FROM

käsitöö, kunst, raamatud jm
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 29 Okt 2024 17:50 Mulle väga meeldis. Ei peagi kohe kõike kandikul ette tooma. Isegi Agatha Christie'l oli lõpplahendus alles viimasel leheküljel. Just see teadmatus ja saladused ongi põnev.
Mulle ka meeldib, ja tõepoolest ei ole võimalik teha seriaali nii, et kõik vastused kohe kätte antakse. Peabki natuke venitama, aga minu jaoks From ei ole igavaks venitatud.

Keegi siin soovitas The Penguini… mulle ei meeldi. Visuaalselt on tõesti super, aga kõik see Gotham City/Batmani teema on minu jaoks jube igav. Mees vaatab mul huviga, aga mina loobusin peale 3. osa. Õnneks on miniseriaal ja rohkem hooaegu ei tule.
Külaline

8 osa vaadatud, nii halvaks ei saa ometi ükski seriaal minna, aga saab.
Külaline

Minu arust ei ole muidu halb, aga mulle üldse ei meeldi Victor. Saan aru, et mingit alaarenenud tüüpi on raske mängida, aga sellel näitlejal see kohe kuidagi ei õnnestu. Ilmselt Victori storyline on oluline ja viib kusagile, aga siiani on küll mõttetu olnud ja tahaks ise ta nende olendite kätte visata. Aga olendid on ka nüüd valivaks muutunud, kõiki enam ei tapagi :roll:
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Nov 2024 23:59 Minu arust ei ole muidu halb, aga mulle üldse ei meeldi Victor. Saan aru, et mingit alaarenenud tüüpi on raske mängida, aga sellel näitlejal see kohe kuidagi ei õnnestu. Ilmselt Victori storyline on oluline ja viib kusagile, aga siiani on küll mõttetu olnud ja tahaks ise ta nende olendite kätte visata. Aga olendid on ka nüüd valivaks muutunud, kõiki enam ei tapagi :roll:
Viktor oli seal algusest peale lapsena, tema karakter on hästi valitud, ta mängib oma rolli täitsa hästi välja. Aga mis on probleem? Probleem on selles kui esimene hooaeg andis sellise horror spektri välja, siis 3 hooaeg on muutunud kodus ja võõrsil eks. Imdb nad kirjutavad kõik sama, seriaalis ei ole enam sisu, näitlejad isegi enam ei näitle. Samas kunagi kui Lost oli, siis ka see vajus mingist hooajast ära, 2 hooaega oli veidrat jama ja siis tehti viimane hooaeg mis otsad kokku tõmbas, see oli ka rips raps kõik. Tundub ka siin, soovitakse lugu pikendada kuigi sisu selleks ei ole.
Külaline

Kui sa oleks Losti seriaali vaadanud, siis ka Lostis juhtus alguses hulle asju, kuidas jääkarud ründasid jne. Siis edasi selges, et need kõik oli saarele jäänud inimeste hirmud, tegelikult ei olnudki seal jääkarusid ega midagi. Põnevuse nimel oli sinna tehtud mees kes pidi punkris teatud ajal kella vajutama ja siis olid toodud teemasse "teised". Ka from on ehitatud sellele loogikale, kõik mida näevad ja tajuvad on nende kõikide personaalsed hirmud. Kes näeb kadunud lapsi, sest ta kaotas ise lapse jne. Kes näeb müsteerilisi märke jne. Kes näeb lapselikke õudusi nagu Viktor näeb. Kui see seriaal vaatajad kaotab, siis tehakse kiirelt harakiri, kritseldatakse mingi lõpp kokku nagu Lostis kus kaks last mängisid liivakastis, üks oli hea ja teine paha (nagu kunagi oli arvutimäng Monkey Island) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Nov 2024 00:23 Kui sa oleks Losti seriaali vaadanud, siis ka Lostis juhtus alguses hulle asju, kuidas jääkarud ründasid jne. Siis edasi selges, et need kõik oli saarele jäänud inimeste hirmud, tegelikult ei olnudki seal jääkarusid ega midagi. Põnevuse nimel oli sinna tehtud mees kes pidi punkris teatud ajal kella vajutama ja siis olid toodud teemasse "teised". Ka from on ehitatud sellele loogikale, kõik mida näevad ja tajuvad on nende kõikide personaalsed hirmud. Kes näeb kadunud lapsi, sest ta kaotas ise lapse jne. Kes näeb müsteerilisi märke jne. Kes näeb lapselikke õudusi nagu Viktor näeb. Kui see seriaal vaatajad kaotab, siis tehakse kiirelt harakiri, kritseldatakse mingi lõpp kokku nagu Lostis kus kaks last mängisid liivakastis, üks oli hea ja teine paha (nagu kunagi oli arvutimäng Monkey Island) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jääkarud "Lostis" olid päriselt, mitte hallutsinatsioonid. Nendega tehti katseid. Isegi puurid olid ju, kus pärast Sawyerit ja Kate'i hoiti. Ja punkris vajutati nuppu mitte põnevuse pärast, vaid sellepärast, et hoida ära elektromagnetilise energia koondumist ja plahvatust. Mis hiljem toimuski, kui Locke takistas nuppu vajutamast. Ja mingit liivakasti seal loomulikult ka ei olnud.

FROMis on samuti kõik, mida nähakse, päriselt. Selle vahega, et see, mida nähakse, ei ole alati samas ajas kui see, kes seda näeb. Minu arust on mõlemad väga nauditavad sarjad.
Külaline

Kogu Losti seriaal oli fiktsioon, sest nad kõik olid surnud, lennuk kukkus alla. Selleks, et seriaal oleks müstiline ja põnev, siis loodi sinna Dharma teadusasutus jne süsteemid, kuni viimane hooaeg läks üldse jumala ja siis langenud ingli omavaheliseks mõõduvõtuks. Lost kui ha From seriaal on ehitatud ülesse inimeste omavahelisele suhtlusele, see täidab või täitis ka Losti puhus suurema osa ekraaniajast.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Nov 2024 13:46 Kogu Losti seriaal oli fiktsioon, sest nad kõik olid surnud, lennuk kukkus alla. Selleks, et seriaal oleks müstiline ja põnev, siis loodi sinna Dharma teadusasutus jne süsteemid, kuni viimane hooaeg läks üldse jumala ja siis langenud ingli omavaheliseks mõõduvõtuks. Lost kui ha From seriaal on ehitatud ülesse inimeste omavahelisele suhtlusele, see täidab või täitis ka Losti puhus suurema osa ekraaniajast.
Kõik olid elus seal "Lostis". Sellest on sarja tegijad sadu kordi meedias ka ise rääkinud, lisaks öeldakse see ka sarjas välja.
Külaline

Sul ikka raske leppida erineva arvamusega. Saar oli teises dimensioonis, kus kaks venda mängisid mängu "hea ja halb". Inimesed saarel olid lihtsalt nagu arvutimängus on mingid asjad. Kui seriaal oleks alustatud viimasest hooajast, siis poleks keegi seda vaadanud. Selleks tuli esimeste hooaegadega mingi põnev sisu luua ja eksitada vaatajaid.
Külaline

Losti seriaali scripti kirjutati mitu korda ringi. Seriaal algas lennuki kukkumisega merre ja seal ei olnud ellujääjaid kuni osa saarele ujusid, kõik ei pääsenud, osa jäidki surnuks. Seriaal algas ühtemoodi, siis kirjutati script ringi seriaali venitamiseks, üks hooaeg oli täiesti "teiste" teemal, mitu hooaega venitati enne kui seriaal loogiliseks tagasi läks.
Külaline

JACK: Sina... kas sa oled tõeline?
CHRISTIAN: Ma peaksin seda lootma. Jah, ma olen tõeline. Sa oled tõeline, kõik, mis sinuga kunagi juhtunud on, on tõeline. Kõik need inimesed kirikus ... nad on ka tõelised.
JACK: Nad kõik on... nad on kõik surnud?
KRISTLANE: Kõik surevad millalgi, kiddo. Mõned neist enne sind, mõned... kaua pärast sind.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Semrush [Bot] ja 1 külaline