Võrdsus tähendabki, et kakled omasugusega. Mitte ei lähe kolmeaastast peksma.Külaline kirjutas: ↑08 Nov 2024 14:20Arvad jah? Mul pole midagi selle vastu, kui konfliktid lahendada ausa jõukatsumine teel. Kui on võrdsus, siis olgu võrdsus.
Koduvägivald? Hahahahaaa
-
Külaline
-
Külaline
Millised mehed uluvad? Ma ei tea ühtegi.Külaline kirjutas: ↑09 Nov 2024 10:09 Postitus on kustutatud
Ma mäletan seda keissi, kuigi üldiselt. Väga absurdne keiss, ja päris kindel, et kui lööja osas oleks olnud mees, siis oleks kohus teinud teistsuguse otsuse. Kui ma õieti mäletan, siis kõrgema astme kohus lükkas selle otsuse siiski ümber.Külaline kirjutas: ↑08 Nov 2024 09:54Tegelikult on eesti kohus sätestsnud, et verbaalse rünnaku lõpetamiseks võib ründajat füüsiliselt lüüa, kui muud meetodid pole aidanud.Külaline kirjutas: ↑08 Nov 2024 09:50See on vägivalla normaliseerimine. Just nagu kellelgi oleks mingi õigus teist inimest lüüa. Ei ole.Külaline kirjutas: ↑08 Nov 2024 07:57 Vaatasin eile Kätekat. Sealne näitemäng nägi ka ette, et peategelane lööb baaris nilbikut. Ok. Lavastus. Aga elu= näidend ja näidend=elu. Vanasti tähendas selline löömine, et naise kannatuse piir sai ületatud. Tänapäeval see muidugi liigitub füüsilise vägivalla alla. Kui kuulus mees oleks olnud nilbe, saaks sellest ka meediasse kirjutada. Samas kui kuulsusetu mees on selline onu Heinolik, siis ei paku see kellelegi huvi ja see lugu jääb soiku.
-
Külaline
A sa mäleta õigesti, mitte õieti.Egalitaar kirjutas: ↑09 Nov 2024 12:52Ma mäletan seda keissi, kuigi üldiselt. Väga absurdne keiss, ja päris kindel, et kui lööja osas oleks olnud mees, siis oleks kohus teinud teistsuguse otsuse. Kui ma õieti mäletan, siis kõrgema astme kohus lükkas selle otsuse siiski ümber.Külaline kirjutas: ↑08 Nov 2024 09:54Tegelikult on eesti kohus sätestsnud, et verbaalse rünnaku lõpetamiseks võib ründajat füüsiliselt lüüa, kui muud meetodid pole aidanud.Külaline kirjutas: ↑08 Nov 2024 09:50
See on vägivalla normaliseerimine. Just nagu kellelgi oleks mingi õigus teist inimest lüüa. Ei ole.
Kahjuks jah, aga loodetavasti tasapisi siiski vägivaldurid lõpetavad oma vägivaldse käitumise ja siis ei pea neid naisi enam nii palju olema.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: YaCy [Bot] ja 3 külalist