Enda punased jooned ehk lati, millest allapoole ei võta jutulegi, võib ka ära märkida
Maitse ja reaalsus
-
Külaline
Maitse ja reaalsus
Milline on teie "tüüp" välimus+iseloom+muu ja kui palju teie praegune kaaslane sellele vastab?
Enda punased jooned ehk lati, millest allapoole ei võta jutulegi, võib ka ära märkida
-
Külaline
Meie maast ida pool
Seal on punane joon
Üle minna sealt keegi ei taha
Seal on punane joon
Üle minna sealt keegi ei taha
-
Külaline
Pikkus alates 186 cm, kena, sümpaatne, heas vormis, hoolitsetud, puhas, kenasti riides, haritud, heal materiaalsel järjel, sissetulek alates 3000 neto kuus, heasüdamlik, rahulik, intelligentne, väärikas.
Täpselt selline ongi.
Täpselt selline ongi.
Kui aus olla, siis sellise naise võiks endale võtta küllKülaline kirjutas: ↑21 Nov 2024 22:28 Pikkus alates 186 cm, kena, sümpaatne, heas vormis, hoolitsetud, puhas, kenasti riides, haritud, heal materiaalsel järjel, sissetulek alates 3000 neto kuus, heasüdamlik, rahulik, intelligentne, väärikas.
Täpselt selline ongi.
Mina eelistaksin lühemat naist, mitte korvpallurit. Ülejäänu osas: ei ole sellist inimest veel kohanud ei elus, unes ega teles.taivopalm kirjutas: ↑21 Nov 2024 22:31Kui aus olla, siis sellise naise võiks endale võtta küllKülaline kirjutas: ↑21 Nov 2024 22:28 Pikkus alates 186 cm, kena, sümpaatne, heas vormis, hoolitsetud, puhas, kenasti riides, haritud, heal materiaalsel järjel, sissetulek alates 3000 neto kuus, heasüdamlik, rahulik, intelligentne, väärikas.
Täpselt selline ongi.Mulle pikemad naised meeldivad.
Reaalsuses meeldib ekstrovertsus, sümpaatsus, heasüdamlikkus ja positiivne ellusuhtumime.
-
Külaline
Kirjeldus käis meesterahva kohta.Egalitaar kirjutas: ↑22 Nov 2024 09:16Mina eelistaksin lühemat naist, mitte korvpallurit. Ülejäänu osas: ei ole sellist inimest veel kohanud ei elus, unes ega teles.taivopalm kirjutas: ↑21 Nov 2024 22:31Kui aus olla, siis sellise naise võiks endale võtta küllKülaline kirjutas: ↑21 Nov 2024 22:28 Pikkus alates 186 cm, kena, sümpaatne, heas vormis, hoolitsetud, puhas, kenasti riides, haritud, heal materiaalsel järjel, sissetulek alates 3000 neto kuus, heasüdamlik, rahulik, intelligentne, väärikas.
Täpselt selline ongi.Mulle pikemad naised meeldivad.
Olen kohanud naist kes oli kena, sümpaatne, puhas, haritud, heasüdamlik ja intelligentne, aga kahjuks juba abielus.
Sellised inimesed ripakile ei jää.
Reaalsuses meeldib ekstrovertsus, sümpaatsus, heasüdamlikkus ja positiivne ellusuhtumime.
-
Külaline
See konkreetne kirjeldus jah, aga miks mitte ka naiste kohta samad andmed.Külaline kirjutas: ↑22 Nov 2024 11:18 Kirjeldus käis meesterahva kohta.
Eks ma sain aru, et mõeldi meest, aga põhimõtteliselt võib olemas olla ka selline naine
Vahest tõmbame liiga suure lõhe meeste ja naiste vahele? Meie soovid kattuvad üsna paljus. Minu nägemuses ei ole naised Veenuselt ja mehed Marsilt vaid me kõik pärineme Maalt. Sama käib eelistuste kohta.Külaline kirjutas: ↑22 Nov 2024 11:18Kirjeldus käis meesterahva kohta.Egalitaar kirjutas: ↑22 Nov 2024 09:16Mina eelistaksin lühemat naist, mitte korvpallurit. Ülejäänu osas: ei ole sellist inimest veel kohanud ei elus, unes ega teles.Olen kohanud naist kes oli kena, sümpaatne, puhas, haritud, heasüdamlik ja intelligentne, aga kahjuks juba abielus.
Sellised inimesed ripakile ei jää.
-
Külaline
Marss on täiesti elatav keskkond, Veenusele ei saa isegi kosmosesondi saata, see sulab tunniga üles. Kui naised oleks Veenuselt, siis nad ei oleks inimolendid, äkki nad polegi

-
Külaline
Alusta endast.Külaline kirjutas: ↑21 Nov 2024 17:37 Milline on teie "tüüp" välimus+iseloom+muu ja kui palju teie praegune kaaslane sellele vastab?
Enda punased jooned ehk lati, millest allapoole ei võta jutulegi, võib ka ära märkida![]()
-
Külaline
Minu maitse (või no noorusaja arusaam) oli elada üksi elu lõpuni. Ometi tuli üks mees ja lihtsalt istus mu toanurgas, kuni jäimegi kokku. Ilus ta kindlasti ei ole, aga temaga on kindel ja turvaline. Elu jooksul oleme tohutult vaielnud, aga peamised väärtused elus on tal samad mis mul. Nii et tegelikult pole küsimus, mis on unistus ja mis mitte või mis on lati alt minek ja mis mitte. Oma inimese tunned ära siis, kui kohtad. Või no natuke hlijem, kui ta sinu suhtes lihtsalt alla ei anna.
-
Külaline
Minu arust on selline ju ahistaja tüüp.Külaline kirjutas: ↑22 Nov 2024 22:24 Ometi tuli üks mees ja lihtsalt istus mu toanurgas, kuni jäimegi kokku…..
….Oma inimese tunned ära siis, kui kohtad. Või no natuke hlijem, kui ta sinu suhtes lihtsalt alla ei anna.
-
Külaline
Jajah, tänapäeval on kõik ahistamine. Julged natuke kauem otss vaadata - juba tembeldatakse ahistajaks.
-
Külaline
Välimuse osas ei ole mul eriti palju nõudmisi - ülekaaluline ei tohi olla, hambad peavad korras olema ja kui hakkab kiilanema, siis võiks kas minna juukseid siirdama, või täiesti kiilaks ajada. Selline värk, et keskelt kiilas ja külgedel juuksed ei lähe kohe mitte.
Minu jaoks on hoopis suuremad punased lipud mehe mõistuses ja käitumises. Liblikad ei teki mehe peale, kes teeb ossinalju, kes kirjutab kirjavigadega ja halvustab kõiki ja kõike. Mees peab olema tark ja hea südamega. Näiteks kui näeme tee ääres hüljatud kutsikat ja mees ütleb, et: "Mis sa vead teda kaasa, jäta see raibe siia vedelema!" siis poleks tal lootustki olla minu mees.
Enda mees vastab kõigile mu tingimustele.
Minu jaoks on hoopis suuremad punased lipud mehe mõistuses ja käitumises. Liblikad ei teki mehe peale, kes teeb ossinalju, kes kirjutab kirjavigadega ja halvustab kõiki ja kõike. Mees peab olema tark ja hea südamega. Näiteks kui näeme tee ääres hüljatud kutsikat ja mees ütleb, et: "Mis sa vead teda kaasa, jäta see raibe siia vedelema!" siis poleks tal lootustki olla minu mees.
Enda mees vastab kõigile mu tingimustele.
-
Külaline
Maitse on ilus, tundlik, hooliv, mittekonformistlik, liberaalne, aus, monogaamne, teenib piisavalt, et oma kulud katta.
Reaalsuses on 2 viimast puudu.
Reaalsuses on 2 viimast puudu.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline