Külaline kirjutas: ↑18 Juun 2024 09:59
Ei mina mäleta ühtegi roppu või vulgaarset sõnakasutust.
Halb mälu sul siis. Mõnitas ikka täiega, ise oled nähatvasti samasugune, kui sulle indlema, biomass ja muud "komplimendid" meeldivad.
Kas sa foobik saad lõpuks aru, et panite ühte patta paljud erinevad inimesed. Kui keegi midagi kirjutas siis hakkasite kohe räuskama stiilis, et jälkur, impo, kao ära jne. Mina sain aru, et paljud erinevad inimesed ja paljud erinevad tekstid. Aga teie ex käod ikka arvasite, et olete ilmeksimatud ja tunnete kõik kohe ära. Ja nii see perekool kinni läks.
p.s jahh sellega olen nõus, et neljaviiekümbine oli pisut solvav. Samas aga alati oleks saanud edasi kerida. Sama võiks ka siin teha. Ei pea meeleheitlikult karjatama. Kao ära. P*sandad kõik täis jne.
Miks neljaviiekümbine solvav on, kui oledki selles vanuses? Ei ole ju. Aga see ülejäänud tekst selles vanuses naiste kohta oli kohati küll ülisolvav. See mees vist pole oma elus normaalset neljaviiekümbist kohanud. Kõik olid ta jaoks ülekaalulised, ohtralt veni lüristavad, kiimas olevused, kes jätavad oma normaalsed mehed maha, et hakata tinderijurakatega ringi aelema. Ja neid tinderijurakaid on nendel koledatel neljaviiekümbistel hästi palju. Neid nad võtavad ja jätavad ja lollitavad kogu aeg, aga ise need naised on nii jube koledad, et keegi neid ei tahagi.
Aga see mees ise ka jahib neid tinderis, sest neid koledaid kiimas neljaviiekümpiseid on hea rajalt maha võtta. Aga nali on selles, et need naised, kelle ta sealt leiab, no need koledad 4/5kümpised, jätavad tema ka millegipärast kiiresti maha ja nüüd on ta nende koletiste peale hirmus tige. Et mis mõttes julgevad ühed jubetised 4/5kümpised TEDA maha jätta. Ja otsib jälle uue jubetise sealt tinderist ja kirub siis neid samu mutte siin foorumis. Täielik kinumiis! Koomik!
Aaaaa mis sa valetad??? Päris nii see asi küll ei olnud. Nagu terve elu oled valetanud ja demagoogitsenud teed seda ka nüüd. Korjasid parimad pärlid perekoolist kokku, rebisid kontekstist välja kirjutasid ühe armetu lookese kokku. Kusjuures suhteliselt labase.
Teemat otsige ise sellelt lehelt. Mul ajas igatahes pea valutama see leht
Sellised käitumised nagu dismissive ja fearful avoidant, need on üldlevinud ning selliste käitumishäiretega inimesed jätavad partneri maha ilma igasuguse reaalse põhjuseta. Põhjuseks on hirm läheduse ees ning kui mees on väga hoolitsev siis naine tunneb et see ahistab teda ning põgeneb. DA ja FA eelistavad vastikuid, ülbeid või alko/narko sõltlastest mehi, kes ei klammerdu. Üle 40-ste naiste seas on selliseid üle 60%
Teemat otsige ise sellelt lehelt. Mul ajas igatahes pea valutama see leht
Sellised käitumised nagu dismissive ja fearful avoidant, need on üldlevinud ning selliste käitumishäiretega inimesed jätavad partneri maha ilma igasuguse reaalse põhjuseta. Põhjuseks on hirm läheduse ees ning kui mees on väga hoolitsev siis naine tunneb et see ahistab teda ning põgeneb. DA ja FA eelistavad vastikuid, ülbeid või alko/narko sõltlastest mehi, kes ei klammerdu. Üle 40-ste naiste seas on selliseid üle 60%
Pole see kes sulle kirjutas, aga mis eriline naine siis see 4kümbine on? Milline on siis 4kümbine normaalne naine? Sina seda kohe kindlasti ei ole, sa oled nagu 16 aastane solvuja, eneseimetleja ja pole ikka arusaanud et sellega enam mehi ei püüa. Kui tindreis kõik 4 kümpised naised on koledad, siis oled sina veel koledam, kas pole? Ja see lõputu jutt kellegi maha jätmisest on nii titekas.
[/quote]
No aga sinu käest on ju mitu korda küsitud, milline on see normaalne naine ja kuidas armastus avaldub. Ütle siis, arutle, anna teada
Külaline kirjutas: ↑20 Juun 2024 00:11
Pole see kes sulle kirjutas, aga mis eriline naine siis see 4kümbine on? Milline on siis 4kümbine normaalne naine? Sina seda kohe kindlasti ei ole, sa oled nagu 16 aastane solvuja, eneseimetleja ja pole ikka arusaanud et sellega enam mehi ei püüa. Kui tindreis kõik 4 kümpised naised on koledad, siis oled sina veel koledam, kas pole? Ja see lõputu jutt kellegi maha jätmisest on nii titekas.
Kes sulle nüüd nii ütles? Järjekorde Tinderi-kaunitar?
[/quote]
No aga sinu käest on ju mitu korda küsitud, milline on see normaalne naine ja kuidas armastus avaldub. Ütle siis, arutle, anna teada
[/quote]
Mis asja, normaalne naine ongi normaalne naine. Ebanormaalne on see kes koguaeg viriseb ja õiendab.
[/quote]
Mis asja, normaalne naine ongi normaalne naine. Ebanormaalne on see kes koguaeg viriseb ja õiendab.
[/quote]
No aga miks nad sul kõik virisema hakkavad?
[/quote]
[/quote]
Aus. Südamlik. Empaatiavõimeline. Ennast vormis hoidev naiselik naine. Mitte omakasupüüdlik.
Mitte ei lähe. Kompleksides ja läbi selle ennast vulgaarselt väljendav ja ülbe keskealine tädikene kelle jaoks on kõik muu tähtis kui tema kaaslane. Kelle iga teine lause algab sõnadega mina küll nii ei tee. Mulle see ei meeldi. Kõige tähtsam olen mina. Just selline nagu on enamus mamsleid teisel kolmandal (arvestamat ohtraid lühisuhteid) ringil olles mööda kaunist eestimaad ringi tasavad. Täpselöt vastupidist naist tahaks. Selline soov on normaalne. Aga näe pole. On jäänud ainult põhjakaabe kes FB ja instas oma pilte tuunivad ja südamekesi ja tähekesii loobivad.
Kui aga keskealine naine on 2.3 aastat üksi olnud on ta juba mudaliigas ja mehed peaks jooksma. Või nohh vaheluduse ja uudsuse mõtes tegema temaga paar korda seksi. Kehvapoolne see on aga nohh uus ja värske. Aga sisi tuleb joosta. Pikalt ja kiirelt joosta.
Minu arvates on ühest suhtest otse teise hüppamine ebanormaalne. Kui inimene tuleb pikast suhtest, siis võiks just 2-3 aastat üksi olla, oma elu korda sättida ka elsist üle saada. Siis alles uuesti ringi vaatama hakata ja kaaslane otsida. Sinu loogika järgi on selleks ajaks mudaliiga käes ja polegi mõtet enam kedagi otsida?
Kui aga keskealine naine on 2.3 aastat üksi olnud on ta juba mudaliigas ja mehed peaks jooksma. Või nohh vaheluduse ja uudsuse mõtes tegema temaga paar korda seksi. Kehvapoolne see on aga nohh uus ja värske. Aga sisi tuleb joosta. Pikalt ja kiirelt joosta.
Minu arvates on ühest suhtest otse teise hüppamine ebanormaalne. Kui inimene tuleb pikast suhtest, siis võiks just 2-3 aastat üksi olla, oma elu korda sättida ka elsist üle saada. Siis alles uuesti ringi vaatama hakata ja kaaslane otsida. Sinu loogika järgi on selleks ajaks mudaliiga käes ja polegi mõtet enam kedagi otsida?
Õpi lugema. Justnimelt ei peeta mingit vahet. Vaid hakatakse erinevate meestega "kodu" mängima ja seksi tegema. Lootes, et iga vend kes tema kallal askeldab jätab ta endale päriseks. Aga ei jäta