aerosooli pudel,. milline prügikast?
-
Külaline
aerosooli pudel,. milline prügikast?
Mis prügisse sobib juukselaki pudel? On see pakend, või üldprügi? Üldprügi vist põletatakse, siis see plahvatab. Kui mu enda üldprügikast on päikese käes, siis võib see juba seal plahvatada? Jajah, kuidas ma varem elasin, ise ka mõtlen. Aga see sorteerimine on vahel keeruline, kui tahaks õigesti sorteerida.
-
Külaline
-
hmm
Paned kuhugi kappi või keldrisse hoiule. Kui KOV 2x aastas sinu kodu lähedal ohtlike jäätmete kogumise reidi korraldab, (tavaliselt L või P), siis võtad poole aasta jooksul kogunenud deoderandipudelid näppu ja annad üle. Võib ka ühekaupa kuhugi teise linna otsa ohtlike jäätmete kogumise punkti viia.
-
Külaline
Muretse omale koju naaskel ja tee pudelisse auk sisse. Sealt edasi on tegemist olmeprügiga. Ma teen matkagaasi balloonidega nii. Gaas peab täitsa otsas olema, siis tuleb korraks õrn ssss ja üldprügisse. Jäätmejaamad neid (matkagaase) väga ei armasta.
-
Külaline
Kas Eestis metalli ja plastikut siis eraldi ei sorteeritagi?Külaline kirjutas: ↑18 Juun 2024 11:18 Muretse omale koju naaskel ja tee pudelisse auk sisse. Sealt edasi on tegemist olmeprügiga.
-
Külaline
Jah, ikka panendiprügi on see, mitte ei löhe segaprügisse. Aga enne kui naaskliga sudima hakata, tuleb ikka gaas võimalikult palju välja lasta, et ohutu(m) oleks.
Minu kodu pole prügiladu, loomulikult läheb aerosoolipudel üldprügisse. On kogu aeg läinud ja läheb ka edaspidi.hmm kirjutas: ↑18 Juun 2024 10:37 Paned kuhugi kappi või keldrisse hoiule. Kui KOV 2x aastas sinu kodu lähedal ohtlike jäätmete kogumise reidi korraldab, (tavaliselt L või P), siis võtad poole aasta jooksul kogunenud deoderandipudelid näppu ja annad üle. Võib ka ühekaupa kuhugi teise linna otsa ohtlike jäätmete kogumise punkti viia.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline