Proovin panna paar õhemat kihti, sest ühega jääb värv ebaühtlane, aga lõpuks tundub see lakikiht ikka justkui liiga paks ja kuidagi kole. Mõnest kohast ei kuiva pika aja jooksul korralikult ära ja siis tulevad sinna muidugi kergesti mingid täkked peale jne. Lisaks tekivad kuivades laki sisse nagu väikesed õhumullid ja siis jääb mône küüne pind siit-sealt krobeline. Esimese kihi lasen enne järgmist alati kuivada. Kas ma teen ise midagi valesti või on asi küünelakis? Olen kasutanud selliseid tavalisi, a la Lumene, sest väga tihti ma ju ei laki ja pole raatsinud midagi kallimat osta. Milliseid küünelakke soovitate?
Ma ei oska küüsi lakkida
-
Külaline
Ma ei oska küüsi lakkida
Aeg-ajalt lakin küüsi (enda omad, mitte kunstküüned) läbipaistva või neutraalses toonis lakiga. Kui läbipaistva lakiga on tulemus ilus, siis nö värvilisega lakkimine mul lihtsalt ei õnnestu. Praegu konkreetselt olen lakkinud juba kolm korda järjest ja uuesti maha võtnud, täiesti lootusetu
.
Proovin panna paar õhemat kihti, sest ühega jääb värv ebaühtlane, aga lõpuks tundub see lakikiht ikka justkui liiga paks ja kuidagi kole. Mõnest kohast ei kuiva pika aja jooksul korralikult ära ja siis tulevad sinna muidugi kergesti mingid täkked peale jne. Lisaks tekivad kuivades laki sisse nagu väikesed õhumullid ja siis jääb mône küüne pind siit-sealt krobeline. Esimese kihi lasen enne järgmist alati kuivada. Kas ma teen ise midagi valesti või on asi küünelakis? Olen kasutanud selliseid tavalisi, a la Lumene, sest väga tihti ma ju ei laki ja pole raatsinud midagi kallimat osta. Milliseid küünelakke soovitate?
-
Külaline
Ma kasutan juba aastaid geellakki just samal põhjusel. Eriti kui sa mainid neutraalses toonis lakki ja mõtled siin all nude toone, siis neid on päris keeruline tavalakiga ilusaid saada. Tumedamaid toone (tumepunane, lilla jm) on oluliselt lihtsam saada ilusaid, vahel ei pea teist kihtigi panema. Mina isiklikult ei leidnudki lakki, millega kohe õnnestunud oleks, proovisin nii kallimaid kui ka odavamaid ning lõpuks loobusin ja pöördusin geellaki usku.Külaline kirjutas: ↑03 Nov 2024 17:17 Aeg-ajalt lakin küüsi (enda omad, mitte kunstküüned) läbipaistva või neutraalses toonis lakiga. Kui läbipaistva lakiga on tulemus ilus, siis nö värvilisega lakkimine mul lihtsalt ei õnnestu. Praegu konkreetselt olen lakkinud juba kolm korda järjest ja uuesti maha võtnud, täiesti lootusetu.
-
Külaline
Aitäh hea soovituse eest! Jah, mõtlesin just nö nahavärvi, st beeži, õrnroosasid toone. Geellakki pole ma tõesti proovinud, aga katsetan kindlasti.Külaline kirjutas: ↑03 Nov 2024 20:05 Ma kasutan juba aastaid geellakki just samal põhjusel. Eriti kui sa mainid neutraalses toonis lakki ja mõtled siin all nude toone, siis neid on päris keeruline tavalakiga ilusaid saada. Tumedamaid toone (tumepunane, lilla jm) on oluliselt lihtsam saada ilusaid, vahel ei pea teist kihtigi panema. Mina isiklikult ei leidnudki lakki, millega kohe õnnestunud oleks, proovisin nii kallimaid kui ka odavamaid ning lõpuks loobusin ja pöördusin geellaki usku.
-
Külaline
Kõigepealt pead küüned pealt siledaks lihvima, aluslakk alla, siis hästi peenikese viiliga teed pealt veel siledaks ja alles siis lakk peale.
-
Külaline
Kindlasti vajad ka aluslakki, pealislakki, vitamiinilakki, küünetugevduslakki, küünepehmenduslakki ja kõrgläikwga pealislakki.Külaline kirjutas: ↑03 Nov 2024 23:57 Esimene kiht peab olema alati aluslakk.
(Vajad ainult head küünelakki, muu on raharaisk)
-
Külaline
Ära laki siis.
Pintslik ikka tõmbad peaagu kuivaks? Mitte ei vüta pudelist ja otse peale?
Pintslik ikka tõmbad peaagu kuivaks? Mitte ei vüta pudelist ja otse peale?
-
Külaline
Lisaks veel selle, et vana ja õhku saanud paksem küünelakk käitub nii. Poest "uuena" ostetud võib ka vabalt juba vana olla, sest inimesed poes avavad neid. Ma tavaliselt kaevan alati kõige tagumise. Sinna ehk ei ole veel jõutud avamisega.Külaline kirjutas: ↑05 Nov 2024 11:21 Pigem on asi küünelakis.
-
Külaline
Poetöötajad teavad ka seda, et võetakse tagan ja panevad esimesi asju taha poole
-
Külaline
No aga ise lakkides ju avad samamoodi selle pudeli, kuidas see teistmoodi on?
-
Külaline
Kuidas on see teistmoodi kui küünelakk võib poes seista kuid ja 100 matsi on seda kordi avanud. Ei tea jhhh, müstikaKülaline kirjutas: ↑05 Nov 2024 18:36No aga ise lakkides ju avad samamoodi selle pudeli, kuidas see teistmoodi on?
-
Külaline
Mida seal poes selle lakiga muidu tehakse või miks seda avada on vaja? Keegi proovib seal endale küüntele seda panna? Kas selliste asjade jaoks poes testreid ei ole, et müügipudeleid avatakse? Täitsa huvi pärast küsingi, sest ma ise ei laki oma küüsi ja seega ka lakke ei osta.
-
Külaline
1) vaadatakse tooni, läbipaistev pudel ei loe. Reaalne värv aelgub avades. Mõnel on üldse vaid pilt pudeli peal……Külaline kirjutas: ↑05 Nov 2024 20:46Mida seal poes selle lakiga muidu tehakse või miks seda avada on vaja? Keegi proovib seal endale küüntele seda panna? Kas selliste asjade jaoks poes testreid ei ole, et müügipudeleid avatakse? Täitsa huvi pärast küsingi, sest ma ise ei laki oma küüsi ja seega ka lakke ei osta.
2) ei proovi küüntele
3) küünelakkidele tüüpiliselt ei ole. Spetsialiseeritud ilupoodides on geellakid plastikküünte peale testrina värvitud, pole vajadust avada.
-
Külaline
Pintsli kuju ka vaadatakse. Osadel lakkidel on ilgelt kõvad ja ebaühtlased kökatsid, millega on võimatu peale panna lakki.Külaline kirjutas: ↑05 Nov 2024 21:171) vaadatakse tooni, läbipaistev pudel ei loe. Reaalne värv aelgub avades. Mõnel on üldse vaid pilt pudeli peal……Külaline kirjutas: ↑05 Nov 2024 20:46Mida seal poes selle lakiga muidu tehakse või miks seda avada on vaja? Keegi proovib seal endale küüntele seda panna? Kas selliste asjade jaoks poes testreid ei ole, et müügipudeleid avatakse? Täitsa huvi pärast küsingi, sest ma ise ei laki oma küüsi ja seega ka lakke ei osta.
2) ei proovi küüntele
3) küünelakkidele tüüpiliselt ei ole. Spetsialiseeritud ilupoodides on geellakid plastikküünte peale testrina värvitud, pole vajadust avada.
-
Külaline
Ise ju näen ja tean, et kui lakk on juba vana ja tihti kasutatud ning näha, et paksuks läinud, siis viskangi ära.Külaline kirjutas: ↑05 Nov 2024 18:36No aga ise lakkides ju avad samamoodi selle pudeli, kuidas see teistmoodi on?
-
Külaline
Seda põhiliselt vaatangi. Pintsleid on ikka väga nõmedaid, paljudega polegi võimalik lakki normaalselt peale kanda. Mingid kitsad ja kõvad.
Sama ka ripsmetuššide harjastega, alati kruvin näidise lahti ja vaatan harjaste kuju ja kuidas sisu nendega end seob.
-
Külaline
Rimmelil on lapikud pinstlid, Manhattanil ka, teisi on veel. Viletsa harjaga ei saagi täpset, küüne äärest ilusat tulemust.
Kuidas õjhumullid lakki saavad, kas punmpad seda pintslit seal sees? Ära tee, tulevad mullid ja lakk läheb paksuks ja vanaks ruttu, küünelakki loksutatakse käte vahel püsti rullides, muidu jäävadki õhumullid lakki.
Sellise pintsliga:

Kuidas õjhumullid lakki saavad, kas punmpad seda pintslit seal sees? Ära tee, tulevad mullid ja lakk läheb paksuks ja vanaks ruttu, küünelakki loksutatakse käte vahel püsti rullides, muidu jäävadki õhumullid lakki.
Sellise pintsliga:

-
Külaline
Aluslakil mõtet ei näe, aga Mavala Mavadry pealislakk on asendamatu. Kuivatab kohe ära, värv ei lähe nässu ja täkkeid täis jne. Kuivatab umbes minutiga, aga ettevaatlik tasuks olla veidi kauem. Värvilakki panen mitu kihti, vahepeal kuivada ei lase. St kui olen ühe kihiga lõpetanud, alustan kohe järgmisega ja siis kohe pealislakk otsa. Värvilakkidest meeldivad H&M omad. Tulemus super.
Aluslakil on mõte vägagi olemas- värvilakid võivad enda küünele anda kollaka tooni nt, värvilaki pinna ühtlustamine, kui ei taha enda küünt alt viiliga buffida jnejne. Aga quick dry pealislakk on väga mugav asi küll. Kasutasin kaua geellakke läike ja püsivuse pärast, aga geellaki püsivuses uute küünelakkidega võrreldes pole enam NII suur vahe ja eemaldamine palju tüütum, seega olen tagasi läinud tavaliste küünelakkide peale- alus/ravilakk, 1 kiht värvilakk ja top coat/quick dry lakk, paari minuti töö. Odavatest on lemmikud Manahattan Last/Shine ja SuperGel värvilakid, OPI näiteks on pettumust valmistanud (aga see sõltub palju küüntest endist, püsivus ja head-vead).
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist