Mis kompleksist sa koguaeg sogad? Sul pole lihtsalt ei maitset ega võimalusi.Külaline kirjutas: ↑12 Nov 2024 20:43On küll laminaati ka. Mul laminaadi kompleksi pole. Sul on?
Sa ilmselt tahad teada, et kas nahast jalanõusid pole?
Mul praegu jalatsiteks tossud. Mul seda kompkeksi pole, et peavad nahast jalanõud olema.
Mida peate raha raiskamiseks?
-
Külaline
-
Külaline
Ei ole, mul on 16 aastat noorem mees, mis teil, konnad, vastu panna on?
-
Külaline
Pihtasaanud jälle kaagutamas
-
Külaline
ok? suur saavutus sinu arust
-
Külaline
No kui ei ole mis siis, savi ju.Külaline kirjutas: ↑12 Nov 2024 20:55Mis kompleksist sa koguaeg sogad? Sul pole lihtsalt ei maitset ega võimalusi.Külaline kirjutas: ↑12 Nov 2024 20:43On küll laminaati ka. Mul laminaadi kompleksi pole. Sul on?Külaline kirjutas: ↑12 Nov 2024 20:29
Äkki kannad ka kunstnahast jalanõusid ning kodus põrandal on laminaat.
Sa ilmselt tahad teada, et kas nahast jalanõusid pole?
Mul praegu jalatsiteks tossud. Mul seda kompkeksi pole, et peavad nahast jalanõud olema.
-
Külaline
Mingi loll trollib. Mul, autonaisel, pole 16 aastat nooremat meest.
-
Külaline
Mina olen ka autonaine. Minu auto maksab 130 000 ja mul on 16 aastat noorem mees. Aastas sõidan 25 000 km. Nii konnad, millega vastate?
-
Külaline
Sa oled loll ja kade mees, mitte autonaine.
-
Külaline
Seda ma arvasin, mind te juba ei ületa. Ma oma kinnisvarast ei ole veel pajatama asunud...
-
Külaline
Egasu sellest pimedast üürikorterist pärapõrgu kolhoosimajas midagi jutustada vast polegi.
-
Külaline
Mul sellist kompleksi pole, et peaks teistele meeldima.Külaline kirjutas: ↑12 Nov 2024 20:55 Mis kompleksist sa koguaeg sogad? Sul pole lihtsalt ei maitset ega võimalusi.
Ühe toa laudpõrandale panin ka ilusa laminaadi.
-
Külaline
Eralennuki või helikopteri omanikud on vist sinu jaoks veel väga suures kompleksis?
Mõttetu pläma.
-
Külaline
Mul seda kompleksi pole, et kellelgi on lennuk või kopter, või mõni muu auto.Külaline kirjutas: ↑12 Nov 2024 21:15 Eralennuki või helikopteri omanikud on vist sinu jaoks veel väga suures kompleksis?![]()
Mõttetu pläma.
Sul jällegi on, kui kellelgi on laminaat või dacia.
-
Külaline
Emaarmastuseta kasvanud inimese juttKülaline kirjutas: ↑12 Nov 2024 21:15Eralennuki või helikopteri omanikud on vist sinu jaoks veel väga suures kompleksis?![]()
Mõttetu pläma.
-
Külaline
Vana oled. Kui mul oleks 16 aastat noorem “mees” oleks see seadusega vastuolis
-
Külaline
Lugemispuudeline.Külaline kirjutas: ↑12 Nov 2024 21:22Mul seda kompleksi pole, et kellelgi on lennuk või kopter, või mõni muu auto.Külaline kirjutas: ↑12 Nov 2024 21:15 Eralennuki või helikopteri omanikud on vist sinu jaoks veel väga suures kompleksis?![]()
Mõttetu pläma.
Sul jällegi on, kui kellelgi on laminaat või dacia.
-
Külaline
Mul seda kompleksi pole, et peaks halvustama.Külaline kirjutas: ↑12 Nov 2024 21:33 Lugemispuudeline.
-
Külaline
35 km päevas ei ole võimalik mingist maanteesõidust rääkida ometi. See pole veel sõitma hakkaminegi.Külaline kirjutas: ↑12 Nov 2024 19:03Ei sõida elus mingi Daciaga. Enamik ongi maanteesõit.kasutaja kirjutas: ↑12 Nov 2024 17:26Olgu siis. Milleks selle jaoks 100000 € auto osta, linnas 35km päevas kõlbab daatsia ka. Maanteesõite selline seisev auto ilmselgelt ei tee, aga just seal on olulised auto vanus ja kaasaegsus ( st kaasaegsed parameetrid, millest auto hind koosneb).Külaline kirjutas: ↑12 Nov 2024 16:39
Minugi poolest käi see maa jala. Mina mitte. 35 km päevas on isegi väga suur maa mu meelest.
-
Külaline
Taas sajab laia valget lund
Seda oligi arvata,
et lumi salaja hakkab sadama.
Jõuluimed tasapisi kohale jõudma,
hingest ei saa ju rõõmul lasta minna.
Imeline jõuluaeg on ja jääb
meie juurde nüüd iga päev.
Jõuluaega hoiavad taevased väed,
palju imesid veel tulemas näed.
Jõuluajal kallikesel
imed hakkavad sündima,
sündima ja tulema,
meie keskel olema.
— Lilia Järv
Seda oligi arvata,
et lumi salaja hakkab sadama.
Jõuluimed tasapisi kohale jõudma,
hingest ei saa ju rõõmul lasta minna.
Imeline jõuluaeg on ja jääb
meie juurde nüüd iga päev.
Jõuluaega hoiavad taevased väed,
palju imesid veel tulemas näed.
Jõuluajal kallikesel
imed hakkavad sündima,
sündima ja tulema,
meie keskel olema.
— Lilia Järv
-
Külaline
Ma ei arvusta, aga südamest soovitan seda mitte teha. Usu, mul on sinust selles teemas palju suuremad teadmised ja kogemused.Külaline kirjutas: ↑11 Nov 2024 21:31Ei võta, ei tagasta.Külaline kirjutas: ↑11 Nov 2024 21:20Sa vähe vales teema ei ole või?
Mida teeb multimiljonär "Mida peate raha raiskamiseks?" teemas? Sinu jaoks ei tohiks mitte miski raiskamine tunduda, sest sul on ju kõigeks raha![]()
![]()
![]()
Liisingutöötajana ütlen, et üks kõige ebarentaablim tegu on liisinguauto pärast kasutusrendi lõppemist tagastada. See on lihtsalt nii üliebakasulik diil. Ükski vähegi majanduslikult mõtlev inimene seda ei teeks.
Pealegi, multimiljonär võtab liisingut? Milleks?
Inimesed, kelle ettevõttega see sobib, seda teevad.
Kes oled sina, et seda arvustada?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist