Kas naised on lojaalsed?

seks, suhted ja pereteemad
Kas

Kas naised on lojaalsed?

Postitus Postitas Kas »

On siis naised lojaalsed?
Kui õigesti küsida või ära rääkida, siis annavad kätte?
Peaasi, et jutt on ilus ja lähevad liimile.
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Minuga on nii, et kui mul tundeid pole, võib mees peapeal ka seista ja omi sõnu lausuda - ma ei kavatse temaga voodi lähedalegi minna, mind lihtsalt ei huvita. Aga kui juba tunded on, siis võib täitsa vait olla - ma tahan temaga seksida. Tunded ongi liim, ainus liim.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Juun 2024 23:17 Minuga on nii, et kui mul tundeid pole, võib mees peapeal ka seista ja omi sõnu lausuda - ma ei kavatse temaga voodi lähedalegi minna, mind lihtsalt ei huvita. Aga kui juba tunded on, siis võib täitsa vait olla - ma tahan temaga seksida. Tunded ongi liim, ainus liim.
Ära hakka jälle kiitlema.
Külaline

Väärt mehele ikka on/olen, aga nemad oskavad ka paremaid naisi valida endale.
Peeglisse vaatamise koht teemaalgatajal, miks sa lohakatega ja litsakatega pead leppima, kes pealegi pole kuigi arukad, kui sinu juttu usuvad...
Külaline

No lähtudes analoogse tema algatusest meeste kohta, siis loomulikult olen oma mehele lojaalne juba 16 aastat- võõratse meestega ei tsäti ega flirdi ega laigi, ei käi klubides lantimas, ei vaata isegi võõraid mehi (isegi kui mõni üksik, keda üldse tasub vaadata, ette satub, slim pickings on 40+ meeste seas, ei mingit silmailu nagunii, mu oma mees on kõige kenam veel). Külla siis olen lojaalne küll, sest mees on seda väärt ja armastan teda.
Külaline

Pardifilee omas elemendis
Külaline

Käib hinge pihta, et selliseid naisi ka olemas on, ainult sulle ei anta? Ütlesin- peeglisse tuleb vaadata!
Külaline

Teemaalgatajal on lojaalsusest kummaline arusaam. Mis ära rääkimine ja kätte andmine. Inimene peab ikka kõigepealt ise näitama oma tegudega, et on kellegi teise lojaalsust väärt.
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Juun 2024 12:31 Teemaalgatajal on lojaalsusest kummaline arusaam. Mis ära rääkimine ja kätte andmine. Inimene peab ikka kõigepealt ise näitama oma tegudega, et on kellegi teise lojaalsust väärt.
eT PÕHIMÕTTELISELT sina oled nii palju väärt, et KEEGI PEAB ENNAST TÕESTAMA
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Juun 2024 13:14
Külaline kirjutas: 19 Juun 2024 12:31 Teemaalgatajal on lojaalsusest kummaline arusaam. Mis ära rääkimine ja kätte andmine. Inimene peab ikka kõigepealt ise näitama oma tegudega, et on kellegi teise lojaalsust väärt.
Otseloomulikult. Naised on alati kõrgemas hinnas. Ka loomariigis peab isane emasele tantsima, sulgi lehvita ja muljet avaldama.
Külaline

Ei ole see, keda tsiteerid, aga võin ise vastata, et sinult ei oota keegi midagi. Võid julgelt edasi astuda ja tagasi pole vaja vaadata.
Külaline

Ma pole küll see, kellelt küsid, kuid vastus on "jah". Peab oma olemusega lojaalsuse nn väljateenima. Ärarääkimise ja kätteandmise teema on primitiivsem tasand
Külaline

Jah, mul on piisavalt eneseväärikust ja enesest lugupidamist, et ootan teiselt inimeselt sarnast kohtlemist nagu ise olen valmis pakkuma. Vähemaga ei lepi ja enda latti selles suhtes alla ei lase. Võibolla ebapopulaarne arvamus aga iga inimesega käitutakse täpselt nii, nagu ta ise endaga käituda laseb.
Külaline

Kepivenna tase on see "äraräägitav või mitte ära räägitav", sinusuguselt ei ootagi keegi mingit lojaalsust ega pole sellisele keegi vaevunud lojaalne olema- teame küll. Kvaliteediga mehed saavad oma lojaalsed naised, sest nad ise ka on. Loomulikult olen ma OMA abikaasale lojaalne.
Külaline

lojaalne ‹-se 2› ‹adj› [Sõnaveeb]
seadusi järgiv, riigitruu; usaldatav, ustav.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Juun 2024 13:42 lojaalne ‹-se 2› ‹adj› [Sõnaveeb]
seadusi järgiv, riigitruu; usaldatav, ustav.
Nii armas, et sa ka teada said, mida see tähendab! Aga tead, meie teame juba ammu selle sõna tähendust, võid eki otsingud vaikselt endale kaustikusse kirjutada :D :D
Juustup

Postitus Postitas Juustup »

See on väga individuaalne ning on otseselt seotud inimese kultuurilise ning religioosse taustaga.
Ise pole oma meest kunagi petnud ning ise ka petmist ei andestaks.

/Juustup.
Külaline

Teiste eest ei oska rääkida.
Olen lojaalne kui keemia ja huvi ülesnäitamine on vastastikune st et on päriselt keegi, kes oma tegudega näitab, et on lojaalsust väärt.
Külaline

Mis siin lojaalsusega pistmist on???
Külaline

Revolver kirjutas: 21 Juun 2024 15:32 Mida pikemas suhtes ollakse, seda suurem võimalus on ikkagi petmiseks, sest ikka armutakse korraks ära ja asjad võivad käest minna. Kes suudaks elada 10 või 20 aastat nii, et ta ei armuks mõnesse teisesse inimesse? Nüüd ongi küsimus, kas pikas suhtes, kus kõik muu on okei, peaks viskama suhte minema kui teine korraks pettis? Eks see ongi iga valik, aga usun, et mõistlikud paarid suudavad üksteisele sellised asjad kompenseerida, nii et teine ei jää ilma või ei tunne end ära kasutatuna. Siis saabki suhtega edasi minna, sest kuidas muidu saaks elada terve elu koos.
Kui elada 20 aastat koos ja siis ühe petmise pärast suhe kohe lõpetada, siis tegelikult sooviti seda juba ammu lõpetada, aga polnud julgust, kas pole nii? Kes tahaks head asja niisama ära visata?
Armumisi tuleb ikka ette. Minu jaoks lojaalsus ongi see, kui selles pikas suhtes isegi vahepeal teisesse armununa tehakse teadlik otsus olla oma partnerile truu/lojaalne ning mitte petta. Armumist ei saa kontrollida, seda mida selle armumisega ette võtta ja kas petta või mitte aga saab. Lojaalne inimene ei peta. Mitte kunagi. Seda kas keegi peale petmist soovib suhet jätkata või mitte, saab otsustada ainult petetu ise. Usaldust minu jaoks sellises olukorras enam ei ole, mõni suudab sellega leppida, mõni mitte. Edasi ei ole lojaalsusel selles suhtes mingit tähendust enam. Isiklike valikute küsimus muidugi
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 3 külalist