Nutikell lapsele

köök, kodu korrashoid ja aed
Vasta
Nutimuti

Nutikell lapsele

Postitus Postitas Nutimuti »

Meie peres kellelgi nutikella pole, aga nüüd 8-a laps tahab jõuludeks. Sooviksin natuke nõu ja kogemusi.
Mille poolest erineb laste nutikell täiskasvanute omast?
Milleks teie lapsed oma nutikella kõige rohkem kasutavad?
Kas tavaline sim-kaart käib sisse, st see on pmst telefon?
Kas kõik kellad saab ühendada kõikide telefonidega?Meil on ainult androiditelefonid peres.
Kust te oma nutikella ostsite, kas mõnest kohalikust elektroonikapoest või nt hoopis Amazonist hiinaka? Minu laps on üsna kiire tüdinema ja ma mingit väga kallist ei soovi talle esimeseks osta. Võib juhtuda, et mõne kuu pärast on see hoopis mulle edasi annetatud.
Millele veel peaks valimisel tähelepanu pöörama?

Tänan nõuannete eest!
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Nutimuti kirjutas: 08 Nov 2024 18:33 Meie peres kellelgi nutikella pole, aga nüüd 8-a laps tahab jõuludeks. Sooviksin natuke nõu ja kogemusi.
Kas kõik kellad saab ühendada kõikide telefonidega?Meil on ainult androiditelefonid peres.
Kust te oma nutikella ostsite, kas mõnest kohalikust elektroonikapoest või nt hoopis Amazonist hiinaka? Minu laps on üsna kiire tüdinema ja ma mingit väga kallist ei soovi talle esimeseks osta. Võib juhtuda, et mõne kuu pärast on see hoopis mulle edasi annetatud.

Tänan nõuannete eest!
Eks oleneb funktsioonide vajadusest.

Mul palju tuttavad kasutavad Xplora kella. Sellel käib sim sisse. Ühendub androididega ja põhiline funktsioon ongi helistamine ja lapse asukoha nähemine. See hea neile, kes veel telefoni algklassilapsele ei taha või ei usalda. Küll aga on see üsna kobakas käe peal(minu arvates). Kui mul poiss kooli läks, käisime proovimas ja tema ütles, et liiga suur ja ebamugav käe peal.
Külaline

Aga milleks su laps seda tahab? Tema ju peaks teadma, mida ta sellega teha tahab, sellest tulenevalt pead ka kella otsima. Muidu on nii, et ostad talle mingi, mida ise arvad, et on ok, ja siis tuleb pärast välja, et lapsel ei ole seal üldse neid funktsioone, mida tema sealt leida lootis ja nuttu kui palju.
Külaline

Soovitan minna poodidesse kohapeale vaatama, mõned tõesti väga kobakad lapse randmele. Alguses valisime ka piltide järgi xplora aga käisime kohapeal vaatamas ja jäi siiski valikusse iwatch, mis ühendub iphonega. Vaja oli ka e-simi kõnede-smside jaoks ehk siis mingit eraldi sim-kaarti ei tule. Hetkel pool aastat kasutusel olnud ja väga palju abi sellest- lokatsiooni jälgimine, ühenduses saab olla ilma telefonita, mida kooli väga ei taheta lubada jne.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Nov 2024 19:58 Soovitan minna poodidesse kohapeale vaatama, mõned tõesti väga kobakad lapse randmele. Alguses valisime ka piltide järgi xplora aga käisime kohapeal vaatamas ja jäi siiski valikusse iwatch, mis ühendub iphonega. Vaja oli ka e-simi kõnede-smside jaoks ehk siis mingit eraldi sim-kaarti ei tule. Hetkel pool aastat kasutusel olnud ja väga palju abi sellest- lokatsiooni jälgimine, ühenduses saab olla ilma telefonita, mida kooli väga ei taheta lubada jne.
Telefoniga on ka see jama, et see tihtipeale jääb peale koolipäeva hääletule või kaob üldse kotipõhja sügavustesse ja vb ka tühja akuga. Mitte küll kõigil. Oleneb muidugi lapsest
cat
Kontakt:

Postitus Postitas cat »

Aliexpressis on müügil nutikellad lastele.Aga et lapse kell oleks ühendatud veel telefoniga on muidugi mõttetus, eriti veel 8 aastasele lapsele.Mul sõber ostis 600 eurose Garmin nutikella ja ma ei kuule teada üldse kui talle helistan. Ehk siis side kella ja telefoni vahel on väga vilets, seega täiesti kasutu funktsioon.
Külaline

cat kirjutas: 09 Nov 2024 01:32 Aliexpressis on müügil nutikellad lastele.Aga et lapse kell oleks ühendatud veel telefoniga on muidugi mõttetus, eriti veel 8 aastasele lapsele.Mul sõber ostis 600 eurose Garmin nutikella ja ma ei kuule teada üldse kui talle helistan. Ehk siis side kella ja telefoni vahel on väga vilets, seega täiesti kasutu funktsioon.
Ilmselt oleneb kellast siis? Meil kasutusel apple watch, mis oli poole soodsam ning sellega oleme ilusti lapsega septembri algusest kõik kõned teinud, kui ta koolis- tema kuuleb, mina kuulen, mingeid probleeme pole seni olnud.
Külaline

Teemaalgataja võiks alustuseks uurida lapse klassijuhatajalt, kas helistamist võimaldavad nutikellad üldse on tema lapse koolides lubatud. oSades koolids tuleb ka nutikellad panna hommikul kooli tulles koos telefonidega kinnisesse kappi ja koolipäeva jooksul on nende mõlema kasutamine rangelt keelatud.
Põhjust on selleks andnud ka siinne foorum (kui Perekool), sest osad mammad avalikult tunnistanud, kuidas nad lapse nutikella kaudu tunde pealt kuulavad (ebaseaduslik jälitustegevus!) või kuidas last eksami või kontrolltöö ajal selle abil aidatud (spikerdamine ja kõrvalise abi kasutamine!)
Külaline

Nutimuti kirjutas: 08 Nov 2024 18:33 Meie peres kellelgi nutikella pole, aga nüüd 8-a laps tahab jõuludeks. Sooviksin natuke nõu ja kogemusi.

Tänan nõuannete eest!
Ta kindlasti sai selle mõtte oma sõpradelt. Kõige lihtsam on küsida lapselt, milline on lapse sõbrannal ja osta sama mudel. Muidu tõesti on pärast häda, et pole ikka see, mida lootis. Sest ega tema ka ei tea, et erinevatel nutikelladel on eri funktsioonid.
Külaline

Meil on apple nutikell. Ostsin vanemale lapsele, tema natukene aega kandis, sai siis nooremale lapsele, tema ka natukene kandis. Häda on ka selles, et koolis neid ei lubata kanda. Kodus laps ei kanna nagunii kella ja ega siis rohkem kohti kus seda kella kanda väga polegi. Kell vedeleb sahtlis.
Külaline

Meie koolis lubatakse kella kanda. Telefoni tal kaasas ei ole.
Me jaoks oli üks hea omadus, et suht raske on seda ära kaotada. Telefoni juba korra kaotas.
Ilma kellata kuhugi kodust välja minna ei tohi, alati olgu käel. Siis on alati teada, kus ta on, kas jõudis õigeks ajaks trenni, millise sõbra juures on, alati saab lapse kätte, ei ole hääletu ja kotipõhjas.
Me 9-aastasel polnud mingit vahet, mis funktsioonid tal veel on või milline on kellelgi teisel, isa otsustas oma soovide järgi.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline