Cien maskid
-
Külaline
Cien maskid
Kas olete kasutanud neid Lidl'is müüdavaid Cien maske (näole)? Väikesed topeltpakid erinevate kreemmaskidega. Kuidas mõjus? Varem olen ostnud samast Cien kaubamärgi uureaga niisutava kehakreemi ja see ületas küll kõiki ootusi. Maskidega aga kogemust pole ja näonahk on ka tundlik. Tänulik kõigi kogemuste jagamise eest.
-
Külaline
-
Külaline
Mis märgatvat kasu te üldse maskidest näete? No ei ole ju reaalselt peale maski 10 aastat noorem või siledam? Ma ikka teen aeg-ajalt maske, aga seda rohkem tegemise enda pärast, sihuke enda eest hoolitsemisele võetud aeg, mõni lõhnab ka kenasti.
-
Külaline
Kes on öelnud, et on? Maskid ongi osa nahahooldusest, kui nahk seda vajab. Mis imet sa loodad neist.Külaline kirjutas: ↑15 Nov 2024 22:31 No ei ole ju reaalselt peale maski 10 aastat noorem või siledam?
-
Külaline
No kust keegi ikka teab, mida tema nahk just täpselt vajab? Suva mask suva poest - kas ikka nahk just seda vajab?
Ma olen katsetanud väga palju väga heaks peetud maske ja silmaaluse kreeme. Küll on kosmeetik soovitanud või mõne kosmeetikapoe müüjast "spetsialist". Esimene kord tundub hea, teine samuti. Ja siis kolmandal korral läheb nahk punaseks ja silmad jooksevad vett. No kõik peaks ju superhead olema ja nahale vaid kasulikud! Tegelukult mitte igaühele.
Nüüd olen neist imevahenditest ammu loobunud.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist