Mis teleturg ja reklaamide hullus see lahti läinud?
-
Külaline
Mis teleturg ja reklaamide hullus see lahti läinud?
Jube, mis toomub Infliencerite maailmas, ainult üks reklaam reklaami otsa, praegu veel eriti. “Kasuta koodi Mari 20 ja saad 20 prossa alla.” Öäk! Üledoos juba nendest reklaamidest ja kiidulauludest, viskab aknast ja uksest sisse.
-
Külaline
Eks ka nemad peavad kuidagi vorsti leiva peale teenima.
-
Külaline
Mitte ainult influentserite maailmas, vaid reklaamid ja enese kauba/teenuste promomine ongi viimasel ajal muutunud meeletuks. Eks arusaadav ka, kõik tahavad ju raha teenida ja karjääri teha. Lisaks n-ö päris kauba müümisele on viimasel ajal juurde tulnud metsikus koguses õhumüüjaid - kõiksugu psühholooge ja terapeute, kes (vastupidiselt päris kauba müüjatele) ei pea sulle iialgi andma mingit garantiid, et su sajalised ka õigesse kohta lähevad ehk siis sinule mingit kasu või abi toovad.
-
Külaline
Rasked ajad. Isegi it-tegelased (kes pidid meil tohutult nõutavad olema
) saadavad mulle igapäevaselt kirju kuidas nad minu kodukat arendada tahavad.
-
Külaline
Oh jumal, õudne, kui palju on igasugu couche ja terapeute tekkind.Külaline kirjutas: ↑23 Nov 2024 11:00 Mitte ainult influentserite maailmas, vaid reklaamid ja enese kauba/teenuste promomine ongi viimasel ajal muutunud meeletuks. Eks arusaadav ka, kõik tahavad ju raha teenida ja karjääri teha. Lisaks n-ö päris kauba müümisele on viimasel ajal juurde tulnud metsikus koguses õhumüüjaid - kõiksugu psühholooge ja terapeute, kes (vastupidiselt päris kauba müüjatele) ei pea sulle iialgi andma mingit garantiid, et su sajalised ka õigesse kohta lähevad ehk siis sinule mingit kasu või abi toovad.
-
Külaline
Rasked ajad pluss jõulud, siis kulutatakse rohkem. Aasta alguses on paljudel näpud põhjas, nüüd ei tule tulukaga ka enam suurt midagi.
-
Külaline
It tegelased on võimekad jah
Üks kiri
Hi,
I hope you are doing great.
We can get your website on the front page of Google.
I will happy to send the 'proposal ' and 'pricing ' further more.
Warm Regards,
Tony
Üks kiri
Hi,
I hope you are doing great.
We can get your website on the front page of Google.
I will happy to send the 'proposal ' and 'pricing ' further more.
Warm Regards,
Tony
-
Külaline
Mina saan rikkamaks kui Eesti riik
Preili Esther Desmondilt.
Tere kallis
Loodan, et see kiri vastab teile hästi, palun lubage mul end teile tutvustada, mina olen preili Esther Desmond, surnud härra ja proua Michael Desmondi tütar Elevandiluurannikult. Ta oli kuulus kakaokaupmees, kes asus siin Abidjanis, Elevandiluuranniku majanduspealinnas (Côte D'ivoire). Soovin teie abi, et saaksin kanda teie pangakontole oma varalahkunud isalt päritud dollari (4 500 000 000,00 USD) suuruse summa.
Olen valmis pakkuma teile 20% kogu fondist hüvitisena pärast ülekannet teie aja ja vaeva eest. Kõik selle fondi kohta vajalikud dokumendid on puutumata. Selle fondi kohta lisateabe saamiseks saadan teile ka oma fotod, et te näeksite ja teaksite, kes ma olen.
Teie koostööd oodates,
Aitäh ja jumal õnnistagu
Lugupidamisega.
Esther Desmond,
Tere kallis
Loodan, et see kiri vastab teile hästi, palun lubage mul end teile tutvustada, mina olen preili Esther Desmond, surnud härra ja proua Michael Desmondi tütar Elevandiluurannikult. Ta oli kuulus kakaokaupmees, kes asus siin Abidjanis, Elevandiluuranniku majanduspealinnas (Côte D'ivoire). Soovin teie abi, et saaksin kanda teie pangakontole oma varalahkunud isalt päritud dollari (4 500 000 000,00 USD) suuruse summa.
Olen valmis pakkuma teile 20% kogu fondist hüvitisena pärast ülekannet teie aja ja vaeva eest. Kõik selle fondi kohta vajalikud dokumendid on puutumata. Selle fondi kohta lisateabe saamiseks saadan teile ka oma fotod, et te näeksite ja teaksite, kes ma olen.
Teie koostööd oodates,
Aitäh ja jumal õnnistagu
Lugupidamisega.
Esther Desmond,
Noh, see ongi ju nende leib. Sisuloomine... pigem digiprügi tootmine, aga igale oma.
-
Külaline
Et siis eestikeeli diivaneid ja terapeute on palju tekkinudKülaline kirjutas: ↑23 Nov 2024 17:38
Oh jumal, õudne, kui palju on igasugu couche ja terapeute tekkind.![]()
-
Külaline
hm, miks mulle ainult 3 miljonit pakuti ah? Diskrimineerimine!Külaline kirjutas: ↑24 Nov 2024 11:43 Mina saan rikkamaks kui Eesti riik![]()
Tere kallis
Teie koostööd oodates,
Aitäh ja jumal õnnistagu
Lugupidamisega.
Esther Desmond,
-
Külaline
Sul ehk eraisiku meil, mulle tuli pakkumine firma aadressile.
-
Külaline
Mis loogika? Tehnikapoed on firmade vastu garantiiga just ihnsamad.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist