Telefoni müügi töö
-
Külaline
Telefoni müügi töö
Kas keegi on tegelenud selle põlatud tööga ka? Kuidas on/oli? Mul tekkis vajadus lisatööks, mida kodust teha, aga olen palju negatiivset kuulnud selle kohta.
Kui palju seal üldse teenida on võimalik?
-
Külaline
No kuidas endale meeldib, kui keegi suvalisel ajal helistab ja hakkab mingit s.tta pähe määrima?
-
Külaline
Oleneb tootest või teenusest, mida müüakse. Ja loomulikult väga palju ka otsesest müüjast, kes sinuga räägib ja kui hästi ta seda oskab teha.Külaline kirjutas: ↑05 Nov 2024 22:22 No kuidas endale meeldib, kui keegi suvalisel ajal helistab ja hakkab mingit s.tta pähe määrima?
Eks suhelda võib ikka, ma kohe kõnet ei lõpeta. Mõni pakutav asi tundubki huvitav.
Olen ostnud telefonimüügist asju küll ja juba aastaid rahul olnud.
Tellisin ajakirja, mis tõesti väga meeldib, samuti
tahvelarvuti koos internetiga üsna hea hinnaga, tahvel töötab edukalt juba kuuendat aastat.
Vitamiine ja hallitusetõrjet tõesti ei soovi.
Mulle väga vähe helistatakse - mida siis tänapäeval üldse telefonitsi pakutakse?
-
Külaline
Eks vist ainult neile õnnestubki midagi müüa, kes suhelda soovivad. Eriti narr on muidugi siis kui suhelda tahavad, aga osta ikka mitte. Mina olen selles mõttes lihtne klient, ei lase neil oma müügijuttu rääkida. Nii kui aru saan, et müügimees, ütlen aitäh, head aega ja panen kõne ära. Aga tööna tundub väga masendav.
-
Külaline
Saad kõige raskemad kliendid, kui midagi maha müüd, siis teenid müügi pealt lisa, mingite vitamiinide pealt ainult 8 eurot. Kui vähe müüd, soovitavad nad sul lahkuda. Sõimata saad koguaeg, sõimata saad oma ülemustelt ka siis kui sa tehingut lukku ei pane, kõik kõned salvestatakse. Kui sul isegi õnnestub kliente ära rääkida, siis võib firma sinult need head kliendid ära võtta ja alustad jälle nullist või lähed minema. Käsundusleping.
Siis eetilisus, põhiliselt helistad pensionäridele ja üritad neile ebavajalikku pähe määrida, kuigi neil ei pruugi isegi raha olla. Pmst sa pead müüma kestvaid tellimusi, st isegi kui see õnnetu pensionär on hetkel nõus ostuga, et pähe määrijast vabaneda, siis saab ta iga kuu selle toote uuesti ja peab maksma, ise nad tavaliselt ei oska ka tellimust enam lõpetada. Üks asi on müüa ettevõtetele midagi, teine asi ära kasutada nõrkasid ja väeteid.
Nii palju kui olen seda teemat uurinud, siis väga vähesed on midagi ära müünud. Mõni on suutnud ühe päeva seda tööd teha ja selle tööga ei teeni praktiliselt midagi.
Siis eetilisus, põhiliselt helistad pensionäridele ja üritad neile ebavajalikku pähe määrida, kuigi neil ei pruugi isegi raha olla. Pmst sa pead müüma kestvaid tellimusi, st isegi kui see õnnetu pensionär on hetkel nõus ostuga, et pähe määrijast vabaneda, siis saab ta iga kuu selle toote uuesti ja peab maksma, ise nad tavaliselt ei oska ka tellimust enam lõpetada. Üks asi on müüa ettevõtetele midagi, teine asi ära kasutada nõrkasid ja väeteid.
Nii palju kui olen seda teemat uurinud, siis väga vähesed on midagi ära müünud. Mõni on suutnud ühe päeva seda tööd teha ja selle tööga ei teeni praktiliselt midagi.
-
Külaline
Kui sulle endale see toode, mida müüd, väga meeldib,ja oled ise ka ostnud, siis miks mitte. Aga kui lihtsalt üritad teistele inimestele ebameeldivusi valmistades raha saada, siis oma viga, kui töö vastu võtad ja kogu aeg sõimata saad. Ei tunne müügimeestele kaasa, üritavad maha müüa asju, mille hinna ja kvaliteedi suhe on selline, et nõuab aktiivset pähemäärimist ja inimeste haneks tõmbamist.Külaline kirjutas: ↑05 Nov 2024 22:16 Kas keegi on tegelenud selle põlatud tööga ka? Kuidas on/oli? Mul tekkis vajadus lisatööks, mida kodust teha, aga olen palju negatiivset kuulnud selle kohta.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist