2024 17:00
Mida iganes eks. Sina ja sinu väljamõeldud mehed.
Sry mul nii palju lööki on, mina ei pea väljamõtlema omale kaaslaseid. Sa vist pead? Kahju. Aga ei imesta
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Juun 2024 17:04
Külaline kirjutas: 20 Juun 2024 16:53
Kui ajusid pole, siis peabki tööl käima ja õnnetu olema.
Sain juba aru jah, et sina, ajudega inimene (mitu sul neid on muidu?) tööl ei käi, vaid elad ema juures ja imestad, kuidas teistel inimestel saab raha olla, kui sinul üldse ei ole.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Juun 2024 17:27
Külaline kirjutas: 20 Juun 2024 17:25
Külaline kirjutas: 20 Juun 2024 17:04

Kui ajusid pole, siis peabki tööl käima ja õnnetu olema.
Sain juba aru jah, et sina, ajudega inimene (mitu sul neid on muidu?) tööl ei käi, vaid elad ema juures ja imestad, kuidas teistel inimestel saab raha olla, kui sinul üldse ei ole.
Aga ma pole ka 17 aastane nagu sina. Miks võrdled mind endaga? Juba see, et sa nii mõttetutel teemadel lolli paned, näitab kui loll sa oled.
Päris hale vastus. Proovi uuesti.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Juun 2024 17:31 Milleks? Oled laps, jääd lapseks. Mine loomaaeda, leia lammas kellega poksida.
5b tase.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Juun 2024 16:34 Uskumatu on see, kuidas naine on valmis kulutama 4 kohalisi summasid, aga tal ei ole isa, venda, onu, klassivenda, sõpra kes aitaks teda ja jääks see raha alles? Hoidku jumal sinu eest, sa laristaks tohutud rahad maha. Aga eks netis ongi hea kiidelda kui ise elad ema juures tagatoas.
a) neljakohaline summa ei ole mingi "tohutu" raha maja juures olevate tööde tegemise eest
b) mu isal ja vennal on targematki teha ja nendega ma veedan kvaliteetaega, mitte ei ekspluateeri neid tasuta tööjõuna
c) sõprade kohta kehtib sama- ma ei hoia sõpru selleks, et oleks keegi, kes kappi tassida aitab, vaid elule rõõmuks
d) mu oma raha, laristan kui tahan ja sina ei pea oma kiilast peakest sellega vaevama, kuhu oma raha panen "käin tööl ja puha" ! :D
e) Loogikaga kehvasti- miks ma peaksin maksma kinnisvarahooldust ema juures elades. Mul on ikka oma maja. Abikaasaga koos elame seal, ka tema eelistab osta sisse suuremad tööd, mitte ise pusida, tema töötund on kordi kallim kui töömehel.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Juun 2024 17:36
Külaline kirjutas: 20 Juun 2024 16:34 Uskumatu on see, kuidas naine on valmis kulutama 4 kohalisi summasid, aga tal ei ole isa, venda, onu, klassivenda, sõpra kes aitaks teda ja jääks see raha alles? Hoidku jumal sinu eest, sa laristaks tohutud rahad maha. Aga eks netis ongi hea kiidelda kui ise elad ema juures tagatoas.
a) neljakohaline summa ei ole mingi "tohutu" raha maja juures olevate tööde tegemise eest
b) mu isal ja vennal on targematki teha ja nendega ma veedan kvaliteetaega, mitte ei ekspluateeri neid tasuta tööjõuna
c) sõprade kohta kehtib sama- ma ei hoia sõpru selleks, et oleks keegi, kes kappi tassida aitab, vaid elule rõõmuks
d) mu oma raha, laristan kui tahan ja sina ei pea oma kiilast peakest sellega vaevama, kuhu oma raha panen "käin tööl ja puha" ! :D
e) Loogikaga kehvasti- miks ma peaksin maksma kinnisvarahooldust ema juures elades. Mul on ikka oma maja. Abikaasaga koos elame seal, ka tema eelistab osta sisse suuremad tööd, mitte ise pusida, tema töötund on kordi kallim kui töömehel.
Imelik pole sellist jama kirjutada?
Külaline

Kurb on vaadata naisi kes oma madalat kompleksi hakkavad tõestama lausnarrustega. Mida narrim õigustus on, seda paremini end tunnete? Või kellele üldse seda jama toodate? Internetis? Peab ikka madal enesehinnang olema.
Külaline

Aga teema oli ju tingimusteta armastuse võimalikusest...
?
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Juun 2024 17:40 Kurb on vaadata naisi kes oma madalat kompleksi hakkavad tõestama lausnarrustega. Mida narrim õigustus on, seda paremini end tunnete? Või kellele üldse seda jama toodate? Internetis? Peab ikka madal enesehinnang olema.
Vaesekene, nii kurb on vaadata? Vaata siis aknast välja :(
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Semrush [Bot] ja 2 külalist