Mul on homme operatsioon
-
Külaline
Mul on homme operatsioon
Ja nii õudselt kardan, ei taha mina. Varem nagu polnud sellist hirmu, aga nüüd on. Kuna tegemist on iluoperatsiooniga, siis see oli mu enda valik, et teen seda. Ja nüüd nagu üldse ei julge, mõtlen, et mis mul küll arus oli, täitsa tobu.
-
Külaline
Mis sa kardad. Pärast on ikka hea tunne oma uute suurte rindadega uhkeldadaKülaline kirjutas: ↑24 Nov 2024 13:10 Ja nii õudselt kardan, ei taha mina. Varem nagu polnud sellist hirmu, aga nüüd on. Kuna tegemist on iluoperatsiooniga, siis see oli mu enda valik, et teen seda. Ja nüüd nagu üldse ei julge, mõtlen, et mis mul küll arus oli, täitsa tobu.
-
Külaline
Enne ükskõik millist operatsiooni on selline hirmutunne. See on täitsa normaalne. Küll läheb kõik korda.
-
Külaline
Mul aitab alati mõtlemine sellest, et kohe on see tehtud. Näiteks hamba väljatõmbamise eel mõtlesin, et paari tunni pärast on see tehtud. Sünnitama minnes mõtlesin, et homme samal ajal on mul laps rinnal. Opi eel mõtlesin, et nädala pärast samal ajal on see tehtud ja möödas jne. Sedasi mõtlemine on alati mingil põhjusel aidanud ja hirmu maha tõmmanud.
-
Külaline
Operatsioon on köki-möki, seda pole mõtet karta. Taastumine on see vaevaline osa. Mulle iluoperatsiooni pole tehtud, aga on olnud kaks plaanilist keisrit.
-
Külaline
Miks on sul vaja koguaeg teiste kasutajate üle nuriseda?
-
Külaline
Määrake see Ants vaenlaseks ja ilmub ainult:
Selle postituse postitas Ants, kes on hetkel sinu ignoreeritavate kasutajate nimekirjas.
Kuva see postitus
Selle postituse postitas Ants, kes on hetkel sinu ignoreeritavate kasutajate nimekirjas.
Kuva see postitus
-
Külaline
Ants
See ei ole mingi suvaline foorum. See on foorum ja see siin on terviserubriik
Sa ei paista teadvat, mis asi on konstruktiivne kriitika ja kuidas seda kasutatakse
Sa ei tea, mis asi on ärevushäire ja ei tee vahet ärevushäirel, ärevusel, mingil häirel või pabistamisel
Aduma ja kannatama ei sobinud tolles sinu lauses koos kasutama
Sulle meeldib loopida sõnu, mõistmata nende tähendust ja inimestel, kes mõistavad sõnade tähendust sisuliselt, ei mõista, mida öelda tahad. Kindlasti oled seda elus kogenud korduvalt, iseasi, kas oled ise võimeline seda viisakat tagasisidet, mis sulle on antud, aduma.
See ei ole mingi suvaline foorum. See on foorum ja see siin on terviserubriik
Sa ei paista teadvat, mis asi on konstruktiivne kriitika ja kuidas seda kasutatakse
Sa ei tea, mis asi on ärevushäire ja ei tee vahet ärevushäirel, ärevusel, mingil häirel või pabistamisel
Aduma ja kannatama ei sobinud tolles sinu lauses koos kasutama
Sulle meeldib loopida sõnu, mõistmata nende tähendust ja inimestel, kes mõistavad sõnade tähendust sisuliselt, ei mõista, mida öelda tahad. Kindlasti oled seda elus kogenud korduvalt, iseasi, kas oled ise võimeline seda viisakat tagasisidet, mis sulle on antud, aduma.
-
Külaline
Mis teemasid sa siit terviserubriigist otsimas käid üldse? Kas sul on mingi tervisemure omal?
Teemade jaoks "väljutasin varrega peeru, mulle tehakse homme kolonoskoopia ja nüüd on nii õudne. Inimkeha on keeruline ja nii annaks neid mõttetuid teemasid teha vast sajandite jagu" see alafoorum ju väljahõisatud ongi.
Otsekoheselt öelduna pole sinu puhul väga vahet, tuled sa lilledega või ilma, irooniline oled ikke oma loomult, seda sa varjata ei suuda.
Kuda on, proovid ise ka sel aastal ühe vaktsiinisüsti ära?
-
Külaline
Mulle meenus üks lõbus lugu. Pole seotud küll otseselt iluopiga, aga kopeerin siia
Arst patsiendile peale oppi. Mul on teile kaks uudist-hea ja halb. Halb uudis on see, et lõikasin teil kogemata vale jala ära, aga hea uudis on see, et haige jalg hakkas paranema.
Arst patsiendile peale oppi. Mul on teile kaks uudist-hea ja halb. Halb uudis on see, et lõikasin teil kogemata vale jala ära, aga hea uudis on see, et haige jalg hakkas paranema.
-
Külaline
Kuulsin seda oma 30 aastat tagasi.Külaline kirjutas: ↑24 Nov 2024 23:15 Mulle meenus üks lõbus lugu. Pole seotud küll otseselt iluopiga, aga kopeerin siia
-
Külaline
Ants, mul on uudis.Need ei ole võõrsõnad. Täitsa tavalised eestikeelsed sõnad.Postitus on kustutatud
-
Külaline
Teemaalgataja, kuidas op läks? Kas ikka julgesid kohale minna?
Vot see ongi halvustav käitumine, valefaktide esitamine, jne. Esitate väga palju hüpoteese ja sildistate, endale aru andmata.
-
Külaline
Op läks väga hästi, ei olnud midagi hirmsat. Mingit rahustit mitu tundi enne ka ei pakutud, millest see Ants siin pajatab. Kõik näeb juba praegu ilusam välja kui enne, seega väga rahul olen, et ikka julguse kokku võtsin. Väga tore arst ja õed, varsti saan juba koju. Antsu loll jutt tuli ka abiks, läkski mõte operatsioonilt ära. Paneb imestama, kui palju on selliseid kibestunud vanu mehi, kes tahavad kõigile halvasti öelda, peavad ennast kõigeteadjaks igal alal ja ei suuda ka kunagi õigel ajal lõpetada. Ise ajab uskumatut soga suust välja ja süüdistab teisi lolluses, arusaamatuses, meditsiiniteadmiste puudumises, kuigi kõike seda võib ju tema enda kohta öelda. Ja tingimata on vaja igasse kirjutisse torgata ka mõni varrega peeru nali või midagi muud labast. Ja siis veel see teiste maha tegemine, et kas läksid vinne pigistama, kui mina siin olen käinud tõsisematel operatsioonidel. Kas see on mingi võistlus või. Teile ei olnud esitatud ühtki küsimust, sellegipoolest võtsite teema üle oma rumala ja halvustava jutuga.Külaline kirjutas: ↑25 Nov 2024 20:35 Teemaalgataja, kuidas op läks? Kas ikka julgesid kohale minna?
-
Külaline
Blokeerige see Ants ära, siis vähemalt tema nimelisena kirjutatud pläma ei näe.
-
Külaline
Mis sul nagu päriselt viga on?
Igav? Vaimsed hädad?
Tegelikult ma kopeerisin google otsingust hirmsaid sõnu kokku ühte lausesse. Ma vast märkaks ise ka, kui mulle sternotoomiat oleks tehtud.
Saatsin ise TurvaSiil'le PM, et kui kustutad siis ära selekteeri vaid ikka kohe kamaluga ja näed, mõistlik inimene võttis hüva nõu kuulda.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist