150.- kuus
-
Külaline
150.- kuus
Oskate öelda kuidas on võimalik elada, kui kuu sissetulek on 150.- ? Olen veidi üle aasta nii elanud, aga siis ei olnud midagi vaja osta Peale söögi. Nüüd on kõik tagavarad otsas.
Oled sa taotlenud toimetulekutoetust? Toimetulekupiir sel aastal on 240 eurot kuus ja see on peale üüri ja kommunaalide tasumist.
Pole midagi rahustavamat kui mõista, et maailm on sinust rohkem sassis.
-
Külaline
Kellegi teise kulul.
Kaguaasias või aafrikas
Eestis siis kui tööle minna. 150 jääb taskurahaks.
Kaguaasias või aafrikas
Eestis siis kui tööle minna. 150 jääb taskurahaks.
-
Külaline
Ei oska. Eks tuleb tööle minna, mis muud. Või mis vastuseid sa siit ootad?
Ei olegi, inflatsioon on olnud sedavõrd suurKülaline kirjutas: ↑20 Sept 2024 11:30 Oskate öelda kuidas on võimalik elada, kui kuu sissetulek on 150.- ? Olen veidi üle aasta nii elanud, aga siis ei olnud midagi vaja osta Peale söögi. Nüüd on kõik tagavarad otsas.
-
Külaline
Osalise töövõime toetus on 350, puuduva töövõime toetus 600.
150ga ei ela ära. Tuleb leida tööots või paberid korda ajada.
150ga ei ela ära. Tuleb leida tööots või paberid korda ajada.
-
Külaline
Aga kes sulle siis eluaset pakub, kui ainult söögi ostmisega pidid tegelema?Külaline kirjutas: ↑20 Sept 2024 11:30 Oskate öelda kuidas on võimalik elada, kui kuu sissetulek on 150.- ? Olen veidi üle aasta nii elanud, aga siis ei olnud midagi vaja osta Peale söögi. Nüüd on kõik tagavarad otsas.
-
Külaline
Seetõttu sa mehena nii hälbeline oledki?
-
Külaline
Nii ta on. Kui raha napib, siis tuleb pea tööle panna või hoopis....
-
Külaline
Ei ole võimalik elada, aga hea uudis on see, et abivalmis mehed ei ole Eestist otsa saanud. Kuulutus tutvumisportaali ja iga pott leiab oma kaane.
-
Külaline
Egas puuduv töövõime ei tähenda siis, et sa tegelikult töötada ei saa. Saad küll. Ka minul on osaline töövõimekaotus ja saan puudetoetust. Sellegipoolest töötan oma erialal nagu teisedki inimesed. Toetus kulub ära vajalike abivahendite soetamise peale (riik maksab küll osaliselt kinni, kuid ka omaosalus on päris kopsakas ja selle maksan ikkagi ise).
Võtmesõna on siin see, et pead püüdma leida endale võimetekohase töö. Kuna sa, nagu näen, suudad arvutit kasutada, siis võiksid otsida tööd, mida saad teha arvuti abil. Äkki õnnestub pääseda mõnele koolitusele, kus õpetatakse selgeks mõni spetsiifilisem arvutiprogramm ja saaksid selle abil hakata endale leiba teenima. Näiteks ma ise läbisin kujundusprogrammide koolitused ja saan nüüd oma arvutiga kodukontoris kujundada flaiereid, plakateid jm trükiseid.
Proovi alustada kohaliku omavalitsuse sotsiaaltöötajast. Viimased on kahjuks väga kõikuva kvaliteediga, mõni ei aita üldse, seevastu teine puistab kui varrukast sulle kõiksugu ägedaid võimalusi. Aga mine ja tee proovi!
P.S. Puuduva töövõime toetus ei ole 150 eurot, vaid ikkagi mitu-mitu korda suurem.
Võtmesõna on siin see, et pead püüdma leida endale võimetekohase töö. Kuna sa, nagu näen, suudad arvutit kasutada, siis võiksid otsida tööd, mida saad teha arvuti abil. Äkki õnnestub pääseda mõnele koolitusele, kus õpetatakse selgeks mõni spetsiifilisem arvutiprogramm ja saaksid selle abil hakata endale leiba teenima. Näiteks ma ise läbisin kujundusprogrammide koolitused ja saan nüüd oma arvutiga kodukontoris kujundada flaiereid, plakateid jm trükiseid.
Proovi alustada kohaliku omavalitsuse sotsiaaltöötajast. Viimased on kahjuks väga kõikuva kvaliteediga, mõni ei aita üldse, seevastu teine puistab kui varrukast sulle kõiksugu ägedaid võimalusi. Aga mine ja tee proovi!
P.S. Puuduva töövõime toetus ei ole 150 eurot, vaid ikkagi mitu-mitu korda suurem.
-
Külaline
Puuduva töövõime toetus on üle 600 euro kuus.Külaline kirjutas: ↑20 Sept 2024 12:57 Mul on puuduv töövõime. Ja elan kohas kus töökohti pole
-
Külaline
Kus see 240 eurot kuus on , mis ajast? Kevadel oli vähemalt veel 200 eurot ühe inimese kohta !
-
Külaline
Oskad öelda, mis koolituser need olid?Külaline kirjutas: ↑19 Nov 2024 20:21 Egas puuduv töövõime ei tähenda siis, et sa tegelikult töötada ei saa. Saad küll. Ka minul on osaline töövõimekaotus ja saan puudetoetust. Sellegipoolest töötan oma erialal nagu teisedki inimesed. Toetus kulub ära vajalike abivahendite soetamise peale (riik maksab küll osaliselt kinni, kuid ka omaosalus on päris kopsakas ja selle maksan ikkagi ise).
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist