Kas olete vanuses 40 ja enam tingimusteta armastanud?

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Kas olete vanuses 40 ja enam tingimusteta armastanud?

Postitus Postitas Külaline »

Kas olete tundnud tingimusteta armastust. Mehe naise suhtes. Kas oled armastanud oma kallimat tingimusteta või oled eeldanud temalt teatud tegusid, käitumist, panust suhtesse, paksu rahakotti, haridust, välimust, iseloomuomadusi? Ehk siis vorst vorsti vastu kaup suhtes. Sina teed nii ja vot siis mina teen sulle ka nii.
Või sellises vanuses enam nii ei armastata? Oled endalt küsinud ausalt, kas armastad oma kaaslast tingimusteta. Või on sul ikka ootused, mis oled oma kallimale seadnud ja kui neid ei täideta siis.....Tinderisse, Amoremisse jne. Ennem kui tormad uutele jahimaadele mõtle. Armastades tingimusteta muutud ka ise armastusväärsemaks ja näed äkki, et ka sinu kaaslane ei sea sulle enam tingimusi vaid armastab sind lihtsalt sellisena nagu sa oled.
Külaline

Mingit armastust pole olemas.
Külaline

Palun siirdu uurima tingimusteta armastuse definitsiooni, romantiline armastus reeglina EI ole tingimusteta armastus nagunii, sest inimese teosd siiski loevad. Sa ootad, et sind armastatakse hoolimata su tegudest- nii need asjad siiski ei käi mehe-naise suhtes. Emmesuhet sa vast naises ei otsi? Ilusad sõnad varjamaks halvustavat suhtumist, nõudmised, et sind armastataks, kuigi sa ise tingimustea ei armasta, sest terve see jutt ongi tingimusi täis.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Juun 2024 11:22 Mingit armastust pole olemas.
Jahh olen seda täheldanud, et 40 ja enam vanuses naiste puhul see tõesti nii on. Pea käib nagu vana Juku arvuti. Mis ragisedes üritab aru saada mis kasu ta algavas suhtes saab ja kas mõnes muus suhtes pole kasulikum olla. Aga, et proovida ise midagi vastu anda ja teha suhet paremaks. Anda endast midagigigi, et see suhe õnnestus. Ei. Sest peas keerlev arvuti ütleb, et ei tasu ära. Pole mõtet. Tasub uut proovida. Kunagi peab see õige kahh tulema.
Külaline

Ühepoolne armastus on klammerdumine. Kui palju teine vastu armastab pole kunagi arusaadav. Miks peaks tingimusteta armastama või juba selline mõte on kuidagi imelik. Nagu kohustus?
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Juun 2024 11:25 Palun siirdu uurima tingimusteta armastuse definitsiooni, romantiline armastus reeglina EI ole tingimusteta armastus nagunii, sest inimese teosd siiski loevad. Sa ootad, et sind armastatakse hoolimata su tegudest- nii need asjad siiski ei käi mehe-naise suhtes. Emmesuhet sa vast naises ei otsi? Ilusad sõnad varjamaks halvustavat suhtumist, nõudmised, et sind armastataks, kuigi sa ise tingimustea ei armasta, sest terve see jutt ongi tingimusi täis.
Selles tekstis on ka vastus miks sa siiani üksi oled. Mis mitte ükski sinu suhe pidama ei jää. Sa ainult tahad, tahad, nõuad, nõuad. Ise midagi vastu andmata. Millised on sinu teod, et sind peaks kas romantiliselt vbõi tingimusteta armastama.
kahtlustan, et romantiline armastus on sinu jaoks mehe labane ära kasutamine, et saaks rahuldataud oma seksuaalsed ja emotsionaalsed vajadused.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Juun 2024 11:25
Külaline kirjutas: 20 Juun 2024 11:22 Mingit armastust pole olemas.
Jahh olen seda täheldanud, et 40 ja enam vanuses naiste puhul see tõesti nii on. Pea käib nagu vana Juku arvuti. Mis ragisedes üritab aru saada mis kasu ta algavas suhtes saab ja kas mõnes muus suhtes pole kasulikum olla. Aga, et proovida ise midagi vastu anda ja teha suhet paremaks. Anda endast midagigigi, et see suhe õnnestus. Ei. Sest peas keerlev arvuti ütleb, et ei tasu ära. Pole mõtet. Tasub uut proovida. Kunagi peab see õige kahh tulema.
Sa otsid siis pigem flegmaatilisi naisi, flegmaatilised ei hooli teistest ja teine peab siis aktiivselt neid putitama.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Juun 2024 11:28 Selles tekstis on ka vastus miks sa siiani üksi oled.
Sa oled tõeline põmmpea. Mul on õnnelik abielu 21 aastat ja neli last. MIs sul on?
Külaline

Armastus on haruldane, ülehinnatud ja raske leida.
Külaline

Biomassi-mees, mida sa vingud pidevalt!? Kas meie sind maha jätsime? Küllap väärisid seda ka tõega, sellist kobrutavat kibestumist ei kohta ma õnneks reaalelus kuskil.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Juun 2024 11:30 Armastus on haruldane, ülehinnatud ja raske leida.
Armastada peab ise oskama ja väärt olema, et keegi sind üldse armastada tahaks. Seda on TAl tõesti raske leida...
Külaline

See Revolvri jura viskab juba tõsiselt üle. No kuidas saab üks mees ometi nii hädine olla.
Külaline

Kas olete tundnud tingimusteta armastust. Mehe naise suhtes. Kas oled armastanud oma kallimat tingimusteta või oled eeldanud temalt teatud tegusid, käitumist, panust suhtesse, paksu rahakotti, haridust, välimust, iseloomuomadusi? Ehk siis vorst vorsti vastu kaup suhtes. Sina teed nii ja vot siis mina teen sulle ka nii.
Eeeemmmm, et sina minu vastu hea ei ole, suhtesse ei panusta, elad minu kulul, oled kole kui öö ja iseloom ka kehv, aga mina peaksin sind armastama? :D Huvitav arusaam elust.

Vastus küsimusele: kui tahad armastust saada, siis tuleb armastust anda.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Juun 2024 11:35 See Revolvri jura viskab juba tõsiselt üle. No kuidas saab üks mees ometi nii hädine olla.
Kus sa teda näed? Näed vaime?
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Juun 2024 11:35
Eeeemmmm, et sina minu vastu hea ei ole, suhtesse ei panusta, elad minu kulul, oled kole kui öö ja iseloom ka kehv, aga mina peaksin sind armastama? :D Huvitav arusaam elust.

See ongi see lapsik sulle mulle armastus. Sa ei saa isegi selle inimese teemast aru.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Juun 2024 11:41
Külaline kirjutas: 20 Juun 2024 11:35

See ongi see lapsik sulle mulle armastus. Sa ei saa isegi selle inimese teemast aru.

See on lapsik, kui ma ootan, et mu kaaslane mind vastu armastab? Pigem just see "tingimusteta" armastus on lapsik, nagu koer, kes peremehelt jalaga saab, aga ikka tema juurde tagasi roomab ja kätt lakkuma hakkab. Sinu jaoks vist ideaalne olukord, tee mis tahad, naine ikka passib kõrval ja vaatab armunult silma.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Juun 2024 11:47
Külaline kirjutas: 20 Juun 2024 11:44
Külaline kirjutas: 20 Juun 2024 11:41

See on lapsik, kui ma ootan, et mu kaaslane mind vastu armastab? Pigem just see "tingimusteta" armastus on lapsik, nagu koer, kes peremehelt jalaga saab, aga ikka tema juurde tagasi roomab ja kätt lakkuma hakkab. Sinu jaoks vist ideaalne olukord, tee mis tahad, naine ikka passib kõrval ja vaatab armunult silma.
Sul on alaväärsuskompleks nii metsik.
Jäägu sulle su arvamus ;)
Külaline

Naised selles vanuses ei ole enam nii lollid, et kannataks "tingimusteta" mehepoolset halba käitumist.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Juun 2024 11:33 Biomassi-mees, mida sa vingud pidevalt!? Kas meie sind maha jätsime? Küllap väärisid seda ka tõega, sellist kobrutavat kibestumist ei kohta ma õnneks reaalelus kuskil.
Mis biomass? Ma tean küll mis see on, aga inimese kohta nii öelda? kas sul häbi ei ole.
Külaline

Mul 40 alles üsna kaugel ees, aga ausalt öeldes ei ole seni kedagi tingimusteta armastanud ega näe ka seda mingi variandina. Alati on mingid eeldused käitumise, suhtesse panustamise ja iseloomu osas. Ma muidugi pole kunagi mõelnud sellest kui vorst vorsti vastu kaubast. Pigem on asi sellest, et ma ootan austust, mõistmist ja hoolimist ning pakun seda ka ise vastu, ootan, et mul oleks selle inimesega suhtes olles vähemalt sama hea, pigem paremgi olla kui üksi. Ootan vastastikust sobivust.
Kui ootused ei ole täidetud, on see armastus rohkem vaev kui rõõm ning enda elu raskemaks tegemisega saan ma ka üksi väga hästi hakkama, selleks pole teist inimest kõrvale vaja.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist