Furry'd ja Therianid
-
Külaline
Furry'd ja Therianid
Kas siin nende kohalike karvikute vanemaid ka on? Kuidas teie laps sellise asjani jõudis ja kas olete ka abi otsinud?
-
Külaline
Laserit vaatasin ja küsin puhtalt uudishimust. Lastevanemate seisukohti seal ei esindanudki mitte keegi...
-
Külaline
No ega lapsevanemate seisukohad kedagi huvitagi ju. Või kui kaasataksegi kuskile ka mõni lapsevanem, siis on too nii ära hirmutatud et ainult kiidab alandlikult takka kõigele, millele vaja. Muidu on "sallimatu ja "mõistmatu". Samahästi võib lapsevanema asemel olla pigem siis juba tühi koht, teeb sama välja.Külaline kirjutas: ↑08 Nov 2024 10:04 Laserit vaatasin ja küsin puhtalt uudishimust. Lastevanemate seisukohti seal ei esindanudki mitte keegi...
-
Külaline
Sellepärast ma ju küsisingi, et vanemad saaksid ka anonüümse foorumi vabas õhkkonnas omad tunded-mõtted ritta panna.Külaline kirjutas: ↑08 Nov 2024 20:04 No ega lapsevanemate seisukohad kedagi huvitagi ju. Või kui kaasataksegi kuskile ka mõni lapsevanem, siis on too nii ära hirmutatud et ainult kiidab alandlikult takka kõigele, millele vaja. Muidu on "sallimatu ja "mõistmatu". Samahästi võib lapsevanema asemel olla pigem siis juba tühi koht, teeb sama välja.
-
Külaline
Arvan, et need lapsevanemad ootavad kannatlikult kuni see hullus üle läheb.
-
Külaline
Lapsevanem paneb enda jaoks paika need piirid, milleni ta lapse mängudel ja eneseotsingutel minna laseb. Nende karvikute puhul (nimetan neid jah karvikuteks, kuna eestlasena eelistan omasõna) näiteks joosku oma kostüümis ringi kui tahab, kodus võin ju panna talle toidukausi põrandale kah. Aga kui hakkab näiteks Estonia teatris kooki põrandalt lakkuma, siis võtan oma julguse kokku ja keelan, riskides siis ka muidugi "mõistva" lapsevanema oreooli kaotusega.
-
Külaline
Mis vahe on sellel teemaalgatuses mainitud asjal ja kepphobusel "ratsutamisel". Olen näinud videosid, kus see on isegi hea spordi tegemise viis. Nt Soomes on ka sellised võistlused. Kas seda furrytamist ei saa võtta kui spordi tegemist. Käituda nagu loom, peab liikuma neljal jalal. Kodus võiks küll mängida looma?
-
Külaline
Need kepphobused meeldivad mulle ka. On näha, kui palju need tüdrukud sedasi liiguvad, tõkkeid hüppavad jne - tundub päris keeruline kohe.Külaline kirjutas: ↑13 Nov 2024 09:43 Mis vahe on sellel teemaalgatuses mainitud asjal ja kepphobusel "ratsutamisel". Olen näinud videosid, kus see on isegi hea spordi tegemise viis. Nt Soomes on ka sellised võistlused. Kas seda furrytamist ei saa võtta kui spordi tegemist. Käituda nagu loom, peab liikuma neljal jalal. Kodus võiks küll mängida looma?
Kui see furri mängib jänest, siis ehk tõesti liigub. Aga kui on otsustanud mängida kassi või laisklooma ja vedeleb päevad läbi diivanil ning käib pissil liivakastis, siis see vast pole väga spordi moodi.
Mõnes mõttes ma saan aru, et eks noored tegelevadki eneseotsingutega ja katsetavad selle käigus läbi erinevaid rolle - olla kord tüdruk, kord poiss, kord inimene, kord koer jne. Okei. Mu oma tütar tahtis olla Lotte koer - see oli küll lasteaiaealisena. Soosisin seda ega näinud lapse mängudes miskit halba.
Samas kui tegemist on ikka juba pisut suurema inimesega, kes paari aasta pärast on juba täiskasvanu, ja kui see võetud roll kipub tal domineerima, segades kogu muud elu olulisel määral, siis tasuks vast noor ikkagi pisut maa peale tagasi ka tuua.
See oli väga vaimukas lõik, ma ise hea meelega mängiks sügis-talvisel perioodil laisklooma, pissil olen nõus vetsus käima, aga muidu.
-
Külaline
Mul pole vaja mängida. Ma olengi talvisel ajal laiskloom. Noh päriselt ka laisk
Mingi aeg tagasi nägin instagramis reelsi, et ema tahtis oma last veterinaari buurde viia, sest laps identsifeerib ennas kassina. Aga vot paha veterinaar polnud nõus last vastu võtma
Nii kaua kui marutõbised pole ja ei hammusta, las mängivad... 
PS: Raudselt uus olümpiaala: https://www.youtube.com/watch?v=5HnaGDeENBA
-
Külaline
Väga hästi liigub ju.Egalitaar kirjutas: ↑15 Nov 2024 13:33 Nii kaua kui marutõbised pole ja ei hammusta, las mängivad...
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist