Kas vaktsineerite end sügiseti gripi ja koroona vastu?

sh kaaluga seotud teemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Uitaja889 kirjutas: 11 Nov 2024 19:53 Gripi vastu jah, kogu pere vaktsineeritud. Covidi vastu pole viimased 2 aastat teinud, kõrghooajal tookord sai kolm toosi tehtud.
Kolm toosi... 😂
Külaline

Koroonat alles põdesin 1 kuu tagasi, gripi vastu on eelmisest gripihooajast ravim (kui lapsed olid gripis ja meile kirjutati ka välja, aga vaja ei läinud) olemas, seega sel aastal ei tee kumbagi. Mees teeb mõlemad, vanemad tegid ka vist midagi, sest neil kaasuvad haigused ja vanus.
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Egalitaar »

ei
Külaline

Jah gripivaktsiini tegin. Kuidas nii kindlalt teate, et pole põdenud? Arst ju koju ei tule diagnoosi panema. Mina küll ei tea, aeg-ajalt palavaliku köha-nohuga ikka olen haige olnud, aga õnneks töö juures on võimalik võtta ka ilma arstitõendita teatud arv haiguspäevi. Tont seda teab, kas oli gripp või mitte.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Okt 2024 20:00 Teen koroonavaktsiini. Gripi vastu on ravim olemas, seepärast seda vaktsiini ei tee.
Gripi viirusvastase raviga peab alustama hiljemalt 2 ööpäeva jooksul alates kaebuste tekkimisest. Sellest küsimus, et kuidas sa nii täpselt tead, et sul on nüüd gripp?
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Nov 2024 13:52
Külaline kirjutas: 01 Okt 2024 20:00 Teen koroonavaktsiini. Gripi vastu on ravim olemas, seepärast seda vaktsiini ei tee.
Gripi viirusvastase raviga peab alustama hiljemalt 2 ööpäeva jooksul alates kaebuste tekkimisest. Sellest küsimus, et kuidas sa nii täpselt tead, et sul on nüüd gripp?
No nüüd on apteegis gripitestid ka. Ma ostsin lapsele koroonatesti, aga seal oli gripi omad ka küljes ja tuli välja, et hoopis A tüveline gripp oli.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Nov 2024 13:53

Testid on apteegis!
Külaline

Ma ei saa sellest mõttest üldse aru, et ei vaktsineeri kuna ravim olemas. Vaktsiini võimalikud kõrvaltoimed on nohu võrreldes olsetamiviiri kõrvaltoimetega, lisaks ravim lihtsalt kergendab veidi haiguse kulgu ning heal juhul vähendab veidi põdemisaega ja sedagi vaid juhul kui alustada raviga koheselt.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist