Mida see teie arust tähendab: otsin vabameelset naist

vana hea klassika
Külaline

Mida see teie arust tähendab: otsin vabameelset naist

Postitus Postitas Külaline »

Kas selline väljend on teie arust positiivne või negatiivne? Mind teeb ettevaatlikuks, sest tavaliselt on tegemist suhtes mehega, kelle arust on väga vabameelne hakata armukeseks. Teine tähendus võib olla, et soovitakse mingeid pervoasju voodis. Mulle ausalt öeldes ei sobi kumbki variant, aga kuidas teie sellest aru saate?
Külaline

Nagu prostituut, aga raha ei pea maksma.
Külaline

Vabameelne naine on selline naine, kes seksis on valmis proovima uusi asju. Tavaliselt abielus olevatel meeste naised ei ole valmis midagi uut proovima, nende jaoks kõik on rõve. Eks mehed otsivad uusi asju teistes naistes.
Katerin
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Katerin »

Mõned mehed kasutavad seda sõna ilma selle tähendust tundmata. Tahavad poosetada, et näe kui vinge ma ikka olen, huvitun moodsatest naistest. Tegelikult ei teagi, et moodne ja vabameelne ei ole sünonüümid.
Külaline

Katerin kirjutas: 19 Juun 2024 20:10 Mõned mehed kasutavad seda sõna ilma selle tähendust tundmata. Tahavad poosetada, et näe kui vinge ma ikka olen, huvitun moodsatest naistest. Tegelikult ei teagi, et moodne ja vabameelne ei ole sünonüümid.
Sina siis tead tähendust?
Külaline

Tähendab, et ostib kergelt kätteandvat ja kinky seksi soosivat naist. Ükski mees "vabameelset" naist omale tegelikult abikaasaks ei taha, abikaasa peab ikka "korralik" naine olema, armuke aga "vabameelne".
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Juun 2024 20:23 Tähendab, et ostib kergelt kätteandvat ja kinky seksi soosivat naist. Ükski mees "vabameelset" naist omale tegelikult abikaasaks ei taha, abikaasa peab ikka "korralik" naine olema, armuke aga "vabameelne".
Kuidas sa seda tead mida mehed tahavad? Sa ei tea, sa lihtsalt fantaseerid, sest sa pole ei vabameelne ega ka kinky, siis usud, et ka sinul on võimalus leida mees keda sellised asjad ei huvita. Kindlasti on võimalus.
Külaline

Vabameelse naise mõiste tekkis eesti kuulutuste maastikule 90ndatel. Juba 80ndate lõpus näitas öötelevisoon Emmanuelle filmi ja paljud eesti mehed ootasid ka oma naistelt sellist vabameelsus, uudsust. Seda nad muidugi ei leidnud, sest kõik see oli naiste jaoks väkk, rõve, vastik, ega ma siis selline naine ei ole. Siis need mehed hakkasid seda kõike otsima mujalt. Olid nad valmis ka selle eest rahaliselt toetama. Ka tänapäeval on väga väga palju eesti naisi kes on voodis nagu surnud ja iga liigutus tähendaks lõtvade elukommetega naiseks olemist vms. Tehke siia foorumi seksi teema ja kõik naised teevad selle maha. Mida tahate...
Külaline

Ja on ka väga palju mehi, kes ei tea seksist midagi. Eriti need seksiotsijad mehed. Miks nad ometi areneda ei taha?
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Juun 2024 23:22 Ja on ka väga palju mehi, kes ei tea seksist midagi. Eriti need seksiotsijad mehed. Miks nad ometi areneda ei taha?
Praktiseerida pole kuskil võimalik. Kui petta ei taha siis üldjuhul keskmisel eesti mehel kodus mingi 40 ja enam prouake kelle arust seks on tüütu kohustus. Tema viskab ennast selilili ja iniseb vaikselt. Nohhh. Tee ära.

Kusjuures ma olen kuulnud, et nõuka aegsed naised olid voodis palju ärksamad. Kummaline. Nüüd kus info tuleb uksest aknast siise ja prouakesed peavad ennast üdini eesrindlasteks. Oskavad nutitelefoniga ümber käia ja puha.
Ja mis veel kummaline. Need Tinderdajad prouad ja vallaliste turil ringgi tormavad keskealised võõraste meestega (paem kui oleks väljamaalt) teevad sada trikki, et muljet avaldada. Tõsi neil ei kuku see eriti välja. Pigem koomiline. Aga nohh vähemalt on peale hakkamist ja see ka suur asi.
Küsimus ainult miks oma mehega ei sobinud?
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Juun 2024 23:22 Ja on ka väga palju mehi, kes ei tea seksist midagi. Eriti need seksiotsijad mehed. Miks nad ometi areneda ei taha?
Kas suud peas ei ole, et rääkida mis meeldib ja mis ei meeldi. Õpetada ja juhendada. Iga inimene ju erinev. Seega vaata peeglisse ja arene ise.
Või oled selline kes arvab, et tema on naine ja tema annab kätte. Et see ongi seks.
Külaline

Kas suud peas ei ole, et rääkida mis meeldib ja mis ei meeldi. Õpetada ja juhendada. Iga inimene ju erinev. Seega vaata peeglisse ja arene ise.
Või oled selline kes arvab, et tema on naine ja tema annab kätte. Et see ongi seks.
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Juun 2024 23:30
Selliseid ei juhenda. Sellist tehnilist seksi ei taha ka. Hea seks on palju palju enamat.
Külaline

Mida sina seksist tead? Maha ja taha?
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Juun 2024 23:29
18 aastane oled? Nii elukogemusteta jutt.
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Juun 2024 23:54 18 aastane oled? Nii elukogemusteta jutt.
Vot see on tase. Oled keskealise välimuse ja kehaga naine kelle mõistus on jäänud 16 aastase tasemele. Kust peaks mees teadma, et sulle meeldib anaal seks ja selle käigus ka laksud tselluliitse ja lodeva kannika peale. Vastan ei teagi. Kas mees peab proovima kõik asjad ennem järgi. Siis tuleks kisa ma pakun.
[/quote]
Mis jama sa nüüd välja mõtlesid?
Külaline

Seksi-variandid toodi juba välja. Vabameelne võib tähendada ka seda, et ei oota suhet ja pühendumust ja monogaamiat. Nagu mainiti, võib see ka tähendada seda, et mehel on naine-lapsed ja siis veel üks või rohkem sellist vabameelset, kellega meelt lahutada kui tuju.
Sõltuvalt sellest, mida sa ise otsid on ka tähendus kas positiivne või negatiivne. Kui ma otsiks tõsist suhet, siis tunduks see mulle ajaraisk. Kui niisama lõbutseda, miks ka mitte.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Juun 2024 00:03 Seksi-variandid toodi juba välja. Vabameelne võib tähendada ka seda, et ei oota suhet ja pühendumust ja monogaamiat. Nagu mainiti, võib see ka tähendada seda, et mehel on naine-lapsed ja siis veel üks või rohkem sellist vabameelset, kellega meelt lahutada kui tuju.
Sõltuvalt sellest, mida sa ise otsid on ka tähendus kas positiivne või negatiivne. Kui ma otsiks tõsist suhet, siis tunduks see mulle ajaraisk. Kui niisama lõbutseda, miks ka mitte.
Miks sa jälle mingit oma teemat välja mõtled?
Vabameelne naine tähendab ainult ühte, naine on seksis vabameelne ehk siis on valmis katsetama uusi asju. Mingid lapsed ei puutu siin asjasse ja see mida sina otsid ja aega raiskad, see ei puutu teemasse.
Külaline

Et naine teostaks mehele tasuta selliseid seksuaalseid tegevusi, mida tavalises seksuaalsuhtes naised keelduvad tegemast ja mees peaks maksma kõva raha elukutselisele.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Juun 2024 08:21 Et naine teostaks mehele tasuta selliseid seksuaalseid tegevusi, mida tavalises seksuaalsuhtes naised keelduvad tegemast ja mees peaks maksma kõva raha elukutselisele.
Näiteks?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider], Google [Bot], Tutiga Täi ja 6 külalist