Teie elementasrsed ilurutiinid
-
Külaline
Teie elementasrsed ilurutiinid
Kuidas näevad välja teie elementaarsed ilurutiinid?
Maniküür pedi teatava regulaarsusega, hammaste valgendamine, kulmude modelleerimine, kunstripsmed?
Maniküür pedi teatava regulaarsusega, hammaste valgendamine, kulmude modelleerimine, kunstripsmed?
-
Külaline
Pediküür (et suveks poleks kabjad all), maniküür, kulmude kitkumine, juuste värvimine. Karvu ajan ka suhtkoht regulaarselt. Üsna low maintenance. Hammaste ja juuksepesu vast ei pea kirja panema, kuigi needki on regulaarsed ja elementaarsed 
-
Hüpuk
Eesti keele seletav sõnaraamat:
rutiin1 ‹-i 21› ‹s› Sõnaveeb
juurdunud harjumus, üksluine korduvus. Tuim, kivinenud rutiin. Mõtlemise, kommete, käsitlusviisi rutiin. Rutiin töös, kunstis, elukorralduses. Rutiini langema, vajuma, kalduma. Abielu ei tohi rutiiniks muutuda. Argipäev möödub monotoonses rutiinis. Laulja esitas paar aariat tuntud rutiiniga. Näitleja peab vältima rutiini. Tekkinud rutiini on raske murda, ületada. Puhkuse ajal rebis end igapäevasest rutiinist lahti. Noored võitlevad rutiini vastu. Märkan, et temast on saanud rutiini ori.
Muid tähendusi sel sõnal eesti keeles ei ole. Värdkeelend "ilurutiin" tähendaks, et ilu on muutunud tuimaks, üksluiseks, korduvaks, monotoonseks. Mis iseenesest on ju sõna "ilu" tähenduse vastand. Sellist asja küll oma välimuse puhul elementaarseks pidada ei sooviks. Õnneks sellist sõna pole päriselt olemas.
Iluprotseduurid on see, mille kohta teada tahad.
juurdunud harjumus, üksluine korduvus. Tuim, kivinenud rutiin. Mõtlemise, kommete, käsitlusviisi rutiin. Rutiin töös, kunstis, elukorralduses. Rutiini langema, vajuma, kalduma. Abielu ei tohi rutiiniks muutuda. Argipäev möödub monotoonses rutiinis. Laulja esitas paar aariat tuntud rutiiniga. Näitleja peab vältima rutiini. Tekkinud rutiini on raske murda, ületada. Puhkuse ajal rebis end igapäevasest rutiinist lahti. Noored võitlevad rutiini vastu. Märkan, et temast on saanud rutiini ori.
Muid tähendusi sel sõnal eesti keeles ei ole. Värdkeelend "ilurutiin" tähendaks, et ilu on muutunud tuimaks, üksluiseks, korduvaks, monotoonseks. Mis iseenesest on ju sõna "ilu" tähenduse vastand. Sellist asja küll oma välimuse puhul elementaarseks pidada ei sooviks. Õnneks sellist sõna pole päriselt olemas.
-
Külaline
Rutiin sobibki väga hästi. Üldse ei viitsi, aga teed ikka. Nagu hammaste pesu, peab noh.Hüpuk kirjutas: ↑19 Juun 2024 19:31 Eesti keele seletav sõnaraamat:
-
Külaline
Juuksuris käin regulaarselt. Peduküüri ja varbaküünte lakkimisega saan ise hakkama. Meeldivad lakitud varbaküüned, eriti suvel.
Kulme kitkun ise, ei värvi keemiliselt vaid vajadusel kulmupliiatsiga. Ripsmeid lasen suviti keemiliselt värvida. Muud ei tee.
Mingeid muid iluprotseduure peale hambapesu ja näo-keha kreemitamise ma ei tee. Ei näe vajadust. Ahjaa, karvad ajan ära kaenla alt ja säärtelt, samuti bikiinipiirkonnast.
Minu arvates see on küllaltki piisav, et hoolitsetud välja näha.
Kulme kitkun ise, ei värvi keemiliselt vaid vajadusel kulmupliiatsiga. Ripsmeid lasen suviti keemiliselt värvida. Muud ei tee.
Mingeid muid iluprotseduure peale hambapesu ja näo-keha kreemitamise ma ei tee. Ei näe vajadust. Ahjaa, karvad ajan ära kaenla alt ja säärtelt, samuti bikiinipiirkonnast.
Minu arvates see on küllaltki piisav, et hoolitsetud välja näha.
-
Külaline
Kutsun ilurutiiniks edasi, tänan. Iluprotseduur seostub mul teenusepakkujate poolt osutatud teenustega, ilurutiin on inimese üldine rutiin mida ta ise teeb või outsourcib. Keel muutub ajas, piisavalt palju sõna kasutatakse tehakse korrektuurid lõpuks.Hüpuk kirjutas: ↑19 Juun 2024 19:31 Eesti keele seletav sõnaraamat:
-
Külaline
- Käin 3 kuni 4 korda aastas juuksuris. Mõnikord vahepeal toonin ise.
- Paar korda aastas pediküüris, kui ise jalad käest ära lasknud. Enne suve või reisi.
- Maniküüris ei käi kunagi.
- 2 korda aastas käin massaazhis, siis kui selg väga hakkab valutama.
- ostsin IPL masina, tundub, et säärtel karvukasv küll vähem, aga kaenla alla eriti ei mõju. Kaalun teha paar sessiooni laserit, aga kahtlen. iseenesest IPL ka väga ei taha teha, kes teab, kuidas mõjub. Võib olla lõpetan IPLi ja ei tee laserit ka, epileerin edasi.
- kosmeetikus ei käi, arvan, et et efekti näha peaks seda min 1x kuus tegema. Kasutan kodus nt vitamiin Cd, retinoidi-retinooli, niatsiamiidi (niaciamide), the ordinarylt, koorin mõnikord, mõnikord teen maski. Kaootiliselt, kui meelde tulen.
- paar korda olen kulmu vahele teinud botoksit.
Naine, 45 a.
- Paar korda aastas pediküüris, kui ise jalad käest ära lasknud. Enne suve või reisi.
- Maniküüris ei käi kunagi.
- 2 korda aastas käin massaazhis, siis kui selg väga hakkab valutama.
- ostsin IPL masina, tundub, et säärtel karvukasv küll vähem, aga kaenla alla eriti ei mõju. Kaalun teha paar sessiooni laserit, aga kahtlen. iseenesest IPL ka väga ei taha teha, kes teab, kuidas mõjub. Võib olla lõpetan IPLi ja ei tee laserit ka, epileerin edasi.
- kosmeetikus ei käi, arvan, et et efekti näha peaks seda min 1x kuus tegema. Kasutan kodus nt vitamiin Cd, retinoidi-retinooli, niatsiamiidi (niaciamide), the ordinarylt, koorin mõnikord, mõnikord teen maski. Kaootiliselt, kui meelde tulen.
- paar korda olen kulmu vahele teinud botoksit.
Naine, 45 a.
-
Külaline
Miks maniküüriks peetakse tasulises teenuses käimist? Ma iga nädal ise viilin küüned, poleerin, lõikan nahad, riivin kannad. See polegi maniküür-pediküür? Loomulikult igapäevane kreemitamine.
-
Külaline
Juuksur-värvimine ja lõikus iga 6 nädala tagant. Maniküüris iga 4 nädala tagant, pediküüris iga 5 nädala tagant. Depilatsioonis ja kulme värvimas 6 nädala tagant. Massazis umbes 6 korda aastas. Botox 3 korda aastas. Täitesüstid 3 korda aastas. LPG massaaž 10 korda aastas. Vanus 53.
-
Külaline
Pidasingi silmas, et teen maniküüri ise kodus. Geellakke ei kasuta, küüned lühikesed ja neutraalse heleda lakiga. Pediküüri enamasti teen ka ise, aga mõnikord lähen tasulisse teenusesseKülaline kirjutas: ↑20 Juun 2024 08:16 Miks maniküüriks peetakse tasulises teenuses käimist? Ma iga nädal ise viilin küüned, poleerin, lõikan nahad, riivin kannad. See polegi maniküür-pediküür? Loomulikult igapäevane kreemitamine.
-
Külaline
Ja kuidas näevad välja sinu enda elementaarsed ilurutiinid või -tegevused?Külaline kirjutas: ↑19 Juun 2024 16:04 Kuidas näevad välja teie elementaarsed ilurutiinid?
-
Külaline
Kulmude värvimine - kui tuju tuleb, maniküür kui tuju tuleb, blackhead plaastrid, juuksemask 1x nädalas, pediküür - kui tuju tuleb, juuste otste lõikus - 2x aastasKülaline kirjutas: ↑20 Juun 2024 13:42Ja kuidas näevad välja sinu enda elementaarsed ilurutiinid või -tegevused?Külaline kirjutas: ↑19 Juun 2024 16:04 Kuidas näevad välja teie elementaarsed ilurutiinid?
-
Külaline
Mis seal nii palju süstida on siis? Täitesüst peaks aasta aega vähemalt mõjuma, isegi botoxit ei soovitata rohkem kui iga kuue kuu tagant teha.Täitesüstid 3 korda aastas.
-
Külaline
Kas sul juuksemaskist on miskit kasu ka? Olen proovinud mitmeid tooteid ja mitte mingit vahet pole märgata. Täiesti maha visatud raha.Külaline kirjutas: ↑20 Juun 2024 13:46
Kulmude värvimine - kui tuju tuleb, maniküür kui tuju tuleb, blackhead plaastrid, juuksemask 1x nädalas,
-
Külaline
No mis tooteid täpselt? Ja kuidas kasutad? Tõmbad maskise käega korra üle läbimärgade juuste ja kõik?Külaline kirjutas: ↑20 Juun 2024 23:32Kas sul juuksemaskist on miskit kasu ka? Olen proovinud mitmeid tooteid ja mitte mingit vahet pole märgata. Täiesti maha visatud raha.Külaline kirjutas: ↑20 Juun 2024 13:46
Kulmude värvimine - kui tuju tuleb, maniküür kui tuju tuleb, blackhead plaastrid, juuksemask 1x nädalas,
-
Külaline
Toonivad maskid annavad kerge läike, niisutavad maskid teevad juuksed pehmemaks ja vähem pusasid. 15 min hoida keskmiseltKülaline kirjutas: ↑20 Juun 2024 23:32Kas sul juuksemaskist on miskit kasu ka? Olen proovinud mitmeid tooteid ja mitte mingit vahet pole märgata. Täiesti maha visatud raha.Külaline kirjutas: ↑20 Juun 2024 13:46
Täitesüste tehakse eeldatavasti näo erinevatesse piirkondadesse, mitte 3x ühte ja samasse kohta.Külaline kirjutas: ↑20 Juun 2024 16:14Mis seal nii palju süstida on siis? Täitesüst peaks aasta aega vähemalt mõjuma, isegi botoxit ei soovitata rohkem kui iga kuue kuu tagant teha.Täitesüstid 3 korda aastas.
-
Külaline
Olen kasutanud erinevaid. Odavatest Rich ja L'oreal, kallimatest Maria Nila ja Rituals näiteks. Mitte ükski neist toodetest ei jätnud märgatavat jälge. Rich jättis juustesse ainult kohutavalt tugeva lõhna, aga takused olid nad ikkagi.Külaline kirjutas: ↑21 Juun 2024 08:32No mis tooteid täpselt? Ja kuidas kasutad? Tõmbad maskise käega korra üle läbimärgade juuste ja kõik?Külaline kirjutas: ↑20 Juun 2024 23:32Kas sul juuksemaskist on miskit kasu ka? Olen proovinud mitmeid tooteid ja mitte mingit vahet pole märgata. Täiesti maha visatud raha.Külaline kirjutas: ↑20 Juun 2024 13:46
Juuksuris käin juuri värvimas keskmiselt iga kuu, vahel ka harvemini.
Kulmud on õnneks püsimeik, nendega nägin ikka aastaid vaeva ja kulutasin raha, nüüd see mure murtud.
Kui lähen kodust välja, kontorisse tööle näiteks, kerge meik.
Küüned, varbad, hoolitsen ja lakin ise, raseerimisega ka saan ise hakkama.
Täitesüstid ja botox vastavalt vajadusele, mitu korda aastas.
Kulmud on õnneks püsimeik, nendega nägin ikka aastaid vaeva ja kulutasin raha, nüüd see mure murtud.
Kui lähen kodust välja, kontorisse tööle näiteks, kerge meik.
Küüned, varbad, hoolitsen ja lakin ise, raseerimisega ka saan ise hakkama.
Täitesüstid ja botox vastavalt vajadusele, mitu korda aastas.
-
Brb
Ei ole erilist vahet, 90% maskid on teinud sarnase tulemuse.Külaline kirjutas: ↑21 Juun 2024 22:55Olen kasutanud erinevaid. Odavatest Rich ja L'oreal, kallimatest Maria Nila ja Rituals näiteks. Mitte ükski neist toodetest ei jätnud märgatavat jälge. Rich jättis juustesse ainult kohutavalt tugeva lõhna, aga takused olid nad ikkagi.Külaline kirjutas: ↑21 Juun 2024 08:32No mis tooteid täpselt? Ja kuidas kasutad? Tõmbad maskise käega korra üle läbimärgade juuste ja kõik?Külaline kirjutas: ↑20 Juun 2024 23:32
Kas sul juuksemaskist on miskit kasu ka? Olen proovinud mitmeid tooteid ja mitte mingit vahet pole märgata. Täiesti maha visatud raha.
Four reasons brändi palsamid ja maskid on jätnud kõige pehmemaks. Suurt vahet ei ole täheldanud odavamatel ja kallimatel maskidel, hind ja lõhn on erinevad. Odavad supermarketi maskid vaat et paremadki olnud tavaliselt
Šampoon -> palsam 5-10 min -> mask 10-15 min, loputus.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 1 külaline